12
-
kukorica #12 Nekem az lenne a véleményem, hogy szar is meg nem is, az jó lenne, ha az EARTS programozna egy hasonlót a SIMCITYHEZ, csak élethübbet, és lehessen a saját megépített utakon vezetni. meg ilyenek. -
n0k0m #11 edit: Jah visszaolvasva legalább az erőforrások igazodnak a városodhoz (odáig már nem jutottam el csak copy) -
n0k0m #10 Ezaz, ez úgy néz ki mintha az egész játék sandbox lenne.
Amugy erőforrások:
Revolutionary new resource management: control the societal energies of your city.
SimCity Societies introduces new kinds of resources for buildings to produce or consume, called "societal energies."
How you mix and match these energies—knowledge, creativity, spirituality, obedience, wealth and industry—determines the core attributes of your city. Will your city be happy and creative, spiritual and knowledgeable, will it be wealthy and powerful or obedient and fearful? Its fate is in your hands.
A new system in SimCity Societies picks up on cultural cues and adjusts lighting, music and the appearance of your city on-the-fly!
Bár ha én egy kivégzőtábor vs rendőrállam vs börtönsziget kombinációt akarok csinálni, az hogy fog ezzel ütközni. Tehát ha egységes célok lesznek minden várostípusra, akkor az egész hulladék.
SimCity Societies allows you to create your own unique cities to share with your friends online.
Kérdés hogy itt ez ennyit jelent, hogy egy gombra nyom a játék egy screent es elkuldi a haveromnak képeslapban, vagy vmi normál multiplayer lesz. Mert akkor alig várom hogy cukor-ka-land es börtönváros összenőljön.
Elnézést mindenkitől csak próbálom visszafojtani a sírást... -
juharfalvi #9 Nekem jónak tűnik. Kérdés, hogy mi lesz a mi szerepünk a játékban, és milyen erőforrásaink lesznek? -
Csaba42 #8 Arról semmit, de az előzetes képek és infók alapján valszeg ki fogom hagyni. Attól még, hogy SC a neve, még nem lesz SC ez a játék. -
#7 sőt, MMO lesz.. -
#6 Biztos körökre osztott lesz! -
#5 Azért még nem kell eltemetni a sorozatot, a játékmenetről még semmit sem tudunk. -
Psyho06 #4 hopsz ez kérdés volt. -
Psyho06 #3 Ne haragudjatok,valszeg én vagyok a hülye,de mi a gáz az új sim cityvel.Amúgy a 3000-el sokat játszottam az király játék volt. -
Csaba42 #2 No comment, RIP SimCity. :( -
lazsi #1 Szar, szar, szar és szar
Úgy örülnék ha becsődölne a buzi EA. Elbaszták már a sportjátékokat, az nfst, és még sorolhatnám, most pedíg a sim city van terítéken, hogy egy ócska 3éveseknek meg 60iqs amerikai átlag tiniknek való förmedvényt csináljanak belőle.