Torrent-Seed, Arányjavitás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy inkább azzal, ahogy más rendes felhasználók teszik: "Köszi a feltöltést!"
Nah meg nem mindenki tölti vissza full teljesen 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

legyen mit kérdezned😊

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Yoda001
minek ilyen topikot nyitni?<#idiota>
<#felkialtas><#miaz>

http://9gag.com/gag/5135249

kas123
1 felhasználó azzal köszöni meg a torrentet, hogy teljesen visszatölti 😛

Meg még pár dolgot elírtam, de gondolom nem baj, olvasható, értelmezhetõ.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

abszottul=baszottul
Elírtam.

Amúgy abszottul tudom utálni az egész Majomparádé oldal 90%-ban - regelt tagokra értem -, hogy feltöltök valamit, seedelek és, akkor elhúzok élni az életem és nincs seed.
Visszajövök... mé nincs seed, jöjjön má seedelni, mert és blabla... káromkodnak és pattognak, de másoknál érdekes módon nem, csak nálam és ez rohadtul tud idegesíteni.
Tök normálisan írok mindent ott és mégis.
Aki ott regelve van és kívánsci rá, keressen meg ibronlouie néven.
Szal ezt én nem értem... miért ilyen gyökerek egyesek?
Jahh meg letörne a kezük, ha megköszönnék a feltöltést? Rakat leecher ott hõzön és lézeng, hogy tölti, de megköszönni nem tudja 😛PPP.
Seggek és no komment.
Csak gondoltam leírom, ami nagyon zavar.
Egyébként maga a Majomparádé oldal nagyon jó.

Ahamm, vágom és hajrá hozzá.

Torrentért minek fizetni? Vagy ratio faker vagy fizetõs ftp.

izé,, nekem is 2megás volt kezdetileg amit uyge emeltek 8ra, de nekem az upot is felnyomták 512-re... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lullaby
nem feltétlen. volt nekem olyan netem amivel 10 perc alatt lejött 4 giga(!!), seedet meg ne is részletezzem...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

akyyy
én nem vok az, csak az akarok lenni😊 de lehet albérlet lesz belõle... de csak szerzek vmi jó ismit😄 meg laptopppal majd oda enged valaki oszt go😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hja, jahh, hallottam, hogy a koleszosoknak jó a sebességük 😛.

bérseedelés nem hülyeség, bár torrent oldalak nem szeretik valami miatt
az emeltdíjas sms-ért upload biztos többet hoz nekik a konyhára 😊

Bucser
8 megás DSL😊 128 uppal (kezdeti 2 megás 2-szer duplázva, de ugye uploadon nem módosítottak) És a 128-at nem használom fullosan, mert valamin browseolni is kell😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#wilting>

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én is seedelek inkább 50 kb-al minthogy fizessek érte, amúgy olcsók a szerverek

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

shad0w
hû, 800/8kb-s net? ammilyen?

don't give a fuck

shad0w
ottapont 😊 én egy éve abból élek amit anno 100mbitrõl seedeltem 2 héten keresztül folyamatosan. ha valakinek egy egész éve vagy több van rá akkor ott nincs kérdés 😊

don't give a fuck

Bucser
8Kb/seccel seedelek és az arányom 300 giga után is 0,437 (most seedelek ezerrel, hogy visszamenjek 5 fölé bár kicsit lassú)

Szar, hogy lefelé 800K-val jön valami visszafele meg 100-ad részével😊 de majd kialakul csak türelmesen kell csinálni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bakvarnyu
normális vagy ,ezért fizetni?!<#merges2>

akyyy
én se fizetek szerverre.... tanulj, juss be egy elit suli koleszába ahonna jól tucc sedelni

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ha lesz pénzem, talán fizetek egy szerverre, bár nem vágom ezeket még ,addig meg seedelek a 40-60 kb/s-mal 😛PPP. Nekem jó az, bár lehetne jobb jahh.

gercse
egyébként meg van torrent topik

gercse
aki már a torrentezésért is fizet...

Nyilt? nem feltétlen kell igy vélekedni még lehet egy jó topic... szerintem -

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Kandurex
alig hiszem, h egy ennyire nyílt warez topik sokáig megmaradna az általános fórumon,,..na de te tudod...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok! remélem nem fogtok megdobálni a topic miatt, szükségét éreztem a dolognak....

-Várom mindenkinek a véleményét, tapasztalatát...
-Esetleg megosztanátok kinél vagytok mennyit fizettek...(ha lehetséges)
-Minõség, Gondok, Probélmák...

Én most fizettem be egyre- új a dolog ez Utorrent Win2003 Szerveren!

Jó topikozást és várom sok sok hozzászólást 😉