12
-
Acheron #12 nem szokásom az sg-t leizélni,de a trailer már fent van a neten egy jó ideje,de annak hasznos aki még nem látta :) -
Marko001 #11 A Die hard 4 fasza film volt, trailer-ét nem láttam előtte. :) -
Wittgen #10 Jó filmnek néz ki, remélem nagyon szórakoztató lesz. -
Xymer #9 Nem hiszem hogy úgy el lennénk látva jó akciófilmekkel mostanában hogy egy ilyen párosítással büszkélkedő film röhejesnek hasson. Ha nem szereted az akciókat, keresgélj más kategóriában.
Egyébként úgy tudtam Jet Li azt nyilatkozta anno hogy a Fearless lesz az utolsó akció filmje... Örülök hogy meggondolta magát, imádom a filmjeit. Nagyon ígéretesnek tűnik szvsz, mindenképp megnézzük! -
zberta #8 mi a röhejes ebbe öcsém? -
cateran #7 ???? Ha már röhejes akciófilmeknél tartunk, inkább a Die Hard 4.0-ra szavaznék,bár a trailere alapján az sem tünt rossznak...na,de a film? Merö rettenet:((
Szóval ne ítélj trailer alapján....:)(mondjuk nekem tetszett ez a trailer) -
kanduhr #6 Minek megnézni. Elég volt az előzetes hozzá és a plakát. Röhejes. -
gplay #5 Megnézzük :D -
#4 de jó neked kanduhr, hogy már láttad a filmet...
esküszöm irigyellek... -
kanduhr #3 Elég béna film. Ezer ilyet láttunk már. -
cateran #2 Aszongya az action jelenet, hogy copyright korlátozások miatt az USA területén kivül "faxt kapsz nem tápot"kategória a lejátszás...Édes istenem,vajh micsoda információkat tartalmazhat a jelenet, hogy ily rút módon be kell korlátozni?:D -
bandypappa #1 Szeretem a dzsézont a szállitok jók voltak, csak ez a dungeon siege nem illik a képbe.