Itt a War előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem szokásom az sg-t leizélni,de a trailer már fent van a neten egy jó ideje,de annak hasznos aki még nem látta 😊
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
A Die hard 4 fasza film volt, trailer-ét nem láttam elõtte. 😊
Jó filmnek néz ki, remélem nagyon szórakoztató lesz.
Nem hiszem hogy úgy el lennénk látva jó akciófilmekkel mostanában hogy egy ilyen párosítással büszkélkedõ film röhejesnek hasson. Ha nem szereted az akciókat, keresgélj más kategóriában.
Egyébként úgy tudtam Jet Li azt nyilatkozta anno hogy a Fearless lesz az utolsó akció filmje... Örülök hogy meggondolta magát, imádom a filmjeit. Nagyon ígéretesnek tûnik szvsz, mindenképp megnézzük!
Egyébként úgy tudtam Jet Li azt nyilatkozta anno hogy a Fearless lesz az utolsó akció filmje... Örülök hogy meggondolta magát, imádom a filmjeit. Nagyon ígéretesnek tûnik szvsz, mindenképp megnézzük!
mi a röhejes ebbe öcsém?
???? Ha már röhejes akciófilmeknél tartunk, inkább a Die Hard 4.0-ra szavaznék,bár a trailere alapján az sem tünt rossznak...na,de a film? Merö rettenet😞(
Szóval ne ítélj trailer alapján....😊(mondjuk nekem tetszett ez a trailer)
Szóval ne ítélj trailer alapján....😊(mondjuk nekem tetszett ez a trailer)
Minek megnézni. Elég volt az elõzetes hozzá és a plakát. Röhejes.
Megnézzük 😄
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
de jó neked kanduhr, hogy már láttad a filmet...
esküszöm irigyellek...
esküszöm irigyellek...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Elég béna film. Ezer ilyet láttunk már.
Aszongya az action jelenet, hogy copyright korlátozások miatt az USA területén kivül "faxt kapsz nem tápot"kategória a lejátszás...Édes istenem,vajh micsoda információkat tartalmazhat a jelenet, hogy ily rút módon be kell korlátozni?😄
Szeretem a dzsézont a szállitok jók voltak, csak ez a dungeon siege nem illik a képbe.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.