8
-
braeburn #8 Ilyen szép és szexi professzort ritkán látni. A neve pedig magáért beszél. Szerelmes vagyok!!!:) -
Wittgen #7 Én is ezt akartam írni, v. vmi hasonlót. -
HUmanEmber41st #6 Ezt ki kellene mondania minden törvénynek, h aki nem írja ki DVD-re és nem többszörözi az adott albumot eladási céllal, az nyugodtan tölthessen le. A bűnüldözés meg foglalkozzon a lopott cucokat árulók felkutatásával, és szigorú büntetésével. -
L3zl13 #5 "Honnan tudják hogy az ő tulajdonukba lévő anyagokat töltött le az a bizonyos IP cím ? Ők is letöltötték (és közben fel is) ?"
Ez egy érdekes dolog. Ha ők a jogtulajdonosok (illetve annak nevében járnak el) és ők maguk is részt vesznek a fájlcserében akkor ez nem azt jelenti, hogy hozzájárultak a fájl megosztásához? :D -
archelf #4 Nem nyilvánvaló? Ha a hálózat üzelemeltetője nem tudja megnevezni a gépet, ahonnan a feltöltés történt, akkor az üzemeltetőé a felelősség. Ilyen egyszerű. Amint beperlik az üzemeltető céget, azonnal előkerülnek majd a logok is (ha van bennük egy kis előrelátás).
AE -
FoodLFG #3 „A Promusicae képviselői közölték, hogy sikerült azonosítaniuk egy fájlcserélő IP-címét, és az illető a tagjaik tulajdonában lévő anyagokat töltött le a P2P-rendszerekről. „
P2P-rendszerekről? OK mondjuk legyen bittorrent. Honnan tudják hogy az ő tulajdonukba lévő anyagokat töltött le az a bizonyos IP cím ? Ők is letöltötték (és közben fel is) ? Gondolom nem csak két ember cserélgette adatait. Akkor a többi IP címet miért nem vizsgálják ? És mi történik akkor ha azon IP cím mögött egy 50 gépes hálózat van ? -
L3zl13 #2 Juliane Kokott for Prez.