84
Megjelenés:Augusztus 14
-
csiga90 #44 Sziasztok! Hogylehet (Pc-n):D Madden 08-ban screenshotot készíteni?? Pontosabban meik gombal:D
köszike:) -
#43 Sziasztok van egy bontatlan Madden 08-am PS2re akit érdekel itt az MSN/e-mailem: [email protected] Csak Budapestiek irjanak ha lehet. -
gerychef #42 Valaki tudna esetleg kodokat küldeni :) PS 2 re -
#41 Hopp. Mégiscsk van Madden NFL 08 sima Xboxra is:)
Már ki is próbáltam.
Egy ki segítség kellene, mivel magával a játékkal is mostanában ismerkedek, mivel volt ugye a Sport 1-en, meghát van egy-két amerikai futballos film és sorozat is, aminek hatására elkezdett érdekelni.
Szóval azt nem tudom, hogy védekezéskor hogyan lehet játékost váltani, ill. hiába nyomom a futás gombot, én nem tapasztalom a gyorsulását.
Bár csak practice meccsett játszottam rookie szinten, így nem volt túl nehéz.
Ráadásul a gép AI-ja nagyon jó, mert mindent megcsinál helyettem:) -
#40 Lehet játszani. Úgy haladsz, h a naptárban kiválasztod a köv eseményt (dupla klikk). Ha elindult a meccs be lehet állítani, hogy az egész csapatod akarod irányitani, vagy csak a te játékosod.
A franchise-ban a bal oldali standings meg többi gomb működik: alul a csíkon jelenik meg minden, és megy jobbról balra. A jobb alsó sarokban az exit meg hasonlók közt van vmi menü ahonnan el tudod érni a dolgokat. -
#39 oh, basszus tényleg. Pedig ahonnan beszereztem ott sima xboxra is írták. Ezért örültem meg neki.
Mindegy, akkor marad a 07. Egyszer meg majd a xbox360:) -
#38 talán mer sima box-ra nem adták ki -
#37 Hali!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy miért nem indul el sima Xbox-on a játék?
Nem eredeti verzió, átállítottam NSC-re a Boxot, tölt egy darabig, de semmi.
Úgy kipróbálnám, de így nem tudom mit tegyek:( -
Tupolski #36 Aha! És a calendar-ban hogyan lépek előre? És hogyan tudok bekerülni a kezdőbe? -
#35 Dallas -
#34 hyy nektek melyik csapat a kedvencetek-favoritotok :)
-
lampard99 #33 Az a baj hogy nem lett belálitva a jáékosod. És a próba játkokon nem teljesittetél jól. Ezért nem vagy kezdő. -
Tupolski #32 Szevasztok! Azt kérdezném, hogy az NFL Superstar módban hogyan tudok meccset játszani. Vagy ott nem lehet? Kiválasztottam egy fiatalt, tetkókat tettem rá, beszélek ügynökökkel, de hogy lehet tovább lépni. Más. A Franchise módban miért nem tudom megnézni a tabellát? A "standings" és "stats" feliratokat nem nyitja meg. Kösz a segítséget!
-
krisztown #31 [email protected] msn cimen vegyen fel aki ugy érzi szeretne madden 08-cal neten jáccani -
lampard99 #30 hello nem akkar valaki neten egy mecset nyomni?
-
Papesz #29 Mindig válaszd azt, amit Madden javasol. -
vbeni #28 mivel nem vagyok ősrégi motoros nfl-témában, ezért fingom nincs, hogy pl meyik taktikát jó alkalmazni amikor még csak a saját területe közeléből indul az ellenfél és meyik taktik a jó amikor már majdnem az én td-területemen lépked. tud vki segíteni?
amúgy jó a játék, a támadás rész már egész jól megy, sok pontot szerzek, viszont kapom is rendesen a td-ket, a védekezésem 1 rakás fos.
tehát 1 kis segítség jól jönne hogy mikor mi ellen mi a jó védekezési stratégia. előre is thx! -
vbeni #27 onishi, amit akarsz, az a franchise menüpont -
Onishi #26 Hellósztok szerintem nagyon jó a game. Csak azt nem tudom, hogy hol lehet valamiféle campaign módban játszani. Tehát úgy hogy kiválasztok egy csapatot és azzal kell végigvinni. Végignéztem az összes módot de nem igazán tudom. Aki tudja segítsen. -
#25 Hát nem igazán lehet ez ellen mit tenni. Vezetésnél bizony a gép elkezdi húzni az időt, kihasználja a teljes támadóidejét. 10 perces negyedekkel valóban hosszú egy szezon de meglásd sokkal tartalmasabb is. Több fordulat stb...főleg ha nehezebb fokozaton tolod. Pc-n játszasz? Akkor ott válaszd az all-pro-t. Szerintem ez hozza a legreálisabb élményt. Ha box-al játszasz, ott is hosszabb negyedek javallottak. Persze ez csak az én tapasztalatom. De sürgetni nem tudod az ellent. -
#24 Szia
Én Pécsen a Media Markt-ban vettem meg, de a www.konzolstudio.hu-ról lehet még rendelni. Amikor utoljára néztem a lapot volt is készleten. -
vbeni #23 ezt a 10perces meccset megpróbálom,jobban hangzik. csak úgy 1 szezon kurva sokáig tart. nem lehet 5perces negyedeknél ezt a húzható időintervallumot arányosan kisebbre beállitani? mer 5perces negyednél elhúz 30 mp-t, az azért aránytalanul durva.. -
#22 igen,én is az original verzió beszerzésén gondolkodom,te hol vetted meg? -
#21 Tenni nem tudsz ellene. Ez a sport a stratégiáról , taktikáról is szól. Az életben is futatja az előnyben lévő csapat az órát. Főleg ha közeledsz a vége felé. Ezt időkérésekkel tudod kiküszöbölni, persze ezt is csak a három lehetőséged elhasználásáig. Én ezért is játszom állandóan 10 perces negyedekkel nehezebb fokozaton. Egyrész valóságszagúbb a game másik, hogy nekem is több lehetőségem van pontszerzésre. Persze jóval tovább tart. -
#20 Ő nekem is voltak hasonló gondjaim de ha pihentettem a gépet akkor általában utána fasza volt. Ha írsz ki lemezet leginkább verbatim legyen vagy Ricoh.
A Madden nfl 08 original-ban van meg rajta, nem volt eddig hasonló gondom vele. -
vbeni #19 hello! kérdésem lenne. az idei résszel játszok először, nagyon tetszik, egész jól belejöttem már, de van 1-2 dolog amiről lövésem sincs.
1: 5perces 1 negyed, amikor vezet ellenem a gép, genyó módon lefuttatja az órát, van hogy fél percig is, ezt ugyebár időkéréssel meg tudom akadáyozni, de abból csak 2 vagy 3 van. utána ugyanúgy húzza az időt, és nem tudok mit csinálni. kicsit gáz hogy az 5perces negyedből fél percet simán elhúz/drive... mit lehet ez ellen tenni? -
#18 Vicc mekkora különbség van a pc-s és a konzolos mód között...
És van aki megveszi pc-re..:( -
#17 sziasztok,játszik valaki XBOX360-on a játékkal?
tegnap megszereztem,elinditottam minden rendben ment,játszottam vele fél órát semmi gond nem volt vele.egy óra mulva megint akartam vele játszani,a menüben még semmi gond,de mikor játék kezdéskor,mikor a labda játékba kerülne,ott lefagy a kép,a hang viszont megy tovább.hallani az ütközéseket,kiabálásokat.Kiírtam még egyszer azt hittem lemez gond,de a másik lemeznél is lefagy
találkoztatok már ilyen jelenséggel?nekem eddig mindegyik játék futott szépen,gond nélkül.
Help -
Papesz #16 Madden NFL 08 - PS3 vs. Xbox 360 Comparison -
Gerryson #15 Sziasztok!
segitséget szeretnék kérni!
Melyik gombbal tudom a Juke Right parancsot adni alapértelmezett írányitással? -
Gerryson #14 A766-CJAU-USAD-CUSA-HCCD ez PC-hez serial!
-
#13 Konzolhoz? -
GA4 #12 Vki egy serialt pls !! Eléggé fontos lenne,előre is köszi! -
#11 Hát igen úgy látszik nem sokan szeretik az ilyen játék. -
#10 de nemnaogny tolonganak itt.... írnak max sztem 100 hozzászólást, abból a fele hol lehet letölteni. -
#9 Lol tenyleg =P. Sry
-
#8 Ez pc te buta:D -
Papesz #7 Az melyik részlegben is van? -
#6 Itt a masik -
#5 Én kerestem minden módon nem adott ki egy Madden 08 topikot se.