32
  • Normal
    Ez eddig a legunalmasabb, legérdektelenebb fárasztó barom hir.
  • GabenBFG
    Ráadásul ez a buzizöld fekette fehér kék imidzs amit nem rég kezdtek el nyomni is nagyon tréül néz ki, aszitteem hirtelen a csiga2-t nézem, ott megszokott ez a színvonal... (már bocs)
  • winnie
    " Amúgy 18-49ben mennyi lett az eredmény shrben?Nagyon nyert a Fókusz vagy épphogy"

tévedtem. teljesben nyert 32-30-ra a fókusz, 18-49-ben még nem.
  • janyikzs
    A hírrel kapcsolatban meg annyi, hogy a Favorit és Fókusz jellegű műsorokat azért nem nézem, mert a neten minden ilyen ilyen infót el tudok olvasni, és persze csak azt ami érdekel, 1-2 hír miatt nem nézek égig egy műsort (ráadásul a neten már néha hetekkel korábban meglévő hírt dobnak be a TV-be)
  • janyikzs
    Egy fórum valóban arra (is) való, hogy az emberek megosszák egymás között a véleményüket, tapasztalatukat. A legtöbb esetben úgy működik, hogy elmondja az egyik ember a véleményét, a másik a sajátját, és ha nem stimmel a kettő (vagy több) akkor elmagyarázzák, hogy szerintük miért így vagy úgy.

Ezzel szemben sokan nem a saját véleményüket akarják alátámasztani, hanem a másikéban hibát keresni. Az a gond ebben (ami egyébként a legjobb), hogy mások vagyunk, kinek ez jön be, kinek az. De ne akarja senki megmondani a másiknak, hogy neki mi legyen a jó.

Én csak két dolgot nézek a TV-ben, már egy ideje: Doktor House és Hősök. Akár hiszi valaki akár nem, tényleg be se kapcsolom más miatt a TV-t. (Nyilván a neten nézgelődök én is).
  • jefferson83
    Annyira buták vagytok kössetek már bele a 4 fejű kislányba is!!!! Plz
  • fodi91
    winnie: Szerintem is megbukik 1 hónapon belül. Amúgy 18-49ben mennyi lett az eredmény shrben?Nagyon nyert a Fókusz vagy épphogy? Köszi a válaszod.
  • cptkilljoy
    Kikérem magamnak a leelitezést :D De akár hiszitek, akár nem, az elmúlt két hétben összesen kb. 1 órát néztem a két nagy kereskedelmi csatorna műsorait. És nem azért mert sznobizmusból a Mezzo-t vagy a MexicanTelenovelChannel-t néztem kizárólagosan, hanem mert ha egy kis időm volt, akkor nálam az útirány Colorado volt, pontosabban Everwood :D Szerencsére viszonylag jó sávszélességgel (4Mbit) és viszonylag sok hellyel (1,6TB) rendelkezem, így megtehetem, hogy azt nézzek, amit én szeretnék, és ne azt, amit elém tesznek :D És szerintem a Retekklubolók és Szinescsigázók nagy része is így van ezzel. Valljuk be, úgy a legegyszerűbb köpködni egy műsorra, hogy nem is nézzük, csak a már emlegetett urban legendeket szedjük össze. Én (kövezzetek meg, ha akartok) de ki merem mondani, hogy néha megnézem a Barátok köztöt, vagy a Jóban rosszbant, és nem igazán látom a különbséget a hasonló stílusú német vagy amerikai sorozatokhoz képest. És ugyanez igaz nálam a sztárokkal foglalkozó műsorokra vagy akár a Főzöcske, de okosanra is. (Na jó, persze a pénz azért az én szemem is kiböki, de most a sztorira vagy a sztorivezetésre gondolok.) Mondja meg nekem valaki, hogy ha 10 percben zanzásítaná a Barátok köztöt és mondjuk a Dallast, akkor a neveken, helyszíneken kívül akkora nagy lenne a különbség? Jó, tudom, Bobby és Jockey nem mai gyerekek, de azt is be kell látnunk, hogy a magyar TV ipar most van azon a szinten, mint az amerikai volt akkor. (Van egy frászt, egyébként, de azért olyan jó lenne azt hinni.) Nálunk most jöttek Bándiék, és buktak akkorát, mint béna manöken a kifutón. Van jópár év elmaradásunk, és ezt még jó ideig elmondhatjuk majd. De hogy egy klasszikust idézzek: "Kicsi, savanyú, de legalább a miénk." Persze, a szélessáv terjedésével mindenki mondhatja, mint én is, hogy lesz--om mi megy a magyar kereskedelmi csatornákon, mert bemutató utáni napon már nézhetek House-t, CSI-t, 24-et, vagy amit csak akarok. De néha akkor is jól esik megnézni egy-egy magyar próbálkozást is. Mert lássuk be, minden köpködés és fikázás mellett, azért mindig bizakodunk, hogy majd most...

Na azt hiszem, ennek az egésznek sok veleje nem lett, de tudjuk be ezt a késői időpontnak.
  • avman
    ilyen trészarfos műsorokra pazaroljátok az időtöket pro és kontra. bahh. húzzatok ki követ törni a lassan folyékony aszfaltra, vagy vonalkódot lehúzogatni. utána megértem, ha ezen műsor nyugtat vagy éppen felháborít. nem ti vagytok a célközönség, nyugodtan lehet közömbösnek lenni.
  • m4G1c
    na most komolyan: abból indult ki az egész, hogy azt mertem állítani, hogy a fókusz undorító dolgokat mutogat erős részrehajlással a lehető legalkalmatlanabb időben. erre már bejött a képbe a megvezetés, az egymás gyilkolása, winnie erős személyeskedése (még szerencse, hogy csak itt)
    el kell ismernem Laci082 munkájának eredményeként,(winnie és a közösség nevében: köszönjük) hogy az adatok nem engem igazolnak, én nyilván rossz időben néztem és azóta dob a memóriám egy picit. (az áldott szorgalmi időszak)
    elnézést kérek mindazoktól, akiket megbántottam azzal, hogy a fókuszt rossz színben mertem feltüntetni.
    (csak megejegyezném: nem állítottam, hogy nem néztem/nézem. bár nyáron szerencsére nem, de szorgalmi időben mégiscsak. nem divatfikáztam, csupán arra használtam a fórumot, amire való: személyes vélemény kifejtésére. anélkül, hogy megkértem volna winnie-t: hazugozzon le.)
    remélem mostmár mindenki boldog :)
  • Laci082
    "győzz meg kérlek, tényleg, kopizz be egy hónappal ezelőtti, heti listát a fókusz tartalomjegyzékéből. ha nem lesz benne gyerekes/gyomorforgató/cigányos példa legalább 3x, akkor nyertél és bocsánatot kérek meg amivel még el tudlak kényeztetni a hsz-ed alapján"

Ugyan nem nekem szólt de itt van egy lista a 2007.06.08.-2007.06.13. közötti tartalomról a videótár alapján.
    Na most ebben van egy gyerekeről szóló riport (hatosikrek), illetve ha a netes pedofilokat is ide sorolod akkor kettő. Cigányok egyikben sincsenek, és gyomorforgató dolgok is "hiányoznak".

2007.06.13 Szenzációs hatosikrek
    2007.06.13 Extrém kosarazó akrobata
    2007.06.13 Megválasztották a Miss Minit
    2007.06.13 Fővárosi szemétkörképen a Fókusz
    2007.06.13 Virtuális cukros bácsik nyomában a Fókusz
    2007.06.12 Könyvet ír a tolvajok királynője
    2007.06.12 A nagy túlélők
    2007.06.12 Netes átverések
    2007.06.11 Interjú a legnagyobb mellű nővel
    2007.06.11 A Ferihegyi út szégyenfoltjai
    2007.06.11 A kisember nagy rekordja
    2007.06.11 Lelépett a pénzzel a rapsztár
    2007.06.11 Amerikaiakkal erősített a Budapest Cowboys
    2007.06.09 Megéri-e élsportolót nevelni?
    2007.06.09 Úszó reptér
    2007.06.08 Mi is építettük a metrót
    2007.06.08 Jubileumi kvízműsor az RTL-en
    2007.06.08 Ki mit nem tud az EU-ról?
    2007.06.08 A világ egyik legnagyobb anyahajója
    2007.06.08 Sztárok a járdán

Így jár aki divatfikázásba kezd netes urbanlegend-ek alapján. De amúgy én mindig halálit röhögök ezeken a "milliókat hülyítenek" szövegen, miközben akik ezt el is hiszik, általában ők azok akiket már totál elhülyített valami más. Szerencsére a többségből csak a csordaösztön hozza ki ezeket a megnyilvánulásokat, ugyanis az interneten köztudottan divat anyázni a kereskedelmi csatornákat. Meg persze a szokásos "én soha nem nézném ezt a szemetet" duma is jó. Sokan azt hiszik attól majd "elitnek" tűnnek a neten, hogy azt állítják nem néznek kereskedelmi csatornát. Szánalmas...
  • MisterZ
    Lol m4G1c, öld meg, tekerd ki a nyakááááááát! Nem érted az iróniát. :P Vastag végén vagy vékony végén töröd a tojást? Töltsétek hasznosabban az időtöket!
  • m4G1c
    [ off ]
    "én is röhögtem a kollegán, elképzeltem, hogy vörös fejjel írja hogy "féllábú cigánygyerek" és közben m4G1c a nickje (hmm), de jó látni az emberi reakciókat."

ej ej, mi ez a személyeskedés? a nickeken pörögni elég gáz, szóval ugorjunk is. furcsa, hogy nem kötöttél bele a "4 fejű gyerek"-be. miért nem? a kivülállósdi elég divatos mostanában, de hogy egy ilyen témában járatod le magad a hatalmas lexikális tudásoddal, az téged minősít. ha nem vetted volna észre, akkor vagy egy csorda része a jelenlegi divat szerint, ha ellenszegülsz legalább 2 ember közös véleményének. furcsa, hogy másként látod a fókuszt, másként emlékszel rá, szívesen nézném én is a tévét a te szemeden keresztül.
    [ on ]
    "mennyi napot kellett volna bekopiznom, hogy elérjem, hogy ne írd ezt a bejegyzést?"
    győzz meg kérlek, tényleg, kopizz be egy hónappal ezelőtti, heti listát a fókusz tartalomjegyzékéből. ha nem lesz benne gyerekes/gyomorforgató/cigányos példa legalább 3x, akkor nyertél és bocsánatot kérek meg amivel még el tudlak kényeztetni a hsz-ed alapján.(#14)
    [ off ]

"engem ez nem fenyeget, nem vagyok különb nálad"
    senki nem is állította az ellenkezőjét, felesleges kitérő. szerintem ez is csak egy olyan vadhajtása a mondanivalódnak, ami semmiképpen sem illik a képbe. maradjunk az eredeti témánál, ha kérhetném. megértésedet és válaszodat köszönöm.
    [ on ]
  • winnie
    reagálhattam volna erre is: "Csakhogy minden nap emberek millióit (ahogy itt írják) hülyítik az emberellenes műsoraikkal."

a hülyítésben az a szép, hogy mindenki másról írja, hogy hülyítik és közben nem veszi észre, hogy őt pedig ugyancsak hülyítik - máshonnan, más csatornák, emberek, stb. ha nagyok leszünk, tágulni fog a csőlátásunk :O
  • winnie
    hogy egy nagyon klasszikus filmet idézzek: "i'm not laughing at you, i'm laughing with you"

benne van - én is röhögtem a kollegán, elképzeltem, hogy vörös fejjel írja hogy "féllábú cigánygyerek" és közben m4G1c a nickje (hmm), de jó látni az emberi reakciókat.
  • Librarian
    winnie, téged nem először röhöglek ki... :DDD
  • winnie
    btw, a pont egyértelmű Laci082-é. az rtl anno bukta a német mintás sztrmagazint (mai napig rejtély, hogy miért), a tv2 is nyomott egyet csütörtök éjszakánként (dettó bukó), így a favorit is valszeg az lesz a trend alapján, mint ahogy szerdán már nyert is a fókusz 18-49-ben.
  • winnie
    "Mellesleg ha nem csak 2 napi kivonatot másolnál be, hanem tényleg tudnád, hogy mit védesz ennyire, akkor talán egyetértnél pl. az ortt-vel, akik a következőképpen jellemezték védencedet:"

mennyi napot kellett volna bekopiznom, hogy elérjem, hogy ne írd ezt a bejegyzést? sry, de nekem már a harmadik klikk, a htfői tartalomra is felesleges volt, de örülök, hogy gugliztál egy kis ortt-t:) (oh, my!, ez kábé olyan, mintha valaki azzal istenítené a fókuszt, hogy kamera hungária díjat nyert:D

"Kicsit cink, hogy mindig a többiek ellen akarsz beszélni."

á, a csordába nem szívesen állok, azt meghagyom másnak. csak tetszenek a klasszikus köpködések, ahol a köpködő különbnek hiszi magát a leköpöttnél. (engem ez nem fenyeget, nem vagyok különb nálad)
  • winnie
    " Biztos hálás lesz a Fókusz és csapata, hogy kiállsz mellettük és megvéded őket."

hehe. nem kell morcinak lenni, mert hazugságon kaptak. és ez a "ha ellenem, akkor velük" viágkép is kissé kétsíkú. te füllentettél (apró demagógia, nem jobb a fókusznál), de közel sem a fókuszt védem, ami nyugodtan süllyedhet el oda, ahova való.

"Átvitt értelmben írtam a dolgot"

ja, átvitt értelemben hazudtál?:) jó. oké, egyébként elfogadom, mert való igaz, hogy egy fórumozó fiatalember sem szokta gyakran írni megbánóan, hogy "bocs, csak felültem a bulvár- és egyébmédiában olvasott csacsiségoknak és csuklóból írtam anélkül, hogy utánanéztem volna a dolgoknak"
  • akyyy
    de te sem nézted....

amugy favorit az arra jó hogy kezdő tv-sek kaptak egy műsort, hogy vezessék. még a riporterek is elég fiataloknak tünnek hanguk alapján... a plána meg az hogy midnig azt a balatont mutatják, amit ugye tv2 szponzorál. sztem az ország 3/4-ét nem érdekli a balatont:)
  • m4G1c
    Mellesleg ha nem csak 2 napi kivonatot másolnál be, hanem tényleg tudnád, hogy mit védesz ennyire, akkor talán egyetértnél pl. az ortt-vel, akik a következőképpen jellemezték védencedet:
    "[...] a vizsgált műsorok témaorientációját tekintve a tragikus, megrázó riportok és tudósítások beszerkesztésével leginkább a Fókusz tűnt ki. [...]"
    Kicsit cink, hogy mindig a többiek ellen akarsz beszélni. Mintha egy bot lennél a médiától...
  • m4G1c
    Lenyűgöző a tájékozottságod, gratulálok. Biztos hálás lesz a Fókusz és csapata, hogy kiállsz mellettük és megvéded őket.

Átvitt értelmben írtam a dolgot, de örülök, hogy ennyire iszod a szavaimat. Legalább figyelmes vagy és várod, hogy kibe hogyan tudsz belekötni.
  • Motoroj
    Ultralib. kereskedelmi csatornák, nem kellene velük, foglalkozni...
    Csakhogy minden nap emberek millióit (ahogy itt írják) hülyítik az emberellenes műsoraikkal.
  • Laci082
    Nem adok hosszú időt ebben a sávban az új "sztárműsornak". Anno az RTL is bepróbálkozott ezzel amikor főműsoridőbe tette az akkor még Találkozások néven futó "sztármagazinját". Egy ideig hozott szépen nézőket, de kb 3 hóap után már el kellett rakni oda ahova való, késő estére. Sok ez a "sztármennyiség" így este, mert az Aktív is nagy részben velük foglalkozik.
  • winnie
    "annyira gyomorforgató amit csinálnak ezek a rohadékok este, amikor már mindenkinek van egy kis ideje a tv elé ülni ; féllábú cigánygyerek, 4 fejű kislány és társaik. "

na, a deákné és a vászna. te legalább hazudsz. vagy nem nézed a fókuszt és látatlanban f*kázod:)) se cigány, se kislány, inkább egy világhírű egyöttes, pár világhírre törő magyar (broáf), egy szabaduló sittes meg BK.

2007.07.18 Akcióban az internetes pedofil-kommandó
    2007.07.18 Magyar modell a világhírnév küszöbén
    2007.07.18 Eljegyezték a Barátok Közt Kingáját
    2007.07.18 Budapesten a Rolling Stones
    2007.07.17 Interjú Tasnádi Péterrel
    2007.07.17 Magyar varázslat Las Vegasban
    2007.07.17 Szerelem a kenuban
    2007.07.17 Száguldás földön és égen
    2007.07.17 Beperelné a rendőrséget a nyakon lőtt férfi
  • m4G1c
    annyira gyomorforgató amit csinálnak ezek a rohadékok este, amikor már mindenkinek van egy kis ideje a tv elé ülni ; féllábú cigánygyerek, 4 fejű kislány és társaik.
    bár többnyire a cigány szenved ettől-attól, ez triviális, pont,mint a mónikában. nem csoda, ha ráunt az átlagnéző is. (meg persze a színvonalon aluli műsorösszeállítás is szúrhatná már a népek szemét, de azt egyelőre simán nyelik)
  • winnie
    "Hát ennyit érnek ezek a felmérések is."

így van, de ettől még teljesen jónak tűnnek a felmérések, hiszen szinte kivétel nélkül mindig a papírformát hozzák. akkor nyilván kételkedne az ember, ha kijönne, hogy a schindler listája leverte a barátok köztet, de így nem igazán.
  • cptkilljoy
    De most őszintén, van még bárki, aki a pórnépből (értsd: egyszerű TV néző, mint én) komolyan vesz bármilyen nézettségi adatot? Anno a statisztika tanárom mondta: "A statisztika egy dologra jó, de arra nagyon: ha két hétig fosik az ember, mint a murányi ló, két hétig meg szorulása van és a WC közelébe sem megy, akkor a statisztika kimutatja, hogy ebben a hónapban normál keménységűt szart az emberke minden nap." Hát ennyit érnek ezek a felmérések is. Az meg szerintem nem meglepő, hogy a Favorit lenyomja a Fókuszt. Ez olyan, mintha egy könyvismertető műsor állna szemben a Győzike Show-val. Nem mondom, hogy a Fókusz egy űbermagas színvonalú kultúrális műsor, de néha vannak benne érdekes riportok is. Bár sajnos a mondatban a hangsúly az a "néhá"-n van! Jó, ők sem hülyék, ezért nem is próbálnak eltávolodni a "Polgár Jenő Hivatal" szintű riportoktól, hisz tudják, hogy a magyar ember tocsogni akar a szaftos pletykákban, nézni akarja az idiótábbnál idiótább parasztokat, akiknek már az is komoly megterhelést jelent az EGYtekervényére, hogy egy egész mondatot elengedett kézzel elmondjon, és mindent tudni akar arról, hogy XY kétnapos sztárocska milyen színűt sercintett mikor kiszállt a nyert sportautóból, amit két sarokkal odébb már össze is tör vagy rosszabb esetben csak visszaveszik tőle azon a részen, ahol már nem látja a tömeg.
  • avman
    és ándzselina dzsolli épp egy űrlényt készül örökbe fogadni... háitthajjakmeg, ha hazudok, bemonta a tévé is...
  • Sanyix
    Hát lehethogy a kovácspistike ilyen meg olyan beteg, és milyen rossz neki, riportokat, meg M. Q-né férje el akarja venni a gyereket/veri az asszonyt riportok már nem érdekli annyira a zembereket, hanem jobban érdekli őket hogy párizs "picsa" hilton hol itta le magát a béka segge alá, meghogy bredpitt kivel szakított éppen 5 perc kapcsolat után :)
  • Toughtful
    A trágyánál többen nézik a szart...
  • tothzozo
    jeeeeeeeeeeeeeeee