A kiadó cáfolja a Harry Potter-könyv kiszivárgását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is várhatod el, hogy a teljes regényt (700+ oldalt) belepasszírozzák 2 és fél órába :-c
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Szánalmas a hozzáállásod, vagy csak irígykedsz.<#eplus2>#eplus2>
Ez üzlet és nem is kicsi.
Amúgy reklámfogásnak sem útolsó, aki szereti a történetet az letöltés ide vagy oda, meg fogja venni.
Én inkább attól félek amit filmen csinálnak belõle...
1. 100%
2. 70%
3. 60%
4. 55%
5. Még nem láttam, de félek, hogy a könyv több mint a fele kimaradt.<#banplz>#banplz>
Ez üzlet és nem is kicsi.
Amúgy reklámfogásnak sem útolsó, aki szereti a történetet az letöltés ide vagy oda, meg fogja venni.
Én inkább attól félek amit filmen csinálnak belõle...
1. 100%
2. 70%
3. 60%
4. 55%
5. Még nem láttam, de félek, hogy a könyv több mint a fele kimaradt.<#banplz>#banplz>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
szánalmas. a tömeg meg õrjöng. létezik az a pénz, amiért író, kiadó ennyire lesüllyedjen? ezek szerint.
"A nyomdai dolgozókat azonnali kirúgással fenyegették meg, ha akár csak egy betût is kiszivárogtatnak az utolsó epizódból, sõt egyes helyeken azt is megtiltották, hogy a nyomdászok mobiltelefonokat és uzsonnacsomagot vigyenek be munkahelyükre."
Már látom magam elõtt, ahogy George Smith (néhai nemes família tagja) nyomdász kilép a munkahelyérõl, azt mondja, "áh" majd lelövik, mondván, nem is egy, hanem két olyan betût is használt, ami szerepel a könyvben 😄DD
Már látom magam elõtt, ahogy George Smith (néhai nemes família tagja) nyomdász kilép a munkahelyérõl, azt mondja, "áh" majd lelövik, mondván, nem is egy, hanem két olyan betût is használt, ami szerepel a könyvben 😄DD
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Ekkora felhajtás és mégsem sikerült elzárni a könyvet... <#vigyor2>#vigyor2>
Megint a marketing...