Szökés 3. évad: kitűzték a premiert

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Nem vicces, hogy egy nem fizetõs adón vetített ingyenes adást warezel.

A 2. évad meg nem 3 éve volt, hanem 1, és az augustus végén kezdõdött.
Amúgy nemtudom milyen többi sorozatról beszélsz. Én csak a lostnál hallottam ilyen hopp 1 hónap szünet, hopp egy pár ismétlés meg ilyesmi. 24-nél pl nemnagyon van ilyen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

1. egy szünet lesz.
2. örülj neki, hogy az a szünet rövidebb lesz.
3. örülj neki, hogy a prison break nem úgy megy, mint a többi sorozat, hogy pár új rész, 3 ismétlés, majd 2 új rész, 2 ismétlés rész, stb,
4. minden sorozat szeptemberben indul, csak annno 3 éve a fox bepróbálkozott az augusztussal. nem jött be.

5. valljuk be, hogy azért vicces valahol, hogy még a magyar warezelõnek áll följebb😊
Sanyix
mi a rákért ilyen késõn folytatják? Múltkor augusztus végén indult. És így is tele lesz többhetes szünetekkel mint eddig. Mit huzzák má.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

PC Dome fórumán olvastam talán, franc se emlékszik 😊 de legalább bejött.

ProGabe
mindig,minden ilyen cikknél valaki leír egy ehhez hasonló mondatot -.-

egyébként nem kell nagy jósnak lenni akkor,amikor kijelenti valaki hogy egy sorozat szeptemberben folytatódik,igaz most kellett,lévén pár nappal ezelõttig nem lehetett tudni,hogy a FOX szakítva a hagyományival nem augusztusban kezd premierezni,de kétlem hogy a forrásod(ugyebár most "az ellen lépek fel",nem ellended) már tudta ezt...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kb 1 hónapja olvastam, hogy szeptemberben folytatódik.

Már nagyon várjuk.
Dedúrva

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!