8
-
#8 Nem vicces, hogy egy nem fizetős adón vetített ingyenes adást warezel.
A 2. évad meg nem 3 éve volt, hanem 1, és az augustus végén kezdődött.
Amúgy nemtudom milyen többi sorozatról beszélsz. Én csak a lostnál hallottam ilyen hopp 1 hónap szünet, hopp egy pár ismétlés meg ilyesmi. 24-nél pl nemnagyon van ilyen. -
winnie #7 1. egy szünet lesz.
2. örülj neki, hogy az a szünet rövidebb lesz.
3. örülj neki, hogy a prison break nem úgy megy, mint a többi sorozat, hogy pár új rész, 3 ismétlés, majd 2 új rész, 2 ismétlés rész, stb,
4. minden sorozat szeptemberben indul, csak annno 3 éve a fox bepróbálkozott az augusztussal. nem jött be.
5. valljuk be, hogy azért vicces valahol, hogy még a magyar warezelőnek áll följebb:) -
#6 mi a rákért ilyen későn folytatják? Múltkor augusztus végén indult. És így is tele lesz többhetes szünetekkel mint eddig. Mit huzzák má. -
WinG #5 PC Dome fórumán olvastam talán, franc se emlékszik :) de legalább bejött. -
#4 mindig,minden ilyen cikknél valaki leír egy ehhez hasonló mondatot -.-
egyébként nem kell nagy jósnak lenni akkor,amikor kijelenti valaki hogy egy sorozat szeptemberben folytatódik,igaz most kellett,lévén pár nappal ezelőttig nem lehetett tudni,hogy a FOX szakítva a hagyományival nem augusztusban kezd premierezni,de kétlem hogy a forrásod(ugyebár most "az ellen lépek fel",nem ellended) már tudta ezt... -
WinG #3 kb 1 hónapja olvastam, hogy szeptemberben folytatódik. -
kumica #2 Már nagyon várjuk. -
Denniske #1 Dedúrva