Turning Point: Fall of Liberty - nácik haza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az Amcsik? <#ravasz1>#ravasz1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nálam már most remekül futna az 100% <#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Haha megint a cry 😄😄😄 Aztán ha nemfut senkinél tényleg sírás lesz a vége 😛
Hát hogyis mondjam, nem valami szép a grafikája, sõt ha alaposabban megnézzük ez elég szar grafika, a krájzisszal összevetve egyenesen nevetséges:>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Jó lenne ha jó multija lenne, talán a call of duty 2-õt is lepipálná. A CoD 2-esnek hangulata alig üti a mércét, mégpedig azért, mert a készítõk leszarják a terméküket, a CoD1 legalább jásztható volt.
Azért az utolsó képen a glow-ot a fejlesztõk sem gondolhatták komolyan...
Amúgy tényleg hangulatos.
Amúgy tényleg hangulatos.
És a Magyarok? <#vigyor>#vigyor>
És a Japánok?<#vigyor>#vigyor>
Na és az Oroszok hol maradtak? <#vigyor>#vigyor>
Hangulatosak a képek, jól meg van csinálva. De jobb lett volna ha minden oldalról játszható lenne. Bár akkor gondolom az amik hõbörögnének erõsen.
Most mindjárt jönnek a "hát hogyismondjam, nem valami szép a grafikája" "szar a grafika" szerû iqlight hozzászólások, bár tényleg nem egy csúcsgrafika(de ezeknek az aktuális cry valami grafikáján kívül úgysem jó más), de nem attól lesz jó egy játék, és talán akik így gondolkoznak, nem állandóan a legújabb techdemót várját, mert a szupergrafikás játékukat már rég megunták, mert grafikán kívül semmi mást nem tartalmaz 😊
Most mindjárt jönnek a "hát hogyismondjam, nem valami szép a grafikája" "szar a grafika" szerû iqlight hozzászólások, bár tényleg nem egy csúcsgrafika(de ezeknek az aktuális cry valami grafikáján kívül úgysem jó más), de nem attól lesz jó egy játék, és talán akik így gondolkoznak, nem állandóan a legújabb techdemót várját, mert a szupergrafikás játékukat már rég megunták, mert grafikán kívül semmi mást nem tartalmaz 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
szegény németeknek milyen szar lehet már játszani heeee! kijön a legújabb 2.vh-ás játék,és németeket kell ölni.sajnálom õket.
Ha jól értem a nácikkal nem lehet harcolni ...