8
Hogyan állítsunk be egy külföldről hozott TV-t?
  • The FlashBack
    #8
    köszi mindenkinek
  • MrTressy
    #7
    Ez is segithet
  • schrank
    #6
    1-2 ezerért bármelyik tévészerelő varázsol rá magyar hangot és a távirányítót is teljesen be lehet lőni hozzá csak hát nem 500forintosat kell venni a pennybe hanem egy tévészervízben kell utánajárni aztán ők majd adnak megfelelőt programkóddal
  • banok
    #5
    ha csak német nyelv van rajta nem árt ha megtanulsz németül is hozzá. :)
    Biztos be lehet hangolni a 3 magyar tv adót csak meg kell keresni a menüben a csatornakeresést vagy a hangolást.
  • ajem kisa
    #4
    Nekem a haveromék foglalkoztak ezekkel a dolgokkal, de ha nincs gyári távkapcs,akkor az + opciokat nemtod kihasználni, mert a 8:1-es távkapcsolokon csak az alapok vannak (általában)!
    Nekem is volt egy kib...tt jo erösitöm igy, tele mindenfajta jo dologgal, de a távkapocs nélkül csak az alapok voltak (hang, stb.,)..:(
    Továbbadtam, mert semmire nem volt igy jo! Valszeg a tv-d is okos, de nemfogod tudni kihasználni minden lehetöségét, mert gondolom a gyári t.kapcs. egy kisebbfajta 50 gombos kis sz.r lehetett:)
  • The FlashBack
    #3
    tv szerelő ismeris van, de nem nagyon szeretem ha már nyulkál a dolgaimba:-) Köszi, gugliszba keresgélek, bár nálam mindig az az első, most így volt.
  • akyyy
    #2
    az egy dolog, ha Blaupunkt, de gondolom abbol is van sok féle. googleba nézz szét hátha vahol írtak rola valami okosságot. nekme régebbi videoton tv van a szobámba, nemrég nézegettem neten, és hát kiderült róla eg ykét okosság..



    a másik meg biztos van valami tv szerelő ismerős.
  • The FlashBack
    #1
    üdv.

    Szóval van egy külföldről hozott Blaupunkt tv-m. Nem elég hogy külföldröl hozott, ráadásul nincs meg az eredeti távirányítója. Be lett azonban hozzá, egy 8in1 es távirányító, ami kb 200 gyártó televízióit, videóit, dvd lejátszóit stb ismeri. Nagyon szépen eljtutottam idáig, hogy ki meg be tudom kapcsolni veled a tévét. Koax kábel is be van dugva, de a tévé "csatorna" listáján, még a német (németországból van a tv) kábeltévé csatornái vannak bent. De azok jól. (RTL, DSF stb stb).
    A TV menüjét iszonyatosan nehezen lehetett rávarázsolni a tévére, de sikerült. Valahogy mégsem sikerült megcsinálni, hogy lássa a magyar földi csatornákat is. Azt a hármat. (m1 tv2 rtl)
    tudnátok segíteni?

    Válaszokat előre is köszönöm, további szép napot.