26
-
#26 NANEMÁR hát ez azért sztem.... nah ide Jim Carrey kell és kész! -
#25 ...És a Minden6ó folytatása is... -
TDaniel #24 Pedig ha egyáltalán nem lesz benne, akkor brutál nagyot fog bukni a film... biztos Hollywoodban azt hiszik, hogy mindenki olyan hülye, hogy majd előtte nem néz utána, hogy az Ace filmek lényege benne van-e egyáltalán...ÉBRESZTŐ
-
#23 Jim Carrey-nek csomó filmjének folytatásából próbáltak hasznot húzni úgy, hogy őt kihagyják.
Pl: Dumb és Dumber 2, A maszk fia, Ace Ventura 3
Mivel csupán a filmcímmel el lehet adni a filmet. -
Loverman #22 engem az lep meg h Robin Williams említve van benne. NAGYON remélem h nem vállalja el! -
1Obi1 #21 A probléma csak az hogy Jim nem szokott résztvenni a folytatásokban, ez alól csak az Ace Ventura 2 a kivétel, mivel anno rosszul értelmezte a szerződését. -
Lordboxi #20 elmítésre se méltó dvd-s huladék. -
vmatex #19 Pedig ha folytatták volna a Jim Carrey-es változatokat szerintem jóval több pénzt tudtak volna kihozni belőle, ez így van a Masknál is... :( -
Acheron #18 Áhhh ezt nagyon elfogják qrni...nem kicsit...nagyon!! -
#17 Pfujjj, ez ultragáz -
Kemény Husi #16 Döbbenetes, mennyi klasszikus (igen, a szememben Ace első két filmje annak számít) nevét mocskolja be Hollywood hidegvérűen ezekkel a folytatásokkal. Családi vígjáték? Son of the Pet Detective, vagy miafene? Le kell fejelnem valamit. -
GVG #15 hát azé reménykedjünk a 0.5-öt megüti IMDB-n -
#14 bukás -
Wittgen #13 Ez is bukni fog, ha anyagilag nem is, kritikailag biztosan. -
#12 Szánalmas ez a folytatás mánia az IGAZI főszereplők nélkül!
tényleg olyan mint a Reszkessetek Betörők 3, vagy a Maszk 2 és stb...hogy lehet ekkora rakat szarokat csinálni?????
A tuti sztorikat író első könyves forgatókönyv írók próbálnak jó sztorikat benyomni Hollywoodba csak lenézik őket a már ott lévő nagykutyák akik meg ilyen szarokat csinálnak! Ehhh -
1Obi1 #11 Ez valami vicc? -
xido #10 csatlakozom Keem1-hez..miért is "Ace Ventura 3" a címe és nem szimplán "Az újabb felesleges kispöcs,aki valamit vagánykodik feleslegesen"
Soroljuk ide nyugodtan a "Reszkessetek betörők 3"-at is,ami Culkin és Pesciék nélkül szintén egy feleslegesen címrabló hulladék...és még biztos lehetne sorolni.. -
#9 Nem derül ki a cikkből, hogy Keri miért nem kerül bele...
Nem "Hájas seggdugasz" a film címe, hanem "Ace Ventura". Ébredjenek már fel a készítők! Ennek így semmi értelme nincs. -
RedStorm #8 Baszd ki mekkora gáz már. Családi vígjáték? LOL. Ráadásul Ace nélkül? He. Ezt se nézem meg. Az anyjuk szemit. -
#7 worki: igen. azért adnak pénz filmre, hogy többet termeljen a befektett összeg. -
Worki #6 Deszar! Hogy lehet Ace Ventura filmet csinálni Ace Ventura nélkül?! Mekkora hülyeség! A producereknek csak a pénz számít?! -
#5 Szerintem ez kijöhetne ebben a formájában rögtön DVD-re. Ilyen sztorival egy Ace Ventura nem fog érdekes lenni, hacsak nem a címe miatt nézik meg az emberek -
#4 Ez olyan lesz ezexerint, mint a Maszk, és a Dumb és dumber folytatása. Vagyis nevetséges. -
#3 hát én sem. és szerintem sokan vannak igy. viszont ha benne lenne, már szép kis folytatást lehetne a filmnek csinálni de így.pff.. legalább egy jelenet erejéig tünne fel:S
-
5i #2 Sztem nagyon gáz. Carrey tuti nem cameózik, ráadásul a film csak és kizárólag az ő ökörködései miatt volt élvezhető. -
Praetor #1 Ha nem játszik benne Jim Carrey, akkor meg sem nézem...