Horgászat
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van horog, de szakáll nincs! És így a hal nagyob esélyekkel indul a horgásszal szemben, mivel semmi sem akadályozza a leakadástól. Másképp már nem tudom mondani, valaki segítsen<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
De mire akad fel, ha nincs horog?
Ha meg van hegyes izé, attól még ugyanúgy megsérted a halat..
Ha meg van hegyes izé, attól még ugyanúgy megsérted a halat..
[/spam]™
"Úgy kell ügyeskedni hogy mindig olyan helyzetben legyen a hal, hogy netudjon meglépni, leakadni..." 😊
Igen. Az eleje eddig is ment.
De akkor éppen fent áll az elsõ kérdésem.. hogyan fogsz halat?
De akkor éppen fent áll az elsõ kérdésem.. hogyan fogsz halat?
[/spam]™
Kérlek szépen... Ugye van a horog. Kampó alakú. Amikor a hal ráharap, akkor átszúrja az álkapcsát vagy ahova beleakad. Azért, hogy ne tudjon könnyen leakadni, tesznek a horogra egy kis pöcköt, ami nem engedi visszafele csúszni (vagyis leakadni) a halat. Na, az én horgaimon ilyen nincsen. Sokkal nehezebb a horgászat vele, de izgalmasabb is. Úgy kell ügyeskedni hogy mindig olyan helyzetben legyen a hal, hogy ne tudjon meglépni.
Remélem érthetõ voltam... 😄
Remélem érthetõ voltam... 😄
És akkor hogyan fogsz halat?
Már gondolom úgy érted, hogy nincs kampó?
Vagy most nagyon szõke vagyok a témához. 😊))
De akkor homályosítsatok fel. 😊
Már gondolom úgy érted, hogy nincs kampó?
Vagy most nagyon szõke vagyok a témához. 😊))
De akkor homályosítsatok fel. 😊
[/spam]™
szegény halak =(
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ezt mind 1 Joined narancssárga rappalával
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
most akarok beruházni 1 pergetõ felszerelésre
bot+orsó+5 rapala(vagy vmi jó stormok)
bot+orsó+5 rapala(vagy vmi jó stormok)
Lál 😄 Ez télleg izgibb lehet :]
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ez valamennyire izgibb mint a fenekezés vagy az úszózás, mert itt abból áll az egész, hogy bedobod a csalit, majd technikásan kihúzod,(rángatod ide-oda) aztán megint bedobod, addig amíg le nem szárad a karod, vagy ameddig halat nem fogsz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
majd képeket is rakhattok be mûcsalikról és a halaitokról
← ElőzőOldal 2 / 2