74
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1138125212
-
#34 -.- -
#33 Ez jó volt :D -
#32 na jaja, minden csak szemlélet kérdése -
#31 Igazad van -
#30 Most jött errefelé egy EU-jogszabály, hogy háromágú horog sztornó. "Ősi" balinozó készség volt a balinólom háromágúval, na ennek most fuccs. Hogy mi a logikája a szabálynak, ne kérdezzétek.
De azért néha elgondolkodom azon, hogy a folyókat büntetlenül szennyezik, a tengereket rablóhalásszák, a tecsóban nyolcvanas akváriumban százhúz ponty fuldoklik és nyomorog, és mi a gond? Hogy egyesek horgásznak. Felháborító. =) -
#29 Ja, mert úgy még célja is van. Borzasztó. -
#28 Értem, értem... De még ez is jobb mint kifogni, fejbe b@szni egy farönkkel, és jól megsütni... =/ -
#27 Igen értem! :)))
De ugyanúgy 'megbántja' a szakáll nélküli is a halat. :S
sporthorgászat legyen az, hogy a cérna végére kötsz egy kaját.... :P -
#26 Győr, Holt-Marcal. Bár a halállomány kifogásolható... -
#25 ti milyen vizekre szoktatok menni pergetni?
-
#24 Szakáll nélküli:
Szakállas:
Értem? :D -
#23 Van horog, de szakáll nincs! És így a hal nagyob esélyekkel indul a horgásszal szemben, mivel semmi sem akadályozza a leakadástól. Másképp már nem tudom mondani, valaki segítsen -
#22 De mire akad fel, ha nincs horog?
Ha meg van hegyes izé, attól még ugyanúgy megsérted a halat.. -
#21 "Úgy kell ügyeskedni hogy mindig olyan helyzetben legyen a hal, hogy netudjon meglépni, leakadni..." :) -
#20 Igen. Az eleje eddig is ment.
De akkor éppen fent áll az első kérdésem.. hogyan fogsz halat? -
#19 Kérlek szépen... Ugye van a horog. Kampó alakú. Amikor a hal ráharap, akkor átszúrja az álkapcsát vagy ahova beleakad. Azért, hogy ne tudjon könnyen leakadni, tesznek a horogra egy kis pöcköt, ami nem engedi visszafele csúszni (vagyis leakadni) a halat. Na, az én horgaimon ilyen nincsen. Sokkal nehezebb a horgászat vele, de izgalmasabb is. Úgy kell ügyeskedni hogy mindig olyan helyzetben legyen a hal, hogy ne tudjon meglépni.
Remélem érthető voltam... :D -
#18 Szoktunk:) -
#17 És akkor hogyan fogsz halat?
Már gondolom úgy érted, hogy nincs kampó?
Vagy most nagyon szőke vagyok a témához. :)))
De akkor homályosítsatok fel. :) -
#16 Én csak is sporthorgászom:)
Az összes horgom szakáll nélküli:) -
moralosan #15 szegény halak =( -
#14 ezt mind 1 Joined narancssárga rappalával -
-
#12 most akarok beruházni 1 pergető felszerelésre
bot+orsó+5 rapala(vagy vmi jó stormok) -
#11 ti szoktatok pergetni? -
#10 Lál :D Ez télleg izgibb lehet :] -
#9 :DDD -
#8 Szerintem ez jó topic lesz (remélem nem leszünk nagyon sokan) +fav -
#7 Ez valamennyire izgibb mint a fenekezés vagy az úszózás, mert itt abból áll az egész, hogy bedobod a csalit, majd technikásan kihúzod,(rángatod ide-oda) aztán megint bedobod, addig amíg le nem szárad a karod, vagy ameddig halat nem fogsz. -
#6 Ilyenekkel:
-
#5 majd képeket is rakhattok be műcsalikról és a halaitokról -
#4 röviden:) -
#3 Valamilyen műcsalit felcsévélve és tekergetve-forgatva "belecsábítod" a hal szájába... :D -
#2 Az milyen? Milyen az a pergető módszer? -
#1 hellosztok
ezt a topicot azért nyitottam mert a másik horgász topicba(tudom hogy van ilyen)álalába a békés halak horgászatáról van szó és ez a topic meg csak a ragadózó halak pergető módszerel horgászásáról szól