13
  • Fluff
    hát ez egy értékelhetetlen "film"
  • TM
    "Az Evan Almighty hazai forgalmazásáról jelenleg nincs hír"

Két hét múlva a mozikban. Csak egy kattintás kellett volna a számos mozis oldal közül valamelyikre, de mindegy.
  • dillen
    Én meg néztem az előzetesét! Nekem tetszik, meg is fogóm nézni!!
  • Lami
    "belefeccölt 175 milliót (+marketing)"

Transformers 150 milla volt, a 300 meg 65 milla. Szerintem ezek ahol tudták szórták a pénzt. Enyi pénzt egy vígjátékra... nevetséges...
  • Inquisitor
    "csak Morgan Freeman figurája közös a két filmben."

Öööö, meg véletlenül a főszereplő az előző rész "főgonosza", de tényleg semmi kapocs. :D
  • juharfalvi
    Érdekesek a reakciók azok részéről, akik csak 1 percet láttak belőle. Nekem tetszett a film, szerintem jobban sikerült a Jim Carrey-féle Minden6ó-nál (ami egyáltalán nem volt jó film), ezt csak ajánlani tudom mindenkinek. Amolyan családi vígjáték, jól lehet szórakozni rajta. Látványos, az állatokat pl. nagyon jól megcsinálták. Egyáltalán nem folytatás, nem 2. rész, teljesen más, mint a Minden6ó, csak Morgan Freeman figurája közös a két filmben.
  • NorbyI
    Kizárt hogy megnézzem. Ekkora faszság kinek a fejében születhetett meg nem tudom. (Hollywood és a tetves pénzhajhászás, remélem irdatlan nagyot fognak bukni vele, és nem erőltetik tovább a "ha sikeres a film csináljunk folytatást" mentalitást).
  • Darth Sith
    érdekes film, sztem az egyszer-barátnővel-nézős film :)
  • Gauge
    Érdekes, hogy ez a véleményetek errőla filmről. Nekem tetszett a bemutatója, sőt a karakter választást is jónak tartom. Most már tényleg kiváncsi vagyok, hogy az én benyomásaim tévesek-e...
  • Inquisitor
    Nem tudom minek kellet az amúgy zseniális első részt kombinálni ilyen "Télapus", profétás agymenéssel?
    Mondjuk viszont a fazon játszott az előző részben, ezért nem értem mitől maradna ismeretlen azok elött akiknek az tetszett?
    Az előzetesből viszont nem jött le, hogy szinvonalas lenne. Még Isten karakterét is sikerült egy infantilis öregemberré változtatni, az első rész kimért karakteréhez képest.
  • NEOreg3
    amint megláttam az előzetesben, hogy neki majd bárkát kell építenie, na ott döntöttem el, hogy ezt én semmiylen formában nem akarom látni.
  • alienslive
    Igen. Előzetesét én is láttam filmek elött. De nem számdékozom megnézni filmet. Egyszerűen idegesített már az előzetese is...
  • arfer
    A hazai forgalmazásáról még nincs hír? Ahhoz képest a mozikban a filmek előtt rendesen nyomják a (ha jól emlékszem, szinkronos) előzetesét!