8
Country-Rock énekes/gitáros
  • nychtalopia
    #8
    Ez már csak ilyen ,az embernek el kell fogadnia. Hisz sokan vannak,akik nem törődnek a fanyalgókkal és inkább elvannak a mai híg kacatokon. Erről nem érdemes beszélni, hisz már az ókori rómaiak is megmondták, hogy "ízlésről nem érdemes vitázni". Mindenki azt szeret,amit akar. És hogy topikot nyitogatnak ennek-annak? Hadd csinálják. Hisz ezek most a menők. Elvégre lépést kell tartani a korral és igazondni a trendhez. És hogy régen is vooltak előadók, akik az ilyen miatt merültek feledésbe? Ez nem érdekli a mai közönséget. Nem azzal volt gond, hogy egy énekesnek zenésznek nyitottál topikot, hanem az,hogy nem ismerik, hisz nem nyomják a rádiókban rogyásig,mint a "menő" r&b előadókat.
  • csgj
    #7
    ennyiből akkor egy régi zenekarnak, vagy énekesnek sem kéne topicot nyitni... Én mondjuk sajnálom naon, hogy kevés ember van, aki szereti az ilyen zenét. Ma a slágerszámok mennek (a legtöbb nyálas pop), meg a borzalmas techno... sőt, a rock is rettenetesen rossz átalakuláson esett át.
  • nychtalopia
    #6
    Valóban jó zenész,de nem kellett volna külön topikot nyitni, mert nem hinném, hogy túl sok ember ismermé, ergo kevesen tudnak hozzászólni.
    Nekem sikerült egy komplett gyűjteményt beszerezni tőle, és elég jó anyag.
    Én inkább az első két albumot a "Guitar Town-t" és a "Copperhead Road-ot" ajánlanám, egészen kiváló munka. Sajnos már egy kicsit "megöregedett" és nem túl mainstream amúgy sem, így kevesek ismerhetik. A 80-as években egész komoly rajongótábora volt, de mára ez megcsappant. Az zene,az ízlés átalakult. Legutóbb 2001-ben hívta fel magára a figyelmet egy botrányt kavaró dallal.
  • Qwerty4
    #5
    LOL
  • Japep
    #4
  • Dave John
    #3
    :DD
  • Pheaper
    #2
    csgj
  • csgj
    #1
    Wikipedia

    Nekem nagyon megtetszett Steve Earle zenéje, gondoltam nyitok neki egy topicot... A fickó albumai '86-tól egészen mostanáig megjelentek :) Igaz, ma már 52 éves, és a hangja nem a régi... Érdemes sztem először a Hard Core Troubadour című számát meghallgatni.