E3 2007: Folytatódik a F.E.A.R.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újítás gondolom lesz, csak az alap sztori és velük 1ütt persze a szörnyek is maradnak. Wepönök attól még változhatnak, lehetnek mások a pályák, szal a fix "régi" alapsztorival még sülhet akár emészthetô is ki belôle.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
ez mi?
semmi újítás? a régi szellemek? mi van, megint egy halott kislány szelleme fog üldözni minket kommandózás közben?
(remélem a 6 centi átmérõjû szögbelövõ stukker is visszatér! :D)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ez mi?
semmi újítás? a régi szellemek? mi van, megint egy halott kislány szelleme fog üldözni minket kommandózás közben?
(remélem a 6 centi átmérõjû szögbelövõ stukker is visszatér! :D)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Leonnal letoltad aztán mehettél is rögtön Ada kisasszonnyal... ráadásul nem volt "terhes" vele játszani, mert ügyesen oldották meg az egészet, nem nagyon érezted azt, hogy újra megetetik veled a játékot.
Opposing Force, Blue Shift anno kemény pénzekért volt kapható elsõre külön, késõbb már ilyen-olyan pakkokban is.
Még mindig a Resi 4-et tartom a fenti szempontból a legjobbnak, fõleg, hogy Ada-val kb. olyan 6-7 óra végigvinni, míg a HL1 kiegjei 3-3.5 órákat adtak nem kevés pénzért/kieg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
grebber: a fear2-ôt, vagy legalább is amilyen név alatt lesz, már nagyban csiholják a fear1 attyai. A lényeg, hogy ez a kiegészítô nem befolyásolja a kiadási dátumot, mivel 2 külön csapatról van szó.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
A halál csupán a kezdet...
Tinman: A Resi4-ben Ada Wong-gal? Na, errõl nem tudtam. A kettõben a két fõhõst (Leon és a csaj) két különbözõ oldalról (A és B sztori) lehetett végigtolni, de a négyrõl nem tudtam...
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenõé, teccikérteni!\"
Risident Evil 4 ezt alapból tudta. Ada Wong szemszögébõl lehetett végigvinni, ott remek volt, de így külön, KÜLÖN pénzért, na pont oda dugja a Sierra <#action>#action>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.