23
-
BReal #23 Azért ne feledkezzünk meg a 2009-es alkotásoknál A hobbitról és a Múmia 3. részéről sem... igencsak jók lehetnek majd. -
Sliderx #22 Vuk 2 , a klasszikus Vuk rajzfilm meggyalázása. -
cateran #21 Csak decemberben?:( Alig várom már hogy megnézhessem....ilyen gagyit ritkán lát az ember....:D (mármint a Vuk 2...mielött valaki anyázna:D) -
00000000000000 #20 A vuk 2 tudomásom szerint nem az elkövetkező három évben lesz, hanem azt idén decemberben mutatják be. pont. Ahogyan a macskafogó kettőt is. -
#19 És a Vuk 2-ről (The Little Vuk) se feledkezzünk meg, vagy az vót má?
-
knightbali #18 Süti, már azt hittem tényleg a Wolverine spin off-ot farkasemberezte le. -
#17 Hűű, hát ezekből engem most kb... egyik sem érdekel. -
neoG #16 Azért vannak jobbára folytatások felsorolva, mert azokról már halott az ember fia.Darko is írta, hogy lesz pölö majd Avatarunk is, csak megnézném,hogy melyikre kapja fel az ember jobban a fejét: a Pokember 4-re, amiből már 3at letoltak a torkán, vagy az Avatarra, amiről semmit nem halott -
avman #15 mindenkinek megadatott a szabad választás joga. megjegyzem, még létezik olyan, h könyv (nem csak szépirodalom), legfeljebb ráfanyalodnak az emberek az olvasásra. monnyuk ez meglehetősen utópisztikusan hangzik, főleg az sg fórumon. -
#14 negyedik pókember
az igen, annak lesz értelme -
5i #13 Benicio Del Toro remakeje. Wolfman. Állítólag király lesz. -
#12 valóban... igaz, bond, meg narnia engem érdeekel, de elég elszomorító, hogy 10 filmből 9 már folytatás:S -
#11 Sorry ez volt az első reakcióm, hát igen most az emberek nagy részének az a vágya hogy a képregényes, folytatásos baromságokat nyomják orrba-szájba amiknek már előző része is bukott.Van egy másik réteg is aki nem ezeket a filmeket igényeli, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.A stúdiók pedig nem a valós igényket elégítik ki, csak megtartják a nevet amivel el tudják adni a filmet, a tartalom már lényegtelen, mert sokan úgy is beülnek rá. -
Csaba007 #10 Nem az x-men es farkasra gondol??? Annak a külön filmjére! -
knightbali #9 Év végén aztán Harry Potter a Farkasemberrel és a 22. Bond filmmel kénytelen megmérkőzni.
Mi van? Milyen farkasember? -
Tecnamo #8 Figyelj, vannak emberek akik azért járnak moziba h szórakozzanak, kikapcsolódjanak. És a stúdiók ezeket a vágyakat 90%-ban ki is elégítik. Szóval ha te nem vafgy kíváncsi ezekre a folytatásokra, akkor ne nézd meg. Nem kell itt "bazdmeg"olni. Te azon szerencsések közé tartozol akik a Tv előtt tudnak jól szórakozni...
(kíváncsi lennék 3 év múlva h ezeket egytől egyig megnézted, vagy tényleg az unalom miatt félbehagytad) -
avman #7 a narniát végigviszik sztem, de kétlem, h a fűrészről le lehetne húzni ennyi rókabőrt, remélhetőleg odakerül ahova való: a tékák polcaira, a hallowen, péntek ésatöbbi ikszedik része mellé. -
LCO #6 Nem hiszem el, hogy csak ezek a legfontosabb tervek... -
Lipi1980 #5 Én legjobban az újabb James Bondokat, a Harry Pottert, a Jégkorszakot, és Dan Brown újabb regény adaptációját az Angyalok és démonokat várom...
Nem hiszem, hogy a Narniának sikere lesz még két részen keresztül.
Szerintem kimaradt a felsorolásból a Fűrész V. része, ami 2008. halloween-ra van kitűzve, bár még a IV. részből is csak egy rövid sztori és egy kép látott napvilágot, és annak a premiere is olyan messze van... -
#4 Bazdmeg ez mind folytatás, ki kiváncsi ezekre. annyira unalmas már. -
#3 Meg ugye Macskafogó 2 -
5i #2 EZ jó lesz, már várom. Kíváncsi vagyok, melyik franchise ér meg több részt.
Tippem: PoP, Speed Racer, Bond. -
Darkoo #1 Azért még odaírtam volna a listába ,hogy 2009-ben jön James Cameron Avatar sci-fi- je, ami szerintem azon év legjobb mozija lesz minden bizonnyal.