14
  • Sance231
    A komoly dráma jelzőn én picit mást értettem. Igazad van, nem nagyon ismerem a Buffy-t, kb. 10 rész után abbahagytam nézését, inkább az Angel spin-off jött be nekem.
  • winnie
    sorry, ez nem az én véleményem (max a többségé, a hozzáértőké), csak interpretálom - a vélemény a tied. nem nagyon néztem a buffy-t, de az x-akták és a twin peaks mellett ez az a 90-es évekbeli sorozat, ami kultikusnak nevezhető, nem véletlenül.

de, kérdezz meg bárki hozzáértőt itt a fórumon (nem tudom, hogy láttad-e mind a hét évadot) és ő alátámasztja a véleményemet. amellett, hogy humor is van az epizódokban, plusz ugye a máig alapot jelentő párbeszédek - egyértelműen tömve van durva, drámai, meglehetősen sötét dolgokkal.

de, aláírom, sokaknak csak a gumiarcú szörnyek és a szőke karatézó lányka szintjén maradt meg a sorozat - ami tökéletesen érthető.
  • Sance231
    Hát, szerintem ne nagyon reklámozd azt a véleményedet, hogy a Buffy egy komoly dráma, mert ez így elég nevetséges. Engem, mint horrorrajongót eléggé szívencsapott a komolytalansága, drámaisága is kb. egy tinisorozat szintjén mozog.
  • Szefmester
    köszi... így hogy leírtad már eszembe jutott :D
  • winnie
    azért a buffy komoly dráma volt, ez pedig az eddigiek alapján abszolút nem tűnik annak. itt nem lesz sírás-rívás, csak ökörködés. karó helyett morzsaporszívóval mennek a démonok ellen.
  • vizcsap
    Ez a sorozat inkább a következő Dead like me lesz,ami nagyon nem baj!
  • Sance231
    Hogy miért mondom rá, hogy Buffy? Pont a tónusa és a sztori miatt, a Pokoli szolgálat más volt (ott zsaru volt a csávó, nem?). Itt a főhős egy fiatal fickó, és a sztori kb. annyira tűnik komolynak, mint a Buffy-é.
  • winnie
    pokoli szolgálat. valakinek minden természetfölötti buffy:)

ez inkább ilyen idétlenkedős, szerencsétlenkedős démonhajsza lesz.
  • Szefmester
    nem .. ez nem büfi.. volt már viszont egy ilyen.. ot még egy "pkoli" cadillac is volt.. kár hogy csak egy-két részt láttam belőle.. nem tudja valaki annak a címét?
  • Sance231
    Még egy Buffy, jaj dejó.
  • fourgee
    Kár, hogy Kevin Smith a filmjeit nem a Clerks stílusában készítette el, az olyan nézhető volt. Az volt az egyetlen több mint 1 órás ff film, aminél úgy éreztem a végén, hogy hiába nem történik benne semmi, csak olyan 20 perces lehet
  • avman
    monnyuk úgy, egyre nagyobb költségek, húzónevek, rókabőr lehúzások és új koncepciók. meg konkurenciaharc.
  • Jogurtosz
    "Manapság egyre trendibbek a sorozatok" LOL, hogyhogy manapság??? Mintha csak most kezdtek volna sorozatokat csinálni? Vagy mintha csak most kezdenének befutni?
  • knightbali
    Azt hittem valami újjal rukkolnak elő :(