15
-
who am I 7 #15 aproneten már lehet szerválni? -
Epikurosz #14 Egy másik halva született ötlet.
-
#13 De nem minden ember szeme viseli el a kontaktlencsét.
Az a pilóta akinek a szeme nem bírja, azt kiszuperálják? -
intrex #12 Azért sem perel senki hogy agyoncsapta egy másfél voltos elem, pedig abban is áram van, meg a konnektorban is. -
Inquisitor #11 Itt csak kismilliószor nagyobb a sugárzás, nem de? :)
Meg ha annyira ártalmatlan, akkor miért van megadva új telefonoknál a sugárzási érték, és miért használnak egyre több telefonnál hurokantennát? -
#10 Tök jó, hogy mindenki szidja a mobiltelefonokat a sugárzás miatt. Itt meg gyakorlatilag egy kis MR van a fejedre szögelve.. Grat. Majd jöhetnek az agytumort kaptam a szerkezettől perek. -
Pewet #9 Nem tudja valaki annak a programnak a nevét, amit BME-sek csináltak és egér helyett hasonlóan a szem mozgását követve irányítja a kurzort? -
#8 A gond a kontakencsével van. Márminthogy ehhez viselni kell, míg a kamerás megoldást csak felhúzod a fejedre és kész. Ezt meg be kell helyezni és sokan idegenkednek a kontaktlencsétől, nem is túl egészséges bentartani sokáig stb. én biztos nem szeretnék ilyesmit használni, míg meg nem oldják, hogy ne kelljen hozzá a szememben kotorászni. Mozgássérülteknek és pilótáknak jó, de magánfelhasználásra nyűgös! -
#7 ha kancsal viszont kettőt lő egyszerre :DD -
#6 Na ha ez bejön hány buzigyerek fog így cheatelni az fps-ekben...kicsit könnyebb/gyorsabb a célzás hacsak nem kancsal... -
RealPhoenixx #5 A reflexszeru mozgasok: az ido fuggvenyeben tekintve joval rovidebb tartalmuak
Tehat az ugymond elidegenitheto az akaratlagostol.
Viszont egy parkinson koros szemelynel mar sztem az sem kulonitheto el.
De az erdeklodo mozgasok, mint pl ha tortenik valami baleset, szval az mar akaratlagosan az akaratlagos iranyitashoz tartozik, mivel az illeto ugymond jol elidegenitheto jelet "kuld".
Viszont a valodi problema a kovetkezo: a mukodesi elvet tekintve, a toloszekes illeto, vagy barki aki viseli az utcan barmilyen "iranyitasi" celzattal ezt az eszkozt, az eletromos szemet miatt "a zaj" minden bizonnyal befolyasolna a mukodest, vagyis a keszulek ugymond megzavarodna.
De akkor is problema lehet az eszkoz hasznalata, ha mondjuk valakinek a lakohazaban "ilyen pl nehany tarsashaz, vagy lakotelepi epulet" van trafo allomas, akkor az nem fogja tudni hasznalni, vagy esetleg mar talan akkor sem, ha regi tipusu tv, radio, vagy egyeb mas berendezes uzemel.
De lehet hogy mar az is elegseges feltetel a hibas mukodesnek, ha egy nagyfesz tavvezetek megy a lakoepulettol nem messze.
Ezek a tenyezok a magneses teret fainul befolyasoljak.
-szval hajra, csak szenvedjenek, tiszta benak sztem, en legalabbis az optikai megoldast otvoznem a magnesessel, igy kissebb hibaszazalekkal dolgozhatnanak, es jobban szurheto lenne a "zaj"- -
Stiff #4 Én már eazt hassnálom, de meg nem tel jesen jók a drriverei, ahogy látom! -
#3 billentyűzetet ez mikor fogja helyettesíteni?vagy olvas gondolatban is?én most ezt akarom leírni és írja?ezt ezért kétlen de egér helyett jó ehet -
Flashy #2 ha még valamijét tudja mozgatni, pl kezével vagy lábával meg tud nyomni egy gombot, akkor lehet olyan hogy amíg nyomva tartja addig a kocsi mozgása követi a szemét, ha elengedi akkor nézegethet. nekem az jutott eszembe inkább hogy ilyen rettenetesen elektronikusan szennyezett világban ilyen kis mozgásokra mennyire lehet hagyatkozni. de lehet hogy ez ugyanolyan egyszerű probléma mint a fenti, amire én próbáltam kapásból megoldást adni... -
metaljesus #1 "a helyi mágneses mezők minden apró változását és így kiszámítják a szemek mozgását. Az újfajta Eye-Tracking eszközöket azonban nemcsak a katonák és a pilóták, de például a mozgássérültek is használhatják a tolószékük irányítására."
tehát ha egy tolószékes mellett történik egy baleset és reflexszerűen odanéz akkor be is gurul a közepébe vagy mi? nem értem igazán hogy tudná ez a cucc megkülönböztetni a szándékos és a reflex mozgásokat