172
Régi rock/metal videoklippek
-
Thanatos #132 jethro tull
kedvencek ők is :), épp minap godnolkodtam rajta hogy eddig ők hogy maradhattak ki innen :) -
Thanatos #131 jaja, nem votl semmi :) -
Thanatos #130 -
#129 kinek melyik együttes jut az eszébe erről:
http://www.youtube.com/watch?v=VwvEDbHhvvo
számomra ők is a klasszikus rock kategóriába tartoznak -
#128 :D:D:D -
#127 Te sem különbözöl. :P :D -
#126 na erre elcseszem a Def-et :D -
#125 Egy apró jelzés. A Deff Leppard két "p" ;) -
#124 nagyon klassz! -
TS Zolly #123 Igy van. Az egész oldalt nem foglalhatja el a banner a sok együttes név miatt. :( -
#122 Hidd el, itt még sokan fogják hiányolni a kedvencüket a bannerról, de annyi együttes nem fér rá sajnos. :) -
#121 hiányolom a kedvencem...amúgy jó lett -
TS Zolly #120 Banner Jag barátom müve. Nekem is nagyon tetszik. Szóltam a modiknak, majd beteszik. -
#119 Maiden, Megadth, Kiss rajta van, bannerba a helye :) Jólett! -
Vlala #118 Atomjó. Tegyük ki. :) -
#117 csá! Én ott voltam! Kurva nagy volt!:D Jagger báttya próbált minnél többet magyarul beszélni, nos az egyik mondat annyira nem jött össze, hogy az egész stadion elkussolt, hogy mit mondott???:D Ő meg csak nézett, hogy mivan.:D -
TS Zolly #116
Jól nézne ki bannernak? -
#115 Egy másik jófajta, a Preyből biztos sokan ismerik :)
Heart - Barracuda -
Thanatos #114 nem játszották...
viszont ment a paint it black!!! all time kedvenc :) -
#113 Achilles Last Stand :D -
TS Zolly #112 Tessék -
#111 Stairway to Heaven -
#110 LZ - út a mennyekbe? -
#109 Bachman, Turner Overdrive - Let It Ride :-))
Led Zeppelin valaki? :-)
Tényleg Rolling Stones koncerten játszották Angiet? -
Thanatos #108 rolling stones
ki volt ott? :) -
#107 kedves batátom! köszi, hogy betetted helyettem! :DDD -
TS Zolly #106 6:3 helyett, még egy jelenet a Tar Eb cimű filmből. :DDDD -
TS Zolly #105 De ha már az eltűnt videóknál tart(tunk)ok, Ossian Sörivó vagyok dalnak is volt egy eredetije, ami az alábbi linkben szereplő videóban is feltünnek megrendezett részletek. Nem volt benne koncert rész sehol.
Plusz
HBBnek volt egy 6:3 videója, amit az akkori 20 a csúcson vagy mi volt a neve, műsorba sokszor leadtak. Azt is megnézném. -
TS Zolly #104 Itélet helyett nótának is volt egy klipje, valamelyik panelházas lakótelepen vették fel. Azt is kerestem már több helyen. -
#103 Na azt én is kerestem már mindenhol. Emlékszem erre a billogégetésre, meg arra a Darth Vader maszkra is :) -
TS Zolly #102 A Jel. Ennek a számnak anno láttam egy megrendezett videoját, oly rég volt, a történetre már nem emlékszem pontosan, de azt tom, egy maszkos fazon fordított keresztett égetett Kalapács melkasára. Na azt keresem már egy ideje. Se a külnféle videos helyeken, se a file cserélőkön nem találtam. Ha valaki tud ebben segíteni, hogy megleljem, megköszönném. :) -
shogun6 #101 Kiss - Crazy nights
Aerosmith - Janie's got a gun
Queen - I want it all
nagy zenék :) -
#100 Whitesnake - Here I Go Again -
#99 Metallica ~ Ride the Lightning -
#98 Finom zene.
Ozzy - Bark at the Moon -
#97 Tisztelt Zolly, nem akartalak felhőzni, bocsi ha úgy hangzott a hsz-om:), 66 hsz-ban lévő szám az igen jó. -
#96 Egy kis köpcös ász.: ) Koncerten földet söprő marhajó kabátja volt, de szerintem az nekem csak dzseki: ) -
shogun6 #95 hát nem sikerült, bocs
KISS -
shogun6 #94 hi
jó topik :)
sztem az Aerosmith és Queen hiányzik de az én nagy kedvencem a Kiss egyik számaKISS - God gave rock and roll to you II
(remélem sikerült a linkelés, nem vagyok nagy fórum hozzászóló ) -
#93 Dio - Holy Diver is nagyon jó szerintem ^^