11
  • remark #11
    "a 23 000 emberi arc 60 százalékát tudták felderíteni"
    Es a maradek 40% mirol szolt? Nem tudta felismerni, vagy rosszul ismerte fel? Mert az nem mindegy hogy az emberek 40%-rol nincs informacionk vagy az emberek 40%-rol teves informacionk van... Nehogy mar valaki kihozza hogy en X merenylet napjan pont a helyszin kozeleben voltam, mikor nem is...

"a program folyamatosan összehasonlította az utasok arcát a tárolt 200 mintával"
    Ize. Akkor most nem ertem. Ha a 23000 ember arcat 200 mintaval vetettek ossze, akkor megis mi szamitott "sikeres felderitesnek"?
    A kovetkezo mondat ad nemi támpontot: "Bebizonyosodott, hogy ilyen módon jelenleg nem tudnánk megakadályozni a veszélyes helyzeteket." Szoval a "veszelyt jelento" embereket probaljak meg 200 minta alapjan kiszurni? Valaki tudja hogy vegulis mirol van itt szo?
  • Praetor
    Hja, meg decemberben a Mikulásokat...
  • Tripax
    Ja vagy a sok DartWéder ruhást hehehehehe
  • Argathron
    Az a durva, hogy pont hogy felismerik.
    Igaz, csak a legújabbak és valóban jó fényviszonyok között, szembefotóról, de még napszemüveg, álszakál, stb-vel is 80akárhány %-al felismerték...
  • AranyKéz
    Nem gyanús ám hogy hónapja nem borotvált szakállal, napszemüveggel, kalappal és kabáttal állsz a kamera elé
  • saba30
    pedig a: Las Vegas, Bones,.... sorozatokban mindez már olyan olajozottan működik............
  • m4G1c
    az embert is
  • Darth Sith
    sapka+"modern-retro-bukósisakméretü" napszemüveg, szakáll+borosta.. kissé megizzadnának a progik eredmény nélkül :)
  • hen-tes
    A napszemüvegről már ne is beszéljünk. :p
    De sztem nappal még egy baseball sapkábal is ki lehetne cselezni.
  • Praetor
    Hehe...

Elfelejtkezek megborotválkozni, és máris nem ismer fel a gép.
  • billxxx
    még nem..................