23
-
Epikurosz #23 Hogy nektek milyen szegényes a fantáziátok - basszus! -
Epikurosz #22 ez gyó lesz: http://www.nasa.gov/multimedia/highlights/index.html
görgess lefele, és az első videjó -
Anteris #21 nemgyó a link.. -
Epikurosz #20 itt az eredeti, dedurva, olyan szifis -
Epikurosz #19 Kattanj erre, szájbarágós -
Soundmaker #18 kösz ia felvilágosítást mester .. -
pehelyke #17 szerintem úgy értik, hogy "leszálló egység körülbelül 5,5 méter széles és 1,5 méter hosszú," ... és a robotkar "2,3 méteres robotkarjával fog beásni" -
Soundmaker #16 "leszálló egység körülbelül 5,5 méter széles és 1,5 méter hosszú, 2,3 méteres robotkarjával fog beásni"
5,5 méter széles , 1,5 méter hosszú, 2,3 méteres? vagy én vagyok hülye, de 5,5 méter széles fúrófejet még a kőolaj fúrótornyknál sem találni... biztos csak elírás vagy én nem értem a NASA mértékrendszerét -
babajaga #15 Hát ezt meg honnan vetted hogy a Marson volt élet és azt baktériumok irtották ki? -
#14 Tök jó lesz mikrobát találni, kiírtja majd a Földi életet, ugyanúgy, mint a marsit -
#13 100 éven belül talán még embert is kimernek megint lőni az űrbe? -
lee56 #12 hüle :) -
L3zl13 #11 Még ha így is van. Ez legalább egy olyan "figyelemelterelés" aminek hosszú távon nagy haszna lehet...
-
Su0my #10 félre ne értsétek, ilyenekre költség lehetőleg a pénzt a nagyhatalmak, de ezeknek a Nagy Tetteknek az a célja, hogy egyéb bajokról elvonja a figyelmet. -
dawinD #9 a címre visszatérve: miért a mars küldetést akarják kilőni ? -
Thrawn #8 Már kipróbálták: a két Viking 1976-ban szintén rakétás fékezéssel ért talajt, légzsákok nélkül. -
kvp #7 Az usa vissza akar es talan vissza is fog terni a Holdra. Az addigra odatelepult kinai gyosbufes meg elad nekik egy kis pekingi kacsat... Az ok egyszeru, vannak olyan oraszagok ahol nem a penz a fo mozgatorugo. (hanem pl. a hatalom es a teruletszerzes) -
Su0my #6 valószínűleg 20 éven belül... kb annyit fogunk érni vele, mint a Holddal-mérföldkőnek mérföldkő, de csak arra lesz jó, hogy verik a mellüket azok, akik mindezt lehetővé tették és persze ennek a címén jó sok pénzt fognak elkölteni, amiből jó sok mehet majd politikusok és 'nagyemberek' zsebébe
és nem vagyok tudományellenes! -
Su0my #5 omg..
-
BiroAndras #4 Próbálták, de egy önkéntest sem találtak, aki feláldozta volna a lábát a projekt érdekében... -
UnnameD #3 Ember vajon mikor teszi a lábát a Marsra? -
kernerster #2 Hát igen vmikor végre ki kellett próbálni légzsák nélkül is. -
#1 Hát hajrá!