23
  • Epikurosz
    Hogy nektek milyen szegényes a fantáziátok - basszus!
  • Epikurosz
    ez gyó lesz: http://www.nasa.gov/multimedia/highlights/index.html
    görgess lefele, és az első videjó
  • Anteris
    nemgyó a link..
  • Epikurosz
    itt az eredeti, dedurva, olyan szifis
  • Epikurosz
    Kattanj erre, szájbarágós
  • Soundmaker
    kösz ia felvilágosítást mester ..
  • pehelyke
    szerintem úgy értik, hogy "leszálló egység körülbelül 5,5 méter széles és 1,5 méter hosszú," ... és a robotkar "2,3 méteres robotkarjával fog beásni"
  • Soundmaker
    "leszálló egység körülbelül 5,5 méter széles és 1,5 méter hosszú, 2,3 méteres robotkarjával fog beásni"

5,5 méter széles , 1,5 méter hosszú, 2,3 méteres? vagy én vagyok hülye, de 5,5 méter széles fúrófejet még a kőolaj fúrótornyknál sem találni... biztos csak elírás vagy én nem értem a NASA mértékrendszerét
  • babajaga
    Hát ezt meg honnan vetted hogy a Marson volt élet és azt baktériumok irtották ki?
  • GyuriX2572
    Tök jó lesz mikrobát találni, kiírtja majd a Földi életet, ugyanúgy, mint a marsit
  • Nethyrrea
    100 éven belül talán még embert is kimernek megint lőni az űrbe?
  • lee56
    hüle :)
  • L3zl13
    Még ha így is van. Ez legalább egy olyan "figyelemelterelés" aminek hosszú távon nagy haszna lehet...
  • Su0my
    félre ne értsétek, ilyenekre költség lehetőleg a pénzt a nagyhatalmak, de ezeknek a Nagy Tetteknek az a célja, hogy egyéb bajokról elvonja a figyelmet.
  • dawinD
    a címre visszatérve: miért a mars küldetést akarják kilőni ?
  • Thrawn
    Már kipróbálták: a két Viking 1976-ban szintén rakétás fékezéssel ért talajt, légzsákok nélkül.
  • kvp
    Az usa vissza akar es talan vissza is fog terni a Holdra. Az addigra odatelepult kinai gyosbufes meg elad nekik egy kis pekingi kacsat... Az ok egyszeru, vannak olyan oraszagok ahol nem a penz a fo mozgatorugo. (hanem pl. a hatalom es a teruletszerzes)
  • Su0my
    valószínűleg 20 éven belül... kb annyit fogunk érni vele, mint a Holddal-mérföldkőnek mérföldkő, de csak arra lesz jó, hogy verik a mellüket azok, akik mindezt lehetővé tették és persze ennek a címén jó sok pénzt fognak elkölteni, amiből jó sok mehet majd politikusok és 'nagyemberek' zsebébe

és nem vagyok tudományellenes!
  • Su0my
    omg..

• BiroAndras
    Próbálták, de egy önkéntest sem találtak, aki feláldozta volna a lábát a projekt érdekében...
  • UnnameD
    Ember vajon mikor teszi a lábát a Marsra?
  • kernerster
    Hát igen vmikor végre ki kellett próbálni légzsák nélkül is.
  • mikloss
    Hát hajrá!