56
-
#56 Én úgy tudom, hogy nincs PC-re. -
#55 császtok!
most láttam ezt a játékot és kérdésem lenne abban, hogy van-e PC-n egyik része is? -
#54 Hú mennyit SoF-oztunk annakidején a kollégával, délelöttök elmentek ilyenekkel! Aztán jött az ebéd, délután meg adtunk valamit a melónak is.:) -
toza #53 leg szebb.. nem legjobb.. legjobb a no one lives for ever vot kb.. vagy soldier of fortune 1.. -
#52 A KZ2 singleplayert én sem vittem még végig, valahogy az elsőrész jobb volt, mondjuk még így is a legjobb FPS játék, csak én vesztettem el a motivációt, mert a multiplayer viszont nagyon király! Egymás után adja be az 5 fajta játékot, van rendes klán meg mindenféle támogatás. A fegyverek képességek megnyitása is jó móka, jobban is sikerült mint a COD, bár rövidebb móka és nem lehet újra kezdeni. -
krisz1299 #51 Megveszem a game-t .Én az első részben arra emlékszem hogy egy korház szerüségben voltam utoljára . Nem emlékszem hogy kijátszottam volna , vagy igen nem tom:S .Bár bot ok ellen jo volt.
A KZ2-ben a multi mien ?? Mint a cod 4-ben ?? SaD,TDM,DM ???
Szerintem ez a játék grafban simán veri a cod 4-et , és szerintem játék élményben is , miota van a cod4-ben pörgös harcrész?? Meg itt sokkal jobb a történet mivel van cél:elfoglalni a Helgasht-ot.
Akinek sztem bejött az 1 akkor a 2 vgéképp, és alig várom h meglegyen :D:D
Az SP-t illetően leszarom hogy mijen mapon vagyunk csak jo legyen a játék :D -
#50 köszi a segítséget. -
#49 Mermég gyikvagy!:D
Ha szépen gyűjtögeted a pontokat, akkor tudod megnyitni a fegyvereket, kasztokat, opciókat. -
#48 sziasztok!most lett meg a killzone 2 nekem.1 dolgot nem értek,hogy miért csak az alap fegyvereket kapom a multiban?és nem is találok jobbakat.köszi a választ
-
#47 az AVP1-2-vel kentem pc-n,a jaguaros verzió kimaradt...de ott is csak a Marines féle, Cameron idősíkjába helyezett fejezettel...valóban nagy para tudott lenni...A többi része nem érdekelt,alapból nem jött be a 2 faj egymásnak eresztése...se játékban,se az utóbbi két pocsékszar filmben...
A Colonial Marinest éppen ezért várom,mert végig akarnám tolni nextgen köntösben az Aliens-t,a filmhez méltón..
Viszont a KZ2-ben ne keress hasonló dolgokat,hiszen ez nem túlélőhorror fps,ez pusztán a kettészekadt emberiség harca egymással,mint a neve is mutatja: Theater of War...Változatos helyszíneken a legkeményebb csaták.
Ha szorongást akarsz,pánikot,akkor ajánlanám,hogy ülj be egy jó nagy tv elé,6 hangfal közé és told végig a Dead Space-t...Ebben a stílusban gyakorlatilag perpill ver mindent,ha alien rajongó vagy akkor meg pláne.
-
#46 Nem a filmből kéne kiindulnod mert már rég túl vagyunk két fasza AVP játékon... S A cím meg tökmindegy mert pl az AVP2 után is kijött két külön kiegészítő hasonló alcímen. Otthon nekem meg egy rakás képregény és könyv van ami után természetesen hogy így viszonyulok. Szal ne ijedj meg ha semmi köze se lesz az új játéknak a filmhez.... Talán történeti szálakban esetleg, de te ebből semmit sem fogsz érezni.
Alien játékok meg nem folyosó járkálásról szólnak. Enyhén változatos volt eddig az összes epizód, meg kiegészítő.
A félelem, a rettegés, a gyomor szorongás, a stressz, az izzadás csak plusz a játékhoz... megspékelve egy kis ijedséggel és pánikkal amikor úgy hozza a szitu a játékban.
Szóval én valahogy impotens vagyok a Helghastra.... Nem érzem ellenfélnek és nem is kihívás a kill2, a sok haver miatt veszem meg a játékot és mert online akarom zúzni. Sztorit hagyom a szarba... bele se nézek, a sok video meg a demo láttán kösz nem kell.... -
#45 Amit mondasz attól bizsereg a tenyerem, bár nem feltétlenül kell Földnek lennie a helyszínnek, csak színes legyen és pompás... ugyanakkor legyen sötét és félelmetes is.
Szeretem a kontrasztokat :)
Így már szupi lenne a kill... épp mint az 1-ben. -
#44 Ez egy Sci-fi háborús game. Te egy hadsereg tagja vagy szóval, igen a ruhád is olyan. Egy embert irányítasz, de nem vagy egyedül, mert a társaid ott vannak körülötted és sokszor segítenek. -
Immigrants #43 Helló olvastam h a játékban CSAPAT ELLEN KELL HARCOLNI(hopp véletlenül capslockoztam)De te egyedül vagy vagy csapatba meg nem egy unalmas póló nadrágba ha nem abba a jó állat ruhába?Ugye?
-
#42 Az egyik fejlesztői interjúban volt, hogy most hogy kifejlesztették a motort, ami szerencsére elég univerzális is lett, gyakorlatilag elég könnyen ki tudják adni a köv részeket a KZ-hoz.
Szóba került a Föld is, mint lehetséges helyszín, ha már a változatosságot hiányolod.
Én nagyon remélem, hogy még rengeteg sok rókabőrt le akarnak húzni erről a sztoriról, ha már a még meg sem jelent dolgokat kell most versenyeztetni! -
#41 elárulom,játszottam az elsővel nemkeveset ps2-ön,aztán most ps3-ra is megvettem platinumban,ott is toltam...igazad van a killzone nem egyenlő az alien univerzummal...ez érthető...
Kz2-ben nem csak a bolygón harcolsz,és nem csak factory-kban,megannyi helyszín van meglátod majd ha végigtoltad...A salamuns bridge-i az egyik legszebb/leghangulatosabb csata amit képernyőre álmodtak...de ugyanez igaz az utolsó pályára is...egyik sem gyártelep.
-
#40 hát rosszul tudod,mert mindkettő kifog jönni,csak az AVP miatt csúszik a CM...És azért írtam pont ezt a példát,mert kifejezetten az Aliens mintájára készül,a filmbeli hangulatra hajazva,ami semmi másból nem áll mint folyosókon és az LV426-on tekeregni és írtani az ellent.
egyébként hozzáteszem,hogy a KZ2 motor (megoldásait és helyszíneit nézve) gyakorlatilag tökéletes lenne egy alienes játék alá.... -
#39 Sokba került a grafika.... -
#38 Viszont a killzone2 még csak meg se közelíti az Alien sorozatot. Nem volt egy perc se hogy tudtam volna mi vár rám és vajon mi lesz a story vége. Azt se tudtam hova kötök ki és hova kell lemennem, melyik bolygón vagyok és melyik űrhajón és melyik kolónia támaszpontján. Volt erdő, volt nappal és volt sokféle helyszín. Killzone1-ben is. Nem tudom öcsém te mivel játszottál, de az 1-vel tuti hogy nem.
A kill2 a jelen legjobb grafis játéka egy unalmas ipari létesítményű bolygón. Sehol máshol csak ott és ezt mindenütt negatívumnak írták... nemhiába sok helyen lehúzták. -
#37 Most már tudjuk hogy AVP3 fog kijönni!!! Csak hogy a bökkenő az hogy az AVP2 plusz a kiegészítő tartalma amit utólag lehetett hozzá vásárolni, mindenről csak nem arról szólt amit te hiszel. Az Alien univerzum eléggé tágas. -
#36 végülis igazad van,semmire nem emléxem,csak sötét folyosókra....ellenben veled én már végigtoltam a játékot elég sok a nyitott tér a játékban,és egy nagy baromság amit most összeghordasz,de lehet ez a véleményed...mondjuk a te képleted alapján egy Aliens Colonial Marines meg se jelenjen,mert ott aztán csak ezek fognak érvényesülni. -
#35 Bocsesz javítsatok ki ha tévedek, de én úgy tudom, hogy pont ez az a morális kérdés ami körül, az egész sztori mozog.
Szal azért 5 év fejlesztésbe belefér, hogy valami kis sztorit is a játék mellé fabrikáljanak, gondolom.
De nekem még nincs meg, szal látatlanban írom ezeket, de az eddigi videókból nekem ez jött le. De lehet, hogy csak túl színes a fantáziám.:))) -
#34 Bizonyára egy játékban nem csak harcélmény kell. Lősz gyilkolsz értelmetlenül kapásból az elején, azt se tudod hogy miért. Még az 1-ben oké volt hogy miért harcolsz mert az egésznek invázió feelingje volt. Azt úgy beadagolták. Volt történet és izgultál az x y ürge sorsa miatt.
Ez a játék egy idegen bolygó megtámadásáról szól ahol mi vagyunk az agresszorok és csak gyilkolunk mindenkit. Harc és harc, ennyi. Ha végig vitted a játékot a végén nem emlékszel semmilyen részre csak arra hogy lőttél mint az állat.
Online miatt veszem meg a játékot mert az összes haverom fent lesz, a campaignot meg legyem hagyom a szarba mert fos és bealudnék 1 óra után.. máshol is írták a tesztekben hogy nagy negatívuma a játéknak hogy sötét folyosó szerű unalmassá válik egy idő után, de a harc pótol mindenért.
ha már az ezredik ilyen játékot kinyomtad akkor tudod hogy a harc érdekel a legkevésbé...lol -
#33 dehogy helyszínszegény....bár való igaz,nem rakosgatják úgy az eseményeket térben és időben összevissza mint a cod4/5-ben,hiszen itt egy 4tagú osztagot követ a sztori...
mindenkinek kötelező,mert masszív harciélmény,soha nem látott körítésben! -
#32 Nem csak ott játszódik, viszonylag változatosak a helyszínek.
(Nekem még nincs meg, de azért láttam pár videót). Szerintem nyugodtan beszerezheted, ha szereteted ezt a stilust! -
#31 Hallom azoktól akiknek megvan a kill2 hogy elég helyszín szegény játék, de ettől függetlenül kib hangulatos game.
De ha csak dokkokban zajlik a háború akkor én beleszarok és megsem veszem. Előtte többet kéne vele játszani hogy érdemes e mégis... -
roli33 #30 viszont arra kíváncsi lennék hogy a God of War 3-at majd megelőzi-e!
szerintem nem :P -
#29 Az szerintem kiba jó ár, pláne ha még működik is!:))) -
toza #28
off
hasznalt ps3 mennyiert szamit olcsonak?!40 papir jo ar?
on -
toza #27 uk ? http://www.game.co.uk/ nem a legolcsobb de elmegy..van egy masik bolt .. http://www.cex.co.uk/ ez is oan ha kijott egy jatek 1 heten bellul ott megveheted olcsobban a kicsit hasznalt jatekokat stb..
hogy hogy nincs iszonyatos vizhangja a jateknek itt a sgn?!
duurva -
#26 Überkonzol 12.900- USA lehet erre előrendelek.
Amúgy lesz ugyanott jan 20-tól Mirrors Edge + Dead Space 13000ért... -
#25 Ja, és természetesen a hónap játéka is a KZ2;D -
#24 576KB KZ2 teszt: 9,7 pont
A leírás egy óda, Wilzonka műve. -
#23 ki honnan veszi majd az amcsi változatot? aki külföldi oldalról rendeli, az adna pár címet, ami viszonylag hamar és jóáron szállít? angolokat ismerek, de EU-s verzával baszható az add-on, úgyhogy... vagy ebay, azt annyi? :D -
#22 ez viccnek is rossz :D -
#21 Szegénykék... -
#20 Na megyek lehibernálom magam, majd ébresszetek!;D -
#19 Február 25-re kiderül :) -
#18 Még jó. -
#17 Hát ja, kb új kategória!;)