Nevelj virtuális állatokat

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Loálllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

rekettyes
szerintem fasza! csináltam egy zöld békát! csak nem történik semmi.

Igazából nem a karakterek számítanak. Maga a "játék" szerintem nagyon is izgalmas. Én már több mint egy éve játszom vele, néha simán elvagyok vele egy fél napot. Sokmindenre csak késõbb jön rá az ember. Belátom az elején engem sem gyõzõtt meg. Véletlenül kerültem vissza az oldalra, majd haverommal elkezdtünk vele poénkodni, aztán rajta maradtunk <#vigyor2>
És szerintem egyáltalán nem "ciki". Aki a fröcsögõ vért és a lövöldözõs téámájú játékokat szereti lehet nem ez lesz a kedvence...bár kikapcsolódásnak nekik is jó lehet 😛
Balidani
12 alatt remek szórakozást nyújtott nekem a játék, még az angol tudásom is fejlõdött...
aztán már megszokásból játszottam 14 éves koromig, de az már vér ciki volt.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

jézusom, mik ezek, pokémonok?? <#guluszem1><#wilting> Kösz, biztos érdekes, de én inkább maradok a kutyámnál... 😛
Szerintem nem fog megsértõdni <#lama><#email>
Brolly28
igaz

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
<#idiota>loál<#idiota>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

VRSDM
és mi lesz az igazi kutyámmal?

u dont have to listen anybody else but me

szucsy89
<#idiota><#taps>
0ppika
a modik ezt teszik nap mint nap <#hehe>

http://epica.nl

Most találtam a neten egy jópofa játékot...
Biztos ismeritek az olyan netes játékokat amiben kiválasztassz egy állatot és azt nevelgeted. Na ez is ezek közé tartozik de nem az ilyen gagyi izékhez (pl.teveclub). Itt az állatod folyamatosan fejlõdik szintet lép,strenghtet növelsz meg ilyenek szóval olyan mint egy szerepjáték. Lehet építeni saját házat, akkor van aréna ahol mások ellen küzdhetsz, lehet boltot nyitni, van aukciós ház, tõzsdézni, cserélgetni és egy egész bolygó tele felfedezni váró területekkel.Több ezer flash játékkal játszhatsz amikre pontokat kapsz és mindenféle cuccot vásárolhatsz az állatodnak. Vannak online versenyek a különbözõ játékokban akkor lottó, szerencsekerék stb. Szóval sorolhatnám egész nap.... Ha érdekel akkor itt a link:
NEOPETS
← ElőzőOldal 2 / 2