10
  • avman
    okosodjatok vazze
  • 0Hanga
    Dracula Havasföldön úralkodot ami Erdély szomszédságában van. De az életében igy is nagy szerepet játszott a magyarok föleg a Hunyadiak.
  • Loverman
    na végre vmi normális dolog. merthogy vámpírok nem léteznek. az persze igaz h pár embert karóba húzatott stb... de oka volt rá (gondolom:D)
  • cateran
    Csak nektek, csak most:)
  • cateran
    Húú basszus,hát pedig hiszed vagy sem, hadakoztak a törökökkel és -hoppá!- a történelmi alak akiről, Bram Stoker Drakulát mintázta valóban hülyére verte a török hadakat(legalábbis kezdetben..:D)...na most akkor mi legyen? Hadakozzanak-e vagy sem?:D
    Javasolt utánanézni Vlad Drakulnak és Vlad Tepesnek..(utobbi drakula,elöbbi az apja)
  • Csaba007
    Remélem a legjobbat hozzák ki a storyból!!
    De szerintem tipikus Hollywoodi film lesz,szóval a történet nemlesz hiteles!
    Még azt is kinézem belőlük hogy nem is Erdélyben fognak forgatni:(
    De Azért várom!!
  • Tom aHawk
    Hmmm… ha egy kis sötét misztikus szál is lesz benne akkor jöhet. Már rég volt egy jó kis elvont film.
    Másrészt, én is örülnék, ha hiteles lenne ez a része a storynak, de van egy olyan érzésem, hogy valahogy kimaradunk belőle :(
  • Sance231
    A felesleges okoskodás talán most félretehető, minket magyarokat ugyanis eléggé érdekelhet a film történelmi vonulata, hiszen elég sok közünk volt hozzá. Szal engem spec. érdekel, hogy mit kezdenek vele.
  • winnie
    ha jól olvasom nem dokuemntumfilm készül, hanem film. és ilyen szempontból kit érdekel?
  • JonDavis
    Nehogy úgy ábrázolják középkori Erdélyt, hogy románok hadakoztak a törökökkel, mert innen bukik a film hitelessége...