39
-
Oblivion 5 #39 Igy kapcsolódom a játék világhoz XD
ez mekkora N00b-ság XD -
SPY0817 #38 Hát tombol az inteligencia a http://www.worldcybergirls.com/ on. Eszméletlen amik bevannak írva de ezen dőltem nagyot mikor beírta, hogy:
-Így kapcsolódom a játékvilághoz:
Interneten találtam
stb...
-
atomkrumpli #37 Így kapcsolódom a játékvilághoz: és beír három pontot
egy banánt megérdemelne :-) -
Leventuszéy #36 Nah, konkrétan neki adtam vagy 4* 5 csillagot;) Hajrá! -
Rinc3 #35 "Így kapcsolódom a játékvilághoz: kártyajátékok , társasjátékok"
:D Az ilyenekről mindig eszembe jut az a régi vicc, hogy Mit csinál egy szőke nő két fagolyóval egy gumiszobában. -
Rinc3 #34 "elsősorban a számítógépes játékvilág lányai mutathatják meg, hogy nem csak avatarjaik, de valós megjelenésük is vonzza a tekinteteket"
Ennek aztán -mint kiderült- abszolút semmi köze nincs a valósághoz. Pedig egy fair szavazás még érdekelt volna is.
Ez így kb annyi, mint azok a reklámok amik senem viccesek, senem jók csak van bennük két csöcs és ablaktörlőt reklámoznak.
Ezzel a hozzáállással rendezek bátyámnak egy "volt barátnőim" versenyt, aztán meghívom Sári Évit meg Horváth Évát pózolni mellette apró pénzmag fejében, úgyis mindenki tesz a szabályokra. -
partizan182 #33 Kedvesem konkrétan ő, Kati, és már 2 perce viháncol a kommenteden :)
Tessék szórni az ötcsillagokat. -
#32 Remélem nem az a kedvesed aki ezt irta :
"Így kapcsolódom a játékvilághoz : n"
.DDD - gondolom ez nőt jelent.D -
Leventuszéy #31 Hehe, kb a 3/5 része a nevezőknek nem vette, hogy ez miről szól, azért Nimmerfroh Katalinnak van egy elég terebélyes játéklistája, egy ilyennel lehet szerezni pár helyet, én automatikusan 1-2, esetleg 3 csillagot nyomtam be annak, aki ilyeneket írt, hogy Model, meg interneten találtam.. -
partizan182 #30 Kedvesem is indult, úgyhogy tessék csak ezerrel szavazni. -
#29 De akkor is - ezek a hozzászólások a legjobbak :
Így kapcsolódom a játékvilághoz : Szeretek játszani!
LOL .DDD - világbéke - peace.D -
#28 Na látod : ezét van nálunk olyan sok szép csaj, mert fikázzuk őket
és igy veszik a fáradságot, hogy nem malacként mennek ki az utcára. -
Gascan #27 ehhe..... kiváncsi vagyok egy fiú szépségversenyre mikor kerül sor? Nem mintha engem marhára érdekelne de a biznisz az biznisz -
#26 get a life -
#25 nem IQ bajnokság:) csak a csomagolásrakell szvazni:) -
loga #24 Majdnem lefordultam a szekrol :D -
loga #23 Hívta... -
loga #22 Játék a Világ...
omg meg a masik:
gy kapcsolódom a játékvilághoz:
Egy ismerosom hovta fel a figyelmemet a versenyre -
bumbi #21 hat telelg elegge durvak a csajok :D
de mind1ik szinte lineagezik
WoW power :D -
#20 zsíír!!! -
5i #19 Az semmi. AZ IWIW szerint a jelenlegi első csak 17 éves.
Vagyis szabályt szegett, de ez úgy tűnik nem számít... vagyis ez sem. -
#18 Ej, van egy két IQ bajnok, aki valszeg nem tudta értelemzni, mit kell ide irnia:
Így kapcsolódom a játékvilághoz:
"Model", "n", ".", "Interneten találtam", "...", -
#17 Azért ezeket nézzétek meg:
Gamer girls -
menetrend #16 nincs ronda nő csak kevés pia -
#15 Ezt tök bírom a 3/4-e kommunikációs szakon van meg stylist meg hostess. De bírnám lenne egy géplakatos vagy villanyszerelő.
Amúgy legalább a fele tök jól néz ki. CSak az olyanokat kéne kidobni aki a játék menüpont alá azt írja, hogy "játék a világ".... nc -
#14 Ez nagyon király!! és ráadásul van benne igazság is szerintem. -
Beni521 #13 lehet -
Cat #12 meg a magyar sokkal fikázósabb nép. -
gpeeter #11 Ez így érdekes : http://212.40.96.18/!stuff/kismalac/kepek//pic_gg_kismalac_00002854.jpg -
sathinel #10 Megfigyeltétek már hogy magyarországon hogy viszonyulnak a fiúk a csajokhoz. Minden portálon ahol eddig csajokat raktak ki a következőket olvashatom: jó, dögös, béna, gebe, lófejű, malac, st. És ez igaz a legjobb csajokra is. ha megnéztek egy külföldi oldalt sokszor csak elismerést látok (pl. youtube) olyanra akit itthon már fikáznánk. Valsz nállunk sokkal több szép csaj van.:D -
s2rk2ny #9 Egyeseknél volt azért egy kis Photoshop-ismerős-mozgósítás...
-
Janokapapa #8 kamu az egész. a "jobb" csajoknak a profi fotóikkal, semmi közük a "játékvilághoz" -
s2rk2ny #7 Bányarém ide, bányarém oda, de párnak szívesen odaadnám magam
-
eax #6 Vagy akinek a haverja jobb perlbol es/vagy nagyobb botnetje van... ;) -
Sance231 #5 Úristen, bányarémgyülekező van? Mondjuk nem meglepő, az ilyen szarokon általában az nyer, aki a legtöbb haverját beszéli rá a szavazásra:D. És hát egy ilyen szívességet ki utasítana vissaz egy olyan mondattal, hogy: "Nem, mert marha ronda vagy b*meg:D." -
#4 és az első? -
#3 Azért elég durván alakul a szavazás. Pl a 2. helyezett sztem kifejezetten csúnya. -
BandiG #2 Ahogy néztem az első párat, nem is gépeznek. Úgy látszik nem fogták fel a dolog lényegét. Nem baj, a modellek úgyse az eszükkel keresik a pénzüket. :D -
Cat 02 #1 honnan lehet tudni h gépezik-e ? :D