Rasszista viccek a szlovák rendőrség honlapján

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jó vicceket én is meghallgatnám/elolvasnám magunkról. De a szemét "vicceket" már kevésbé.

vagy sascha baron cohen. vö.:borat vs a tag elõélete.

Én igen. Amíg csak viccben van benne a "rasszizmus", addig nem probléma, viszont amint cselekedetekben is megjelenik, ott tenni kell(ene) ellene. Sajnos ezekbõl a dolgokból a tudatlan emberek "hurrogása" miatt van csak gond. Pl. egyesek antiszemitizmusnak tartják a zsidóvicceket, közben meg elfelejtik, hogy a legjobb zsidóvicc gyûjteményt az egyik budapesti rabbi szedte össze és adatta ki... Bár lehet hogy csak azért magyaráznak, mert divat lett nálunk antiszemitázni. <#hehe>

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

"Akkor is kacarásznátok, ha kiderülne, hogy magyarellenes viccek is voltak?"
Ha jo (talalo) a vicc...
Nem igazan erzem, hogy miert kell ezert ekkora hisztit csapni, vannak ennel sokkal veszelyesebb dolgok is.

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.

Akkor is kacarásznátok, ha kiderülne, hogy magyarellenes viccek is voltak?

Vorpal
Szeretem a vidám történeteket,D

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Õk meg tréfából fegyelmit kapnak, esetleg beperlik õket rasszizmusért, és mindenki vidáman kacarászik!<#taps>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Mekkora LOL. Mint legutóbb a tiwiwen a punci. 😄