Februárban rajtol el a Windows Server 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, ha szólhatok a Linux-megmondóemberek nevében:
Nagy érdeklõdéssel várjuk! (hogy végül mi és milyen szinten lesz implementálva, majd kiderül ha kiadták, addig jobb nem vitázni róla, hogy jó lesz-e)
Reméljük sok embernek hasznos lesz, sok windóz-szerver üzemeltetõ kollégánk életét könnyíti majd és nem keseríti!

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

Linux-megmondóemberek mikor jönnek? 😄

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)

asysoft
A WinFS nem új fájlrendszer, csupán egy "adatbázis-réteg" az NTFS felett. Egyébként a Windows PowerShell már elkészült, s le lehet tölteni innen számos OS-re.

/*WTF?!*/

Talán ezért is hívják egészséges versenynek (ne kövezzetek meg, tudom, hogy rettentõ sz*r poén volt)! 😄

Az viszont nagy kár, hogy talán nem lesz WinFS benne. 😞 Félreértés ne essék, semmi bajom nincs az NTFS-sel (nem úgy, mint amikor FAT-om volt, na azzal rengeteg bajom volt, fõleg az adatvesztés, és a fájlnevek megváltozása), de azért kiwi lettem volna az új fájlrendszerre. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Ez mar hatarozottan kezd hasonlitani az igazi szerver operacios rendszerekre, ugy tunik, jot tett nekik a verseny... 😊
Csaba42: ebben szvsz nem lesz winfs (sok ertelme nem is lenne, az egy ilyen juzer experianciat novelo ize).

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.

Én azt hittem, csak 2009ben fog elrajtolni, de akkor szerencsére hamarabb! Ez akkor azt is jelenti, hogy végre kész a WinFS! Sõt, új V.S. és parancssor! Hurrá!!!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia