33
10,000 BC
-
Xerxész #33 Elég baj, ha te ebben a filmben a hitelességet keresed. Maga Emmerich nyilatozta még a film előtt, hogy nem is a hitelességre törekedtek, hanem a látványra. -
#32 az első mondatba nem kell a fogalmi, az benn maradt véletlen -
#31 Ez a film fogalmi borzalom. Fogalmi csődök zavara, vagy én nem tudom.
Most a fazonra nyírt szakállú "ősember"-t még elnézném.
De ezek az óriás madarak, meg lovagló gonoszok (tudtommal először az egyiptomiak törték be a lovakat, a filmben meg ha azok az egyiptomiak lettek volna, akkor elég hamar megdőlt az uralmuk, Mózes és társai valahogy kifelejtődtek...)
És a hős fekete, kukoricát ad ajándékba a főhősnek. Úgy tudtam amerikában találtak először kukoricát, úr anyám, akkor most hol vagyunk, Afrikában, vagy Amerikában?
A csaj fantasztikus feltámasztásáról, meg a hős happy endről már nem is beszélve... jaj anyám! -
#30 kössz már megvan nekem is ..de beis linkelhetted volna :D -
#29 mar van.
Amugy nem 1 nagy film, barmilyen szempontbol is. De kevesbe szar mint a zaktualis hollywoodi filmek.. -
haxoror #28 Látványos (mamutok meg a madarak kurva jól néznek ki) de amúgy nagyon szar film.
Nagyon. -
#27 feliartja lessz vkinek akkor szoljon már légyszives:S mert nem találtam eddig még :S -
kék #26 Vasárnap én is megnéztem a moziban, és nagyon jól szórakoztam. Az elején nekem is volt egy olyan érzésem, hogy Apocallypto koppintás lesz, de a következő jelenetek rögtön cáfolták ezt. A látvány üt rendesen, a hangok is klasszak. Vannak izgalmas jelenetek, és egy látványos csata is benne. Spoiler nélkül ennyi. -
#25 Tegnap megneztem nem rossz csak az a baj hogy 12A..... -
#24 holnaptól nézhető :) -
#23 Fúú...tiszta 300... már vátam mikor mondja a csávó hogy THIS IS SPARTAAAAAAA!!!!!!!De ettöl független várom:). -
Daza500 #22 Várjuk !
Roland Emmerich eddig nem csinált rossz filmet. -
Xerxész #21 Miért lenne az Apocalypto koppintása? Ismerve Mel Gibson "beteg" elméjét, annak valamiféle mondanivalója van (én nem láttam a filmet), ez pedig látványmozi lesz.
Mellesleg szerintem Roland Emmerich nem bevétel-orientált. -
#20 Új Trailer -
Xerxész #19 Március 13-tól játsszák itthon. -
#18 2 hét múlva már nyomják a mozikban kint, nálunk mikortól lesz? -
#17 10.000 BC büntetős trailer! -
Louis Cyphre #16 -
#15 Most akartam neki topicot nyitni... Fincsi lesz, trailer egész hangulatos lett... :) -
#14 na pont ezaz... krisztus elött 10k-val, az 12 000 évvel ezelött volt.. -
Cat 02 #13 meg 1ébként is , ez -10 000 :P krisztus előtt 10k val -
Cat 02 #12 teee 2000-10 000 az -8000 XDDD -
#11 12000 éve vótak má ekkora épületek ?
persze mammuttal építették én hülye ez most egy ice age paródia lesz ugye -
#10 ha már topikot nyitsz, nem lehetne vmit saját kútfőböl is? másolás 10/10 -
#9 Jólesz. Gondolom nem kell szinkronizálni(#7). :) -
gyuri12 #8 hehe -
#7 Ja sztori: Unga-bunga! Bangó banga! Benőke Bemm-Bemm! -
#6 Ez se a történetről lesz híres
látványmúvi -
#5 Má vót Apocalypto, mos még messzebb mennek vissza az időben, mer lehet mocapmammutokat ócsóér csinyáni! :D -
#4 -
#3 -
Aspyrin #2 -
#1 Roland Emmerich új filmjében időszámításunk előtti 10 000-be repít vissza. Majd tudományos alapossággal megmutatja milyen is volt a világ akkortájban. Párszor feljajdultam a tízer nézése közben.
by:HARDWIRED
10,000 B.C. Teaser 720p