11
-
dez #11 Az a 250 az inkább ~220, és azt szánják a termekbe. -
3M #10 250-400 dollár, mint olcsó PC? Az egyik legegyszerűbb nevű magyar notebook webboltban bruttó 79.999 egy VIA C7-es laptop…
Szerintem az afrikai árviszonyokhoz jobban illene valami olcsó terminálos megoldás az iskolákba, minthogy mindenki ’vegyen ilyet!’ (persze ez talán nem akkora üzlet…).
-
kvp #9 "egy banki alkalmazottnak nem kell 3D, de legyen jó képe a gépnek pl. egy lcd monitor, aminek a hátlapja alatt dohog egy minimalista gép is. amiket láttam szégyenletes teljesítményt nyújtottak horribilis árakon.. pedig az irodán igencsak örülnének, ha külön a gépdobozok nem foglalnák a helyet."
Apple imac??? Az ar pedig azert magas, mert a miniaturizalt alkatreszek dragabbak. -
Kaadi #8 Emberek! itt a számitástehnika csak másodlagos. Ezekben az afrikai országokban majd megvesztegetnek néhány köztisztviselőt hogy néhány millió darabot vegyenek az iskoláknak, közintézményeknek és persze a kőolaj, földgáz, arany, gyémánt stb... dollárral fizessenek érte.
-
#7 Vagy legyen az asztallapba beleintegrálva intarziaként... :D -
waterman #6 nem értem, hogyha a gyártók így kihegyezik a gépeiket egy-egy felhasználói bázisra, akkor ugyan mi a nemtommi gátolja meg őket abban, hogy költséghatékony munkaállomásokat is gyártsanak?
egy banki alkalmazottnak nem kell 3D, de legyen jó képe a gépnek pl. egy lcd monitor, aminek a hátlapja alatt dohog egy minimalista gép is. amiket láttam szégyenletes teljesítményt nyújtottak horribilis árakon.. pedig az irodán igencsak örülnének, ha külön a gépdobozok nem foglalnák a helyet. -
T0nk #5 Érdekesnek tűnik ez a verseny. Ezek a gépek lehetnek majd az Afrikaiaknak, amik nekünk a ZX81-esek, Spektrumok, C64-esek, Amigák, C+4-esk, Atarik, Enterprise-ok, stb. voltak. Errefelé ezekre komoly Scene épült. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőlük az afrikai gyerekek, milyen lesz az Afrikai Demoscene. -
dez #4 Szokás szerint félreértett valaki valamit.
"provides support for up to 2GB of DDR400 and DDR2 400/533 SDRAM memory"
Egyébként 3 féle konfiguráció lesz, a cikkben a legnagyobbról írtak. -
#3 Afrikában sok a gamer etiópiai kiscsávó és nem futna nekik a CS 1 Gb rammal lol -
#2 Csak tudnám, miért akarnak 2 GB RAMot rakni bele... -
#1 400 dollárért akarják afrikában eladni? jobb helyeken ott ennyi egy egész falu egy havi költségvetése...