16
  • bandypappa
    Na csak öljenek benne az kell a népnek, meg nekem.
  • Wittgen
    Ez azért olyan brutális, mert mint fentebb olvasható, igyekeztek naturálisan ábrázolni a dolgokat a film készítői. Pl, ha 1,5 méterről egy gépágyúval megsoroznak, nem hiszem, hogy csak 1-2 véres lyuk lesz az ember ingén, inkább valószínű, hogy úgy jár, mint a trailerben a fickó...
  • Barnus
    lol. mert az előző részek miről szólnak, bocs?:)
    menekülő rambó öldösi az embereket.
    rambot a háborúba küldik egyszemélyes hadseregként és öldökli az embereket.
    rambo a Dzsungelben. még mindig öldösi az embereket:D
  • Acheron
    Látáttok a trailerét?Gigakiszabósan jó lesz
  • azirafael
    Ugyanarról a filmről beszélünk? RAMBO mindig is a hentelésről szólt (a 2-3 rész). Akárcsak a svarci Commando-ja meg egy rakat másik akciófilm abból az időből... nem kell túlmisztifikálni, filozófikus tartalmakat belemagyarázni.
  • pauly
    "Ez a film a hentelésről, darabolásról szól"
    Szerintem te összetéveszted a 300-al Legalábbis az előző Rambo filmek nem erről szóltak eddig...Ezért is nekem nem nagyon tetszett a trailer,túl brutálisra,véresre sikerült,szerintem az előző részek nem erről szóltak...lehet hogy ez nem fogja hozni az előző filmek hangulatát...
  • kanduhr
    Múltkor megnéztük haverokkal a Rém romot, hát én arra a filmre nem engednék be 10 évnél fiatalabbakat:S
    Nem a vér vagy az erotika miatt kellene besorolgatni a filmeket, hanem, hogy hogyan mutatják be, az erőszakot, vagy hasonlókat. Én kb 9 évesen néztem meg a Showgirlst, huh, nagyon kemény egy film. lol
  • winnie
    "Ha most megvágják, hogy ne legyen NC17-es korhatáros, akkor a film, magát a lényegét veszíti el, amiről szól, a határok nélkül kaszabolásról, az IGAZI Ramboról."

1. szerintem te tévhitben vagy. láttad a rambo 1-et? miről szólt?
    2. hány NC17-filmet láttál? épeszű stúdió nem csinál olyan filmet. az első rambo is R-es volt, a hannibálban az agyevés is R-es volt.
  • pauly
    A 3. résznél lehet hogy jobb lesz,na de az 1-2-nél nem valószínű,főleg az 1-nél...Ma már nem csinálnak olyan filmeket...
  • Wittgen
    Nem hiszem, hogy korhatár levitele miatt többen néznék meg, hiszen akik a Rambón nőttek fel (pl én) már rég nem a tini korban leledzünk. Ez a film meg inkább nekünk szól, nem a tizenéves kis tejfölös szájúaknak.
  • BlackRose
    Sean Connery nyugdíjba vonult, az Indiana Jones-ban sem válalta a szerepet mert azt mondja, elég volt nem melózik többé... szerintem kár, de becsülni kell az ember döntését.
  • Darth Sith
    rocky 6 is kurva jó volt, die hard 4 is, és ez is jó lesz a trailer alapján. Jobb mint az eddigi 3 rambo film. Ez a film a hentelésről, darabolásról szól. Ha most megvágják, hogy ne legyen NC17-es korhatáros, akkor a film, magát a lényegét veszíti el, amiről szól, a határok nélkül kaszabolásról, az IGAZI Ramboról.
  • winnie
    az NC17 kizárná a tiniket is, nyilván nem fogják úgy hagyni. de az R-es film is lehet durva, sőt.
  • BobaFett
    jaj, csak ne nyirbáják szét, úgy semmit nem érne az egész ! Attol nem fogják lényegesen többen megnézni, ha leviszik a korhatárt. A kiskölköket igyse-úgyse engedik be rá
  • mark oh
    én már nézném a filmet,sztem nem lesz gáz,a rocky 6 se volt az.
  • Kaadi
    50 éves MCClane, 60 éves Rambo... a nagyapák még mindig bírják...
    még megérjük hogy Sean Connery is visszatér mint James Bond, de csak amikor betöltötte a 80-at.