hátnemtudom, rámentem a honlapra de csak tavalyi adatokat látni rajta, persze az adományt várják továbbra is, amit szépen zsebre tesznek.
birge#2
Aki napozós fajta, de félti a kültakaróját, annak igenis jól jöhet. Kábé egy cipőben járunk, nekem a csúcsteljesítmény, amikor árnyékban égtem le kerek 10 perc alatt... Tehát az ilyen embereknek is hasznos: ha 2-nél magasabbat jelez, fel sem állok a számítógép elől:D
waterman#1
ez már megint egy őrültség.. nem is értem hogyan élhettünk ezelőtt 10 éve. reggel 10 és délután 5 között hosszútávon nem kifizetődő napon fetrengeni. én már égtem le masszív árnyékban egy tölgyfa alatt a balcsiparton, szóval ha ott leégtem akkor inkább nem megyek napra, mert ott egyenesen szenesedik a bőröm. aki meg sütteti magát az ne csodálkozzon, ha szaporodnak az anyajegyei, vagy még rosszabb esetben valamilyen komolyabb bőrbaja alakul ki.
különben az említett honlap félelmetesen sz*r kivitelezésű. a felső banner egy bmp. gratu. emellé berakni főmenünek egy alig működő flasht - egyenesen ellentmond minden jóizlésnek. az oldal tartalmával nem volt gond.