S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A szebbik lelkem tiltakozik, és marhára nem szerettem ezt az egészet. Még játékban sem szeretek a lelkivilágom ellenében menni. Milyen dolog az már, hogy egyszer haver vagyok, elfordulok és egy ruháért vagy más szaros elõnyökért lecsapom az illetõt?
Egyáltalán, mi az, hogy engem és más esetleg még fogékony lelkû fiatalságot arra tanít egy játék, hogy szentesíti a rosszat, ha elõnyhöz juthatok.
A való életben - legkevesebb leköpöm, ha valaki velem így viselkedne...
Riasztó, hogy engedelmeskedtem, riasztó, hogy tizenévesen egy életfilozófiát gyárthat belõle valaki.
Játssza mindenki úgy ahogy akarja, én visszacsinálom, bár azt, hogy lépre mentem, ez már nem teszi jóvá. Mindeddig, ha valaki a számítógépes játékot veszélyesnek találta, csak legyintettem... Viszont az, hogy magam is lépre mentem, és van aki még forgatókönyvet is gyárt hozzá - hááát ....
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
a kísérõ lábához gyûjtögetem a fegyvereket, így az összeset fel tudom venni és tudok utazni. Volt viszont egy történet, miszerint a fosztogatók agroprom belsejében voltak már, és az ott lévõ fõépületbe bevágtak egy gránátot - az összes, 2-300 kg fegyver tönkrement. Ettõl kezdve komolyabban vettem és azonnal irtottam õket.
Más - vittem a szállítmányt a mocsári táborba, eladni. Lepakoltam amit nem bírtam el. Közben hallom a hangot, amint vki a fegyverét igazgatja. Nem tulajdonítottam neki jelentõséget, de a végén nem találom a vállról indítható gránátot. Mindenhol keresem, amikor látom ám, hogy a kísérõm egy vadonatúj bazookával pózol elõttem - kicserélte a fegyverére - a nyavalyás.
és egy kérdés -
tudja vki, hogy 1-es lövést, hogy lehet állítani?
mert volt már, hogy beugrott, de nem jöttem rá hogy csináltam, így vissza sem tudtam állítani - vissza kellett töltenem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A hangtompító lehet bugot okoz, de a végén én már nem is használtam mert aprítottam. 😄
A GP-37 2 féle képen lehet de mivel fosztogatókat irtottad már csak 1 lehetõség maradt. Army warehousenál vannak side questek, és a 3. vagy 2. az amikor vissza kell szerezni 1 nagy értékû relikviát, nah és azért kapod cserébe. A questet bárki adhatja loners, duty, freedom is.
Bocs a láma kérdésért, de hogyan tudok artifact-eket találni/felvenni? Van egy keresõm (asszem az "O" betû hozza elõ), meg jelez is néha valamit anomáliák közelében, de még nem sikerült rájönnöm, hogyan kell normálisan használni a kütyüt. Köszönöm a segítséget!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
De jó az exo harcra is, páncélt, éjjellátót szoktam tuningolni, bele 2 életerõ visszatöltõ arti (a páncél is rásegít), és gyakorlatilag terminatorként lehet végigmenni a pályán. Duty / Freedom leirtáskor jól jöhet, bár a sima sniperkedés is pont ugyanolyan jó, csak figyelni kell az eltévedt skulókra.
Viszont van egy kérdésem is: pontosan mire is adják a GP37-et? Leeresztettem a Limanszki hidat, de még mindig nincs meg, elsõ játékban ilyenkor már rég megvolt.
Én a játék végét SV és FTvel vittem más fegyver nem is volt nálam.
Szemétdombott nem foglaltam el, sõt senkihez nem áltam be, mert a jutalmak nem érdekeltek. Így mindenkivel barátságban vagyok.
Az artifactok meg randomok szinte mind. 1-2 kívétel van csak, szóval máshol is lehet olyat találni.
Exo skeleton szintén nem ér nekem semmit, futás és night vis 2 nélkül nem jó semmire.
Ammot meg én jantarban szedtem minidg, ott nagy a kinálat.
Az 1. végigjátszásban Limanszkba exoval mentem, telepakoltam tartalék SEVA-val, 3 géppityuval (SGI, GP, FT) meg SVD-vel, és több 1000 skulóval, de teljesen felesleges volt így bekészülni. Gyakorlatilag elég 2 géppityu (vagy 1, ha az a mezei AK ami mindennél tartósabb), meg egy távcsöves, és pár100 skuló mindkét fajtából. És befér még egy RP74 pár1000 skulóval egy kis kórházi mészárlásra is. 😊
Én stalkerként foglaltam el a Szemétdombot, de másodjára bug nélkül bement a brigád a gyárba. Sztem érdemes a SEVA páncél fullos tuningja után kiirtani a banditákat, mert az érte kapott Buborék arti sokat jelent, mivel akkor csak +4-es a legjobb ami elérhetõ a földrõl szedve. Valamint ekkor már elérhetõvé válik az exoskeleton páncél is (ami ha nem is sokkal, de kicsit jobb mint a freedomos exo, asszem 5 resisttel). Mos még csak a warehouseban tartok, de Limanszk elõtt a Freedommal is kipucolom a Dutyt. RP74-et szereztem az Erdésznél dekkoló dutysoktól (érdekes hogy nem lõttek le a közvetlen mellettem álló dutysok, csak csökkent picit a népszerûségem), valamint a freedomtól vásárloható sniper skulók többet érnek mint amit a Duty fel tud kínálni.
Én is SEVAban toltam de én maradtam SVDm2nél, igen valóban a gránátok néha már felidegesítettek, de ilyenkor van a quick load, game bug miatt nem fogok szenvedni futkározással.
2x vittem el a hídig és mindig a 2x volt szolgálat a kapunál, akik bemennek ha kiirtod a renegátokat. De lehet szabadság mindig keverem a 2õt mert magyarba sz-el kezdõdik mind2. 😄
GP 37est meg 2x lehet szerezni mind a 2 jutalom, egyik 1 quest másik meg a fosztógatok adják ha hozzájuk csatlakozól.
Azért mesterlövészpuska hogy ne kelljen közel menni
Az igaz, de attól még bekeríthetnek akkor meg futás van.
A GP37 sztem semmivel nem jobb az SGI5k-nál, csak ritkább. Azon kívül amit jutalomként kapsz, nem is tudom van-e még másik a játékban. Az FT200N távcsöve pedig bugos, egyáltalán nem nagyít(!). Csak annyira mint távcsõ nélkül, ha magad elé emeled bármelyik puskát / pisztolyt. Így pedig nagyon suxx. Igaz hogy railgun pontosságú, de így pixelvadászat az egész játék.
SVDm2 meg jobb azért (ha ez a nem automate) lehet nem lehet vele futni, de minek kéne? 😄
Azért mesterlövészpuska hogy ne kelljen közel menni, ha meg igen akkor GP 37, vagy FT2000 ezek közelre szintén halálpontosak.
2.szor játszom végig a játékot, de csak most tánt fel hogy a SVUmk2-vel futni is lehet (SVDm2-vel ugyebár nem), így sztem a játék legjobb távolsági fegyvere. A VintarBC az 1. résszel ellentétben elég karcsú lett, a nagyobb pontosságot ellensúlyozza a kisebb sebzés, a hangtompítós-távcsöves AK sztem jobban megéri általános célú fegyvernek, alig amortizálódik használattól (ez a Vintarról nem mondható el), AK skuló pedig gyakorlatilag az egész játékban hullik mindenhol, így a lõszerutánpótlás mindig biztosított. Ráadásul már a kezdõpályán elérhetõ, felfejleszthetõ. Lecserélni csak az SGI5k-ra érdemes. Az kicsit jobban használódik (de még így is elég igénytelen), és a pontossága a leírásában szereplõ (amúgy nem rossz) értéket is felülmúlja, gyakorlatilag sniperkedni is alkalmas. A távcsöve nem nagyít jobban a sima AK-nûl, viszont alig szór mellé, messzebbre is pontos mint az AK. A csúcs persze az SVUmk2, amint megvan, érdemes feltápolni.
Volt régebben téma a banditák kiirtása a Gyárcsarnokból. 1. végigjátszásnál nem sikerült, 2.-ra viszont igen. A különbség csak annyi volt hogy 2. alkalommal a stalkerek besétáltak a kipucolt bázisra, míg elõtte basztak rá. Sztem ez vmi bug lehet, nem indokolja semmi. Idõnként egyéb questek is beragadnak, nem jön ellenfél a meadott védendõ területre, vagy épp akkor is mutat piros pontot ha nincs ott senki. Totál random.
nincs sehol csalás a játékhoz?<#alien>#alien>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az lenne a kérdésem, hogy melyik a legfrissebb patch a magyar verzióhoz, és honnan tudnám letölteni? A játék eredeti, de bármilyen patchet tettem eddig fel, mindig hibaüzenettel leállt (még a fõmenü sem jött be), vagy el sem akart indulni.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Van egy adott történet-végigjátszási sík,ha te ezt másképp csinálod -> pff
kilép,gyártja a bugokat,stb..
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
olyan gondom van a clear sky-al hogy menet közben kilép a játék.csak úgy.
mi lehet az oka?valmi másik patch kelhet hozzá?
ötlet?
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
a játékélményt
És honnan?
Kösz😊
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
magyarul:Guberálók, határsértõk, kalandorok, magyányosok, gyilkosok, felfedezõk, rablók, Tehát összefoglalva:
G.H.K.M.GY.F.R. <#nevetes1>#nevetes1>
Meg a shadow of chernobylban is lehet csinálni vagy csak a clearskyban?
Apunak mindig igaza van! Most is.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Szaladni kell mint a nyúl!De én fogtam kifigyeltem honnan lõnek és kilõttem a gépágyû mögül a palit<#violent>#violent>... utána nemlõttek és szaladhattam.<#vigyor1>#vigyor1>De am tökvéletlen volt sztem olyan messzirõl.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Kérdésem a következõ lenne:
Elképzelhetõ hogy csak egy cpu magot használ a játék dx10+dynamic lighting mellett?(a virtuális nyolcból)
Ha vissza állítom static-lighting-ra akkor már két magot?
és a függõleges szinkront hogy lehet rávenni hogy mûködjön is...
Ha joltudom a gém-hez 1.5-ös patchet hsasználom... a két hd4850-hez meg catalist 9.3-at???
Köszönöm elõre is válaszotokat! ha ezek a problémák megoldódnak szívesen játszanám ki... SOC-ot is sikerült egy párszor.
Apunak mindig igaza van! Most is.
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Deszaaar... akkor mi a ráknak bele ez az effekt? 😄
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz