9107
-
#54 flash kiterjesztésű trailer ?
ezek hol élnek ? -
#53 STALKER: CLEAR SKY DX10 Trailer + Képek -
#52 kamu -
#51 Most volt hír Augusztusban akarják kiadni!
-
#50 Király, annyit kibírok. Imádtam az első részt. -
merkon234 #49 már nagyon várom a régi tetszett de nagyon remélem jó lesz a z új -
#48 elvileg májusban jön -
#47 sry az újabb postért, pl. ezekre a képekre gondolok:
1.kép
2.kép -
#46 szerintem sokkal jobban felidézik azt a hangulatot, amilyennek lennie kellett volna a stalkernek. nem azt mondom, hogy nem lett jó, de a sok-sok évi várakozás és újabbnál újabb shotáradatokból egy kissé más világot vártam. -
#45 rossz minőségűek egyszerűen -
#44 Ezek csunyácskák. -
#43 még újabb képek -
#42 büntet -
#41 galériában uj képek -
#40 Szaunázik egyet a STALKER: Clear Sky
Dixie Flatline, 15:21 - PC - Játék: Megjelenések - ADATLAP - (8 komment)
A STALKER körüli misztikus anomáliák nem voltak a THQ kedvére, ezért jobbnak látták, ha felhagynak a problémás fejlesztő további pesztrálásával. Nem kértek a folytatásból, így a STALKER: Clear Sky-nak először kiadót kéne találnia az ukrán GSC Game World-nek. A legújabb sajtóközlemény szerint az online terjesztést a Valve féle Steam platformon fogják végezni, mely a bolti megjelenéssel egy napon teszi letölthetővé az előzményeket taglaló folytatást. Feltéve, ha valaha viszont látjuk a boltokban a játékot az első negyedben.
hardwired -
#39 És mit szól ehhez a fejlesztő cég, a GSC Game World? Nem zavarja őket, hogy a leendő játékuk letölthető változatának terjesztési jogát valami GCS Game World előre eladta Newellnek? Egyébként rendesen is meg lehet majd venni, nem csak Steamen. -
#38 ez gyors volt -
#37 S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Downloadable Exclusively on Steam
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky is the official prequel to THQ's survival FPS S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, bringing the players one year prior to the events of the original S.T.A.L.K.E.R. game in 2011. Valve has signed a worldwide digital download exclusivity agreement with GCS Game World.
info: Worthplaying
-
#36 Remélem javítottak a sebződéses dolgon, ne kelljen már 1 tár ak-bol a 3 méterre lévő ellenbe. -
#35 Jónak tűnik én szerettem az első részt. Csak a gépigényre leszek kiváncsi. :) -
#34 ujabb kép1
ujabb kép2
ujabb kép3 -
#33 Fain!
-
#32 Kicsit jobban kivan dolgozva a küldetéseket adó csávó! -
#31 Kiváncsi leszek a külömböző frakciók egymás ellen folytatott hatalmi harcaira, amiben elméletileg nekünk is szerep jut. Jó lenne ha egy frakción belüli ranglétrát is végig lehet járni, és az elhulott társak sem az égből pottyannának újra mellénk hanem amolyan becserkészés alapon a mi feladatunk lenne. Mondjuk a Loner-ek közül nekünk kellene "protezsálni tagokat". Persze ezt mondom úgy, hogy az alapkoncepciót csak az eddig elhullajtott infómorzsákból ismerem. Szal konkrét képem nincsen a The Clear Sky-ról. De egy biztos. Egy game-t nem vártam még ennyire... -
#30 -
#29 Ha ez a game itt lessz 2008 első felében, akkor asszem a legelvetemültebbeknek sem lehet egy rossz szavuk a gsc-s srácokra. Már azért sem mert ígéretett tettek egy fasza játékra, és valljuk be ha sokaknak nem is, de vagyunk egy páran akiknek a Shadows Of Chernobyl egy ékszerdoboz. Ilyen rövid időn belül pedig a rajongók elé rakni két szuper játékot még nem sok játékfejlesztő csapattól láthattunk. Minden tiszteletem az övék. Persze biztos másnak más a véleménye amit teljesen tiszteletben tartok. -
#28 Látom te otthon van stalker témában...
Egyébként üdv mindenkinek... -
theodor #27 Nem túl nagy a különbség. -
#26 Mi a rák ez ?!??!?! -
#25 Első videó!!! -
#24 -
#23 STALKER: Clear Sky, első képek! -
#22 Elindult a hivatalos honlap. -
#21 menjtekmá ott van h "majdnem" -
#20 Életkor: 14 alatt
Teljes név: Nagy Bence
MSN azonosító: van xD
Honlap: http://staremball.extra.hu/
Foglalkozás: Tanuló
Hobby: Tollas, Photosop (ejtsd: potosop -nak xD), Game, Oldalkészítés...
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Hőgyes Endre Gimnázium
Regisztráció időpontja: 2006. 06. 18. -
#19 XD -
#18 Most akkor az alap gém nem kell hozzá??
megy egy hete vettem meg a bótba... csak azé hagy tisztázodjon má ez -
#17 hát még az első részt nem játszodtam, de ahogy látom van időm pótolni a lemaradást... -
#16 és ezt hogy számoltad ki barátom? :)
2007 + 2 év=2008 első fele?
-
Hellsing47 #15 mi oka lenne hazudni?