S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeszmestert is gyakran látogatjuk😄😄
!Forza Ferrari!
Azóta nem tudom mi volt ennyire, stalker is jó, de ennyire nem volt az.
púúúúú
nem sok játékot tolok végig évente 😉 asszem ebben az évben ez az elsõ, amit végigvittem. a cod4 és a gears of war tavalyiak, igaz? vagy a GoW-t mintha még év elején fejeztem volna be.
már nem emlékszem 😊))
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
inkább elmászkáltam pl tavaly a csajokkal😄
max este vagy éjjel szoktam odaülni kicsit
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
de lehet érezni pár változást + szebb
!Forza Ferrari!
igaz azóta már töröltem, mert már várom a teljest mint az õrült, szal... majd ha megjelenik, akkor utána az ügyben írok, hogy fut nálam 😛
#313 igazad van, benéztem, respect. 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
púúúúú
Én angolul akarom hallgatni. Szabad országban élünk, nyugodtan!
Amúgy a magyar verzió védelmében szeretném megemlíteni, hogy ugye a játék Ukrajnában játszódik, ami nem angol nyelvterület. Nagyon meglepett, amikor az angol szövegben Timmy és Blimmy nevekkel találkoztam. Nektek nem furcsa? Nekem nagyon is, de sem a német, olasz vagy spanyol fordítóknak nem tûnt fel, õk így fogják játszani.
A magyar változatban Vaszij és Grubanij lettek, az orosz eredeti alapján. Csak azért mondom ezt el, hogy annyira azért ne fikázzátok a magyar fordításokat és istenítsétek az angolt. Ebben az adott példában, hogy a Macskajajból idézzek: "A mi módszerünk jobb!".
ezzel szerinteted élvezhetõ lesz?
athlon64 3800+
2 giga ram
shappire ati x1950pro 512 agp
!Forza Ferrari!
Pedig ez is maximálisan megfelel az elvárásaimnak, de mindig csak jönnek az új cuccok, és "gyengülnek" a régiek áá nem bírom ezt a feszültséget! :-D (Tweak - South Park)
A legnagyobb proci amit beletehetsz az az X2 4800+, ha találsz valahol használtan.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gigabyte GA-k8n-SLi
Link
két 8600GT sem vinné maxon SLiben, 6000+ CPUval a játékot?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Kipróbáltam a Clear sky E3 demot, ami terjeng egy ideje az interneten.
Kb 12-14 FPS volt az átlag max grafikán 1280x1024-ben.
A gépem 3000+ athlon 64 + GF 8600GT 256 DDR3.
Melyik miatt lehet ilyen kevés az FPS? Ezzel a VGA-val kb. hogy fog muzsikálni a teljes, ha esetleg procicserébe még belemennék egy 6000+ -ra?
köszönöm a válaszokat!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mondjuk a witcher szinkronos demója engem elborzasztott, az egyik fiatalabb karakternek olyan kappanhangja volt, hogy érthetetlen egyáltalán hogyan került bele a szinkronstábba.
elfogultságtol mentesen mondom, de szerintem egy játék eredeti hangon az igazi...
A magyarítás herce-hurca amilyen jól hangzik olyan rosszul sül el általában, mert néhol elég gyenge a megfogalmazás, mást hoznak ki a szövegbõl mint ami eredetileg volt. A Mass Effect-nél ezen kívül még ráadásul az új patch sem képes feltelepülni mert nem eng...nekem meg nélküle el sem indul mert bugos a rendszere...éljen a magyarított game ami késik, nem lehet javítást feltenni, és el sem indul...😄 Remélem a Stal nem ilyen lesz...bár õk gondolom nagyobb hangsúlyt fektetnek az EU verzióra mint BioWare komáék, akik a patch-et kiadták only us módon, szarva a nemzetközi közösségre...kthx...
és nem hiszem hogy pár nap lenne amig leforditanak egy játékot 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬