S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, jó az egyetemi élet 😊

oneal1
hát nem éppen, de minden este megyünk valahova😄mindig van valami program😄

szeszmestert is gyakran látogatjuk😄😄

!Forza Ferrari!

Mert végigtanulod a szorgalmi idõszakot? Höhö.

n3whous3
ÉN az Obliviont én úgy toltam végig kb 1,5 hónap alatt, hogy akkor nyári szünet volt és semmi dolgom... Addiktív XD
Azóta nem tudom mi volt ennyire, stalker is jó, de ennyire nem volt az.

púúúúú

Prince23
Hát errõl beszélek, 24 órában max 2 órát lehet szánni rá.

koschwarz
én heti viszonylatban összesítve átlag napi 30-45 percet játszottam végig...összesen kb. 3 hónap alatt 😊)) gyerek, család, szakvizsga, élet. ennyi fér bele, de belefér valahogy. meg egy kis tes4 oblivionozás, esetleg egy kis battlefield 2.

nem sok játékot tolok végig évente 😉 asszem ebben az évben ez az elsõ, amit végigvittem. a cod4 és a gears of war tavalyiak, igaz? vagy a GoW-t mintha még év elején fejeztem volna be.

már nem emlékszem 😊))

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Prince23
Ja... az más, azt hittem végzõs gimis lehetsz😄

oneal1
azt azért tegyük hozzá hogy egyetemrõl van szó😄

!Forza Ferrari!

oneal1
hát napközben elég gáz

inkább elmászkáltam pl tavaly a csajokkal😄
max este vagy éjjel szoktam odaülni kicsit

!Forza Ferrari!

Prince23
Ne mondd már, h 1-2 órát nem tudsz rászánni ilyen játékra naponta.

oneal1
gondolkodom rajta én is nagyon, csak az a baj hoyg ez már suliszezonba jön be akkor pedig már nemsok idõm marad ilyenekre:S

!Forza Ferrari!

koschwarz
multi nme érdekel, de így is megveszem! mint ahogy a shadow of ch.-t is.

bertino
naná.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

oneal1
na igy jobban hangzik😊

ti megveszitek boltban a cuccot multi miatt?

!Forza Ferrari!

Prince of Máté
Nem demo, Béta.

oneal1
én is...multkor már álmodtam is valami hülyeséget ezzel....XD

!Forza Ferrari!

grebber
Már csak 16.nap!Várom már ezerrel.

Next PC upgrade: 2022

oneal1
na megnéztem ezt a demo-t hát még elég kezdetleges szegény ha ez az egyáltalán😄
de lehet érezni pár változást + szebb

!Forza Ferrari!

n3whous3
Jah az engem is "irritált", hogy sok angolos név volt a stalkerben.

púúúúú

bertino
hát nekem nagyobb vassal sem ment 25 fps fölé a demó, ezért írtam, nekem ilyen volt.
igaz azóta már töröltem, mert már várom a teljest mint az õrült, szal... majd ha megjelenik, akkor utána az ügyben írok, hogy fut nálam 😛

#313 igazad van, benéztem, respect. 😊

n3whous3
De most nem mondod, ennyire nem lehet erõsebb a grafika. Nálam 2 giga ram, 3000+ és hd2600xt-vel majdnem maxon megy minden és jól megy a játék. Akkor egy "kiegészítõ" csak nem annyival erõsebb?!?

púúúúú

Akkor azt írjad, ne az eredeti nyelvvel gyere 😉

Én angolul akarom hallgatni. Szabad országban élünk, nyugodtan!

bertino
az angol nekem már teljesen jo.

Oroszul akarod hallgatni? Orosz fejlesztésû játék, az angol is csak lokalizált változat.

Amúgy a magyar verzió védelmében szeretném megemlíteni, hogy ugye a játék Ukrajnában játszódik, ami nem angol nyelvterület. Nagyon meglepett, amikor az angol szövegben Timmy és Blimmy nevekkel találkoztam. Nektek nem furcsa? Nekem nagyon is, de sem a német, olasz vagy spanyol fordítóknak nem tûnt fel, õk így fogják játszani.

A magyar változatban Vaszij és Grubanij lettek, az orosz eredeti alapján. Csak azért mondom ezt el, hogy annyira azért ne fikázzátok a magyar fordításokat és istenítsétek az angolt. Ebben az adott példában, hogy a Macskajajból idézzek: "A mi módszerünk jobb!".

oneal1
na kiváncsi leszek😄

!Forza Ferrari!

FragStaR
a dx10 hez még mindig vista kell ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

bertino
majd megtapasztalja ugyis 😄

n3whous3
loál

púúúúú

bertino
nem.

oneal1
szedem az e3demo-t belelesek kicsit.

ezzel szerinteted élvezhetõ lesz?

athlon64 3800+
2 giga ram
shappire ati x1950pro 512 agp

!Forza Ferrari!

esélyesebb, hogy lepasszolom a mostani konfigom, és beújítok valamit...
Pedig ez is maximálisan megfelel az elvárásaimnak, de mindig csak jönnek az új cuccok, és "gyengülnek" a régiek áá nem bírom ezt a feszültséget! :-D (Tweak - South Park)

berczely
Én eladom neked<#idiota>

Valóban igazad van, köszönöm a kiigazítást

czky
De mivel az alaplapod S939-es, ezért ebbe nem tudsz tenni 6000+-os procit, mivel az AM2-es foglalatú.
A legnagyobb proci amit beletehetsz az az X2 4800+, ha találsz valahol használtan.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

broman191
Talán vinné, de biztos hogy nem tükörsimán...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

egyébként az alaplapom /papírforma szerint/ támogatja az X2-t.
Gigabyte GA-k8n-SLi
Link
két 8600GT sem vinné maxon SLiben, 6000+ CPUval a játékot?

broman191
Az E3 demo nem kicsit optimalizálatlan, bõven gyorsabb lesz a retail...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

szóval inkább a kártya miatt kevés az FPS mint a CPU miatt?

Prince of Máté
Mind1 mennyi, azzal a kártyával ne akarjon semmi új játékot maxon futtatni 😄

n3whous3
3000+-od tuti s939, szóval 6000+ nem fog gépbe menni, ugyanis az meg AM2...

púúúúú

Prince23
Szerintem a vga-d. 256 mb ramos biztos?

hali sziasztok!
Kipróbáltam a Clear sky E3 demot, ami terjeng egy ideje az interneten.
Kb 12-14 FPS volt az átlag max grafikán 1280x1024-ben.
A gépem 3000+ athlon 64 + GF 8600GT 256 DDR3.
Melyik miatt lehet ilyen kevés az FPS? Ezzel a VGA-val kb. hogy fog muzsikálni a teljes, ha esetleg procicserébe még belemennék egy 6000+ -ra?
köszönöm a válaszokat!

Tigristank
Nem biztos az. Persze leginkább attól függ, hogy mennyi pénzt és idõt áldoznak rá.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Prince23
A magyar lokalizásáért még 2 hetet is érdemes várni szvsz.

koschwarz
speciel nekem nincs és nem is lesz szükségem szinkronra, de azért bízom benne, hogy jól sikerül.

mondjuk a witcher szinkronos demója engem elborzasztott, az egyik fiatalabb karakternek olyan kappanhangja volt, hogy érthetetlen egyáltalán hogyan került bele a szinkronstábba.

bertino
szerintem meg biztos béna lesz.
elfogultságtol mentesen mondom, de szerintem egy játék eredeti hangon az igazi...

koschwarz
kérdés hogy a szinkronban megpróbálják-e valamilyen módón visszaadni azt a kicsit mosolyogtató, de egyébként a stalkertõl már elválaszthatatlan oroszos akcentust...én inkább attól félek, hogy ha igen, akkor az béna lesz.<#rolleyes>

broman191
Nem egy-két ember szokott rajta munkálkodni, és nem egy Morrowind/Mass Effect szóval ha egy hétnél tovább tart akkor...bullshit. 😊

A magyarítás herce-hurca amilyen jól hangzik olyan rosszul sül el általában, mert néhol elég gyenge a megfogalmazás, mást hoznak ki a szövegbõl mint ami eredetileg volt. A Mass Effect-nél ezen kívül még ráadásul az új patch sem képes feltelepülni mert nem eng...nekem meg nélküle el sem indul mert bugos a rendszere...éljen a magyarított game ami késik, nem lehet javítást feltenni, és el sem indul...😄 Remélem a Stal nem ilyen lesz...bár õk gondolom nagyobb hangsúlyt fektetnek az EU verzióra mint BioWare komáék, akik a patch-et kiadták only us módon, szarva a nemzetközi közösségre...kthx...

kiadják amint tudják 😊
és nem hiszem hogy pár nap lenne amig leforditanak egy játékot 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

bertino
nem tudom, nem is érdekel, de ha már mindenképp annyira magyarul akarják kiadni, adják ki megjelenéskor 😛