S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
valki plzz segitcsen
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Amennyiben nincsen az illetõ.exe fájl-ról profil készítve,olyan,mintha nem csináltatok volna semmit.Magyarul az "xrEngine.exe" ott kell hogy szerepeljen a "Profil 1" alatt...
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
A másik dolog meg: adjon már valaki nekem egy mûködõ linket erre a CPU Control 2.0-ra, mert ahány oldalon eddig néztem, az mind egy letöltési helyre mutatott, és ott már nincs fent a file. 404.
Nemigaz hogy valamit már a Google-el se lehet megtalálni. <#szomoru1>#szomoru1>
A másik dolog,hogy vigyázni kell,mert friss telepítés után sorban elsõként az 1.5.03-at,majd az 1.5.04-et kell felrakni és utána kezdeni a gammát nyomni,mert a tapasztalat azt mutatta,hogy bezavarhat FPS ügyben és a mentésekkel kapcsolatban is,ha nem így rakjátok fel.
Ezután jöhet az immunítás beállítása a CPU Control-al...
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Sziasztok!
Visszaolvastam egy csomó hsz-t de nem találtam választ a problémámra, bocs ha már volt a kérdés:
Szemétdombról az agropomi kutatóintézethez mennék át, de állandóan CTD, pedig eddig még egyszer sem fagyott ki a progi...tudtok valami megoldást? Két átkelõhelyen is próbálkoztam de mindkét helyen kifagyok..pls help!
Elõre is köszi!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
T.i. hiába jelzi az XP affinítása mndkét magot,/vagy többet/nem mûködik rendesen csak a CPU Control-al.Nekem is piszok sokat javított a progi és csak egyszer kell beállítani,azután megy rendesen...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mellesleg miért ilyen fura Sigorovich árképzése?
Úgy értem, ha megveszek tõle egy 600Ru-s árcédulájú pisztolyt, 1200-at kell fizetni érte. Minden cucc árának a dupláját kell kicsengeni érte.
(Pl:600 Rubeles Browning pisztolyt berakom a megvásárolandó részhez, és a fizetendõ pénz 1200Ru lesz)
Ez valami bug?
Az már meg se említem hogy az 1200Ru értékû AK-74U-kat százvalahány pénzért veszi meg.
Visszaolvastam egy csomó hsz-t de nem találtam választ a problémámra, bocs ha már volt a kérdés:
Szemétdombról az agropomi kutatóintézethez mennék át, de állandóan CTD, pedig eddig még egyszer sem fagyott ki a progi...tudtok valami megoldást? Két átkelõhelyen is próbálkoztam de mindkét helyen kifagyok..pls help!
Elõre is köszi!
Ez egy ügyességi teszt, simán ki lehet játszani a géppuskást, egy lövés beszedése nélkül is. Többször is megjátszottam. Elsõre, tök sötétben persze nagyon frusztráló...
Ilyen idióta pályaszerkesztési hibát (illetve nem is hiba, hiszen szándékosan csinálták az idióta fejlesztõk)
Csakhogy a katonáknál AK van, az ingoványból pedig csak shotgunokat hozhat az ember. Na mind1, van egy 9X18-asra átalakított Viper5-ösöm, talán majd azzal elkapok néhányat, ha közel jönnek.
Csak ez a "felhasználok 9 medikitet és elfutok a tüzelõ géppuska elõtt" megoldás halál irreális megoldás, ami teljesen tönkrevágja a játékélményt. Mégegyszer gratula az idióta orosz fejlesztõknek ehhez.
Azért ez a játék még mindíg csak egy orosz szarság, bárhogyan pofozgatják is. Értem én, hogy az oroszoknál ez a színvonal, de felfoghatnák már, hogy európában és amerikában ez nem minõség.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
ha nem rak át egy másik pályára akkor mit kell csinálni mert én most még csak ott tartok ahol a sima stalker elkezdõdött,vagyis azon a pályán, de minden küldetés meg ilyeneket megcsináltam,és mégse akar tovább engedni,mit tegyek???
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
amúgy fasság az is amikor a cordon-nál meg kell menteni a fogságból a stalker tesóját és kér fegyvert gondoltam adok neki egyet de nem a hátizsákból adott hanem azt ami a kezemben volt (egy full tuningosat) .. kicsit ideges lettem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az alap fegyverek kb úgy szórnak, mint egy valódi egy kezdõ kezében. A tunningoltak meg úgy, ahogy egy gyakorlottabb kézben a valódiak. Ami inkább gáz, hogy a pisztoly lövdék 20m-en túl akkor se nagyon sebez, ha talál. Ez azért marhaság, bár ha nem így lenne, akkor minden gyalog bandita simán kilõne minden második lépésnél...
Egy normál AK-t szereztem rögtön az elején, távcsõ, pontosság és kezelhetõség javító tunningok, plusz tárnövelõ. A hadsereget Cordon elején (18-20 katona) kb 120 töltény árán rendeztem le, szép nyugodtan...
Egy komoly hibát ellenben tapasztaltam, azt hittem felrobbanok miatta.
Dark Valley-ban a mercek lerendezése során többtíz 6000 Ru értékû puskát, rengeteg távcsövet, hangtompítót, pisztolyt lehet zsákmányolni. Hogy ne kelljen annyit fordulni, minden cuccomat bepakoltam a fegyvermester melletti üres ládába. " kör séta után azt vettem észre, hogy minden cuccom megvan, de az összes tunning, amit a fegyverekre raktam, elveszett...
Visszatöltés, megvannak. OK. két kör séta, megint eltünt minden javítás... Francba!
Tunningolt fegyvert ne rakjatok le sehova...
A második szintû (Bear) detektor villogással mutatja az artefakt irányát, a harmadig szintû pontosan mutatja a helyét, mint az Alien filmekben az életjel detektor. A lényeg, hogy annyira közel kell menni hozzá, hogy a detektor folyamatosan fütyüljön a kezedben...
A Clear Sky-t ma fogom kipróbálni, kívánci vagyok...
Hibák ide vagy oda, az egyik legjobb FPS amivel valaha játszottam. Mozgásszabadság, egyedi hangulat, jó story, Csernobil...<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w