S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4870x2-vel egész jól megy 1920x1200-ban, minden maxon. Mondjuk van hozzá 8 gb ram, meg q6600 is.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Lehet,hogy ebben igazad van,nekem intel procim van,de én is meglesem más gépen majd,nekem bejött a dolog...
CPU Control szerintem csak intel procinál mûködik.Az amd peocihoz alapból föl kel tenni a dual core optimalizálót.E nélkül az egyik mag mehet 100% míg a másik csak 20%.Ez a driver elossza a feladatot a 2 mag között.Ezért szerintem a játék nem tudja csak az 1 procit használni.De lehet hogy tévedek.
geri777
HEllosztok lelehet valahol tölteni csak a szinkront mert nekem angolul van meg a játék !!!!

valki plzz segitcsen

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Látom,itt a #2451-ben már leírták a menetét,de nem kell minden indításnál "eljátszani,csak a programot kell elindítani.Az "xrEngine.exe" profilja benne marad...
Még csak egy rövid kiegészítés,aztán húzok jáccani:
Amennyiben nincsen az illetõ.exe fájl-ról profil készítve,olyan,mintha nem csináltatok volna semmit.Magyarul az "xrEngine.exe" ott kell hogy szerepeljen a "Profil 1" alatt...
Bocsánat,itt van:http://koma-code.de/Pics/CPUControl.jpg
Itt egy link a képrõl,de a "Profil 1" alatt be kell hogy legyen rakva az illetõ fájl:xrEngine.exe,mert különben sz@rt se ér az egész...
Rendben,elhiszem,de nálam,ha kikapcsolom,sokkal gyengébbek az FPS értékek láthatóan,lehet hogy konfig függõ a dolog...
Én leteszteltem semmi különbség.. ha cpu controllal vagy feladatkezelõs témával csinálod.. szal tök mind1 hiddel..

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Affinítás,bocsi...Ha Ctrl+Alt+Del-el játék közben kilépsz,akkor a feladatkezelõben látható,hogy fut egy"xrEngine.exe fájl,bal klikk-affinítás és azt látod,hogy mindkét mag dolgozik,/be van pipálva/de ez igazából nem igaz,ezért kell a CPU Control 2hozzá...
Immunitás? Az mi?

A másik dolog meg: adjon már valaki nekem egy mûködõ linket erre a CPU Control 2.0-ra, mert ahány oldalon eddig néztem, az mind egy letöltési helyre mutatott, és ott már nincs fent a file. 404.

Nemigaz hogy valamit már a Google-el se lehet megtalálni. <#szomoru1>

Tényleg nem akarok senkit átverni,most próbáltam ki.Intel Core 2 Duo 3GHz-es CPU,3GB RAM,7950GT-m van.Lehet,hogy kevés a RAM nálad?
A másik dolog,hogy vigyázni kell,mert friss telepítés után sorban elsõként az 1.5.03-at,majd az 1.5.04-et kell felrakni és utána kezdeni a gammát nyomni,mert a tapasztalat azt mutatta,hogy bezavarhat FPS ügyben és a mentésekkel kapcsolatban is,ha nem így rakjátok fel.
Ezután jöhet az immunítás beállítása a CPU Control-al...
Magamtól meg nehéz az ilyet kitalálni 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Azt a játék kérlek sehol sem jelzi, hogy Vista alatt elérhetõk plusz effektek is..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

PLackó
nekem semmit nem segített a cpu controll, ugyanugy 20 FPS körül van Xp-n 1680*1050-ben, E8500-al, hd4850-el.

Valaki segítsen már lécci!!

Sziasztok!

Visszaolvastam egy csomó hsz-t de nem találtam választ a problémámra, bocs ha már volt a kérdés:

Szemétdombról az agropomi kutatóintézethez mennék át, de állandóan CTD, pedig eddig még egyszer sem fagyott ki a progi...tudtok valami megoldást? Két átkelõhelyen is próbálkoztam de mindkét helyen kifagyok..pls help!

Elõre is köszi!
szerintem mindenhol a frakcióhoz való viszonyod arányában változik az árképzés

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

XP alatt tényleg csak a CPU Control_2.0 segít,de ott sokat.
T.i. hiába jelzi az XP affinítása mndkét magot,/vagy többet/nem mûködik rendesen csak a CPU Control-al.Nekem is piszok sokat javított a progi és csak egyszer kell beállítani,azután megy rendesen...
koschwarz
valószínûleg bármilyen fórumban szívesen adnak neked cd kulcsot...<#szomoru2><#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A másik ha este érsz oda akkor meg beisszoptad!
Nemértem,hogy mit nem lehet megoldani kordonnál!!!!Csak AGY kéne!Kõtõl-kõig...ha jön a pali azt bevárni,kicsit sumákolsz...pafff lelövöd azt mész tovább!Térképet sasolni merre kell menni.Körül kell nézni .Ez nam az a játék hol mész egyenessen azt lövök ezzerrel ki a csõbõl!Ennyi!
limperatore
hoppá bocsi, elnéztem a fórumot <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
vki tudna adni egy cd kulcsot mert az nfo nem írta és amit leszedtem cd keyt..inkább hagyjuk azóta nincs c meghajtóm 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Hát az. Nembaj, túljutottam rajta, ez a lényeg.

Mellesleg miért ilyen fura Sigorovich árképzése?
Úgy értem, ha megveszek tõle egy 600Ru-s árcédulájú pisztolyt, 1200-at kell fizetni érte. Minden cucc árának a dupláját kell kicsengeni érte.
(Pl:600 Rubeles Browning pisztolyt berakom a megvásárolandó részhez, és a fizetendõ pénz 1200Ru lesz)
Ez valami bug?

Az már meg se említem hogy az 1200Ru értékû AK-74U-kat százvalahány pénzért veszi meg.

Sziasztok!

Visszaolvastam egy csomó hsz-t de nem találtam választ a problémámra, bocs ha már volt a kérdés:

Szemétdombról az agropomi kutatóintézethez mennék át, de állandóan CTD, pedig eddig még egyszer sem fagyott ki a progi...tudtok valami megoldást? Két átkelõhelyen is próbálkoztam de mindkét helyen kifagyok..pls help!

Elõre is köszi!
Már az ingoávnyban lesz AK, igaz lõszer kevés, de van.

Ez egy ügyességi teszt, simán ki lehet játszani a géppuskást, egy lövés beszedése nélkül is. Többször is megjátszottam. Elsõre, tök sötétben persze nagyon frusztráló...

Nem folyamatos, mert felmelegszik a puskája. A vastag törzsû fa mögött elmész a fáig. Amikor szünetet tart (ütemes, kiszámítható), futás le a kissé balra lévõ szikla mögé, leguggolsz. Egy alkalmas szünetben kiugrasz és balr, a kerítés mentén futás, Amikor eléred a kidõlt nagy fa vonalát, fel a töltésen és elõre, és már nem lõ többet...

Értem, de hát azt gondolná az ember hogy van normálisabb megoldás is.
Ilyen idióta pályaszerkesztési hibát (illetve nem is hiba, hiszen szándékosan csinálták az idióta fejlesztõk)

Csakhogy a katonáknál AK van, az ingoványból pedig csak shotgunokat hozhat az ember. Na mind1, van egy 9X18-asra átalakított Viper5-ösöm, talán majd azzal elkapok néhányat, ha közel jönnek.

Csak ez a "felhasználok 9 medikitet és elfutok a tüzelõ géppuska elõtt" megoldás halál irreális megoldás, ami teljesen tönkrevágja a játékélményt. Mégegyszer gratula az idióta orosz fejlesztõknek ehhez.

jaja ... én legalábbis úgy csináltam meg, hogy amennyi katonát lehetett felcsaltam oda és a fa mögül szépen le szedegettem õket, ahogy lõtávolságon belül értek és ez után a lehetõ leggyorsabban lesprinteltem a nagy szikláig és onnan meg a cél felé, út közben 1x-2x belõve a gyors med-kit-et 😊 ... nekem ezzel a módszerrel sikerült.
Van valami normális módszer arra, hogy a Kordon elején elmenjek a géppuskaállás mellett? Mert állandóan lelõ, folyamatosan tüzel, és nem lehet kikerülni. Lehet lopakodni, kúszni, mindíg észrevesz, és onnantólkezdve folyamatosan tûz alatt tart. Az egyetlen kiút pedig a géppuskaállás felé van.

Azért ez a játék még mindíg csak egy orosz szarság, bárhogyan pofozgatják is. Értem én, hogy az oroszoknál ez a színvonal, de felfoghatnák már, hogy európában és amerikában ez nem minõség.

CPU Control 2.0-t merre találom? Google-el nem találtam.

Mr_no_NaMe
Igazad van. Új a sebzésrendszer. Most már legalább háromszor szarabb mint amilyen az alap stalkerben volt. Itt most már túlzás nélkül egy, másfél tár egy embert kilõni akár 2 méterrõl is
Hülyeségeket beszélsz, mert teljesen új a sebzésrendszer.

morphologu
Sziasztok. Aki játszik a magyarral az mondjon valamit, jobb a játék vagy ugyan olyan problémák vannak. Én nekem személy szerint elment a kedvem tõle a folyamatos kilépkedés és bugoktól.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

THX a tippekért...

Játszottam az alappal...nem lehet olyan nagy kulonbség...

hy
ha nem rak át egy másik pályára akkor mit kell csinálni mert én most még csak ott tartok ahol a sima stalker elkezdõdött,vagyis azon a pályán, de minden küldetés meg ilyeneket megcsináltam,és mégse akar tovább engedni,mit tegyek???

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

én kiis tárazom 😉

amúgy fasság az is amikor a cordon-nál meg kell menteni a fogságból a stalker tesóját és kér fegyvert gondoltam adok neki egyet de nem a hátizsákból adott hanem azt ami a kezemben volt (egy full tuningosat) .. kicsit ideges lettem

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nem mellékesen, ha a fegyvert felszerelt tácsõvel és hangtompítóval adod el, kevesebbet fizetnek érte mint kopaszon és úgy még külön eladható a távcsõ és a hangtompító. Ekkora marhaságot.

A szórás teljesen rendben van. Ami nincs, az az, hogy minden lövedék "nyomjelzõs", pontosan látszik, hova megy, így könnyû korrigálni...

Az alap fegyverek kb úgy szórnak, mint egy valódi egy kezdõ kezében. A tunningoltak meg úgy, ahogy egy gyakorlottabb kézben a valódiak. Ami inkább gáz, hogy a pisztoly lövdék 20m-en túl akkor se nagyon sebez, ha talál. Ez azért marhaság, bár ha nem így lenne, akkor minden gyalog bandita simán kilõne minden második lépésnél...

Egy normál AK-t szereztem rögtön az elején, távcsõ, pontosság és kezelhetõség javító tunningok, plusz tárnövelõ. A hadsereget Cordon elején (18-20 katona) kb 120 töltény árán rendeztem le, szép nyugodtan...

Egy komoly hibát ellenben tapasztaltam, azt hittem felrobbanok miatta.
Dark Valley-ban a mercek lerendezése során többtíz 6000 Ru értékû puskát, rengeteg távcsövet, hangtompítót, pisztolyt lehet zsákmányolni. Hogy ne kelljen annyit fordulni, minden cuccomat bepakoltam a fegyvermester melletti üres ládába. " kör séta után azt vettem észre, hogy minden cuccom megvan, de az összes tunning, amit a fegyverekre raktam, elveszett...
Visszatöltés, megvannak. OK. két kör séta, megint eltünt minden javítás... Francba!

Tunningolt fegyvert ne rakjatok le sehova...

Szerintem a fegyverek szórás nem vészes de az röhej,hogy 1 tár alatt a fegyver besül 2-4 -ig.5000 pénz 1 Ak amit ha továbbmész nemsokára halomszám vehetsz föl.
O-val elõveszed a detektort. Füleled a pittyegését. Amikor sípol, akkor vagy az artfakthoz elég közel. megjelenik, felkapod.

A második szintû (Bear) detektor villogással mutatja az artefakt irányát, a harmadig szintû pontosan mutatja a helyét, mint az Alien filmekben az életjel detektor. A lényeg, hogy annyira közel kell menni hozzá, hogy a detektor folyamatosan fütyüljön a kezedben...

Törölt felhasználó
Nem is próbáltad még, akkor honnan tudod milyen lehet a fegyverek szórása? <#fejvakaras>
Sokan szidják a pl. a fegyverek szórását. Szerintem nem gázos. Ismeritek gondolom a Brothers in Arms-ot, 1-es 2-es...na ott aztán tényleg [email protected] a játékban nem annyira gáz. Pl. azért, mert mikor az ember megszerzi az M4-es klón puskát-elfejtettem a nevét-az már egész okés. Nem is beszélve a G36-os vagy az F2000-es karabélyokról, azok aztán igazán zsír fegyverek. Az embereket meg azér nehéz leszedni mert rajtuk is van páncél, meg nem hulyék...
A Clear Sky-t ma fogom kipróbálni, kívánci vagyok...
Hibák ide vagy oda, az egyik legjobb FPS amivel valaha játszottam. Mozgásszabadság, egyedi hangulat, jó story, Csernobil...<#taps>

grebber
Ott nincs dx10 csomó dolgot nem tudsz bekapcsolni szal jóhogy fényévekkel gyorsabb.

Next PC upgrade: 2022

Gunner
te is egy nagy barom vagy öregem... xp alatt van dx10? majd szólj ha rájöttél xD

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

jah.. a másik, hogy XP alatt.

Ez a teszt egy baromság... nekem AA, AF minden maximumom ahogy mondtam 1280ba nem is esik le 25-re az FPS

vista alatt nem kell mást csinálni ,nem kell semmi cpu kontroll... csak egyszerûen lealtabolod a game-t majd feladatkezelõ-folyamatok- jobb klikk a xengine.exe-re - majd affinitás beállítása ... és kipipálod a többbi magot is.... innentõl kezdve használja majd az összeset.. nem kell semi progi nem kell mindig megcsinálni...

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w