168
Painkiller: Overdose
-
#8 Ki jött a demó! -
#7 VIDEÓ -
#6 Jajaj a grafika az elég csúnyácska, de legalább fog futni 200fpsel:D -
#5 gépigény a képek alapján nem lesz nagy szvsz a grafikája nem sokat változott, vagy csak ezeken a képeken nem látszik még jól hogy mit tud a motor, vagy én felejtettem el hgoy milyen volt az 1 grafikája:))))) -
#4 Ide vele! -
#3 áh nagyon szerettem az előző részeket, nem kellett sokat gondolkozni csak menni előre és nyomkodni az egeret, de pont ez volt benne a jó, hogy kicsit felszabadultabban játszhattál, én nagyon várom! -
#2 remélem a gépigény marad, vagy jól skálázható,mint eddíg -
#1 A Mindware Studios sem gondolta, hogy a Dreamcatcher és a JoWood felkarolja az általuk készített Painkiller modot és Painkiller: Overdose címen még idén, valamikor október tájékán piacra dobja. Az adrenalin pumpalovak által is megirigyelt pörgős szingli és többjátékos pályákon 6 új démoni fegyverrel szekálhatjuk a rendelkezésre álló több, mint 40 friss husi szörnyellát, illetve egymást tébolyító fizikai megoldások közepette.
A Painkiller folytatás előzményeit dolgozza fel és varrja el a nyitva hagyott sztoriszálakat. A sztori szerint egy új karakter lép színre, aki saját bőrén tapasztalhatja Lucifer bukásának utóhatásait. Daniel ugyanis szépen betette neki a biciklipumpát. Tehetjük mindezt 16 pályán, új tarokk kártyákkal és megabrutális főszörnyekkel.
by:HARDWIRED
képek