36
Spider-Man 3 topik át lett nevezve, használjátok azt.
-
#36 na sikerült a 3. pályát véig tolni áttváltotam a dokira, és a csápjaival véig írtotam a pályát, de a 4 pályánál megint kifagy szal én inkább hagyom, majd ha lesz normális megoldás, akkor megint felrakom -
Djemba #35 VAN TOPICJA!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#34 ok, 2xer már sikerült elérni a pálya végére csak ott mindig elszált.. -
Kavics23 #33 megvan a megoldás....nagyrobotot ne üssétek meg spidermannel mert akkor fagy ki,használjatok lövö embert,vagy tobáljátok meg ládákkal,deh a legjobb a csapat támadás -
Kavics23 #32 jah,pedig végre szereztem joyt és lehetne ketten.... -
Thanatos #31 van sajnos, godnolom szar a crack :S -
csgj #30 b+, nekem már az első pályán kidob hibajelentéssel... És az a poén, hogy pályák közben nincs mentés, és kezdhetem előről. -
Kavics23 #29 igazából mind1 az a ajvítás mert ahogy láttam a gamecopy-n is csak a reloadad versio crackje van fent,engem monjuk jobban zavar a joyos porbléma....miaz h 10gombos analog joy....:S hol élünk :D -
bereczla #28 Sajnos így sem jó! :( -
ricsa008 #27 pff ezt jól elírtam gamecopyworld -
ricsa008 #26 van egy fixed-exe itt hátha segít -
bereczla #25 Nekem is ugyanez a gond! Valaki help!!!! -
#24 van valakinek olyan gondja hogy exe híbával elszál a játék a 3. pályán? -
Kavics23 #23 megvan a problem: Ten or more buttons and dual analog thumb sticks required :S:S szerezhetek ilyen contorllert.... -
Kavics23 #22 egész pofás játék amugy,aki kicsit is odavan a képregényvilágért,a marvelért vagy csak simán a pókemberért az élvezni fogja,deh az is aki keres egy haverral összeülös adj neki játékot... csak menne a dupla joy:D -
Kavics23 #21 valaki nemtudna segíteni h a reloaded versio miért nem ismeri fel nekem a sima usb-s gamepadot és joyt?! -
#20 A demo jó volt, egyszerű, kombos beat'em up. -
#19 jaja, nem tom h érdemes-e letölteni. -
#18 Na ez is kijött!
Spiderman.Friend.Or.Foe-RELOADED 2.04 GB -
#17 Tudom.Én a csokát ütöttem amikor jött!Generátorokat dobáltam én is! -
#16 De a generátorokat nem lehet ütni, hanem a ládákat kell nekidobálni és ha elpukkan akkor jön le javítani. -
#15 Én nem használtam semmi spéci képességet mert nemtudom hogyan kell :D
Csak ütöttem azt kész! -
#14 Ha Spidey meghal akkor a társadnak nincs speckó képessége? emiatt ne mtudom megölni a dokit, mert póki meghalt. Na mindegy majd a fullal szórakozok. -
#13 Hát csnáltam a pályát odaértem egy ajtóhoz ami zárva volt mondom akkor megyek másik irányba ott még zuztam kicsit azt később már nyitva volt az ajtó! -
#12 Ajtót hogy nyitottad ki? -
#11 végigtoltam a demót rövidke volt de nem rossz! Ha nem lesz más majd 1x érdemes lesz végigvinni! -
#10 Leszedtem, de el is akadtam. Van egy nagy ajtó amit nem tudok kinyitni.
Egyébként sima beat 'em up, egész pofás kombókkal egyszerű irányítással, gépigény nem nagy, igaz a grafika sem egy nagy szám, kb ps2-es szintű konzolborzalom, de a karakterek korrektek. -
#9 Spider-Man: Friend or Foe Demo (285mb) -
#8 olyan lesz mint a t.A.T.u. slagere... szar :DD -
#7 E3 TRAILER -
#6 jajajaa értem. oks, köszi ^^ -
#5 JA én is úgy tudtam:) -
#4 de,viszont,mint minden ilyen show,expo,vásár,stb. esetében,mindig a hivatalos megnyitó előtt van egy-két meghívásos dolog,vagy valami nagyon privát cucc,nem beszélve a sajtókonferenciákról.persze ezek közben is lesznek,a lényeg hogy a sajtónak már ma beindult a dolog -
#3 de -
#2 az E3 nem holnap indul? -
#1 Activision játéka amiről majd a MA indult E3-n többet is megtudhatunk.
HIVATALOS OLDAL
Angol leírás:
"While Activision has just released a Spider-Man 3 game to coincide with the theatrical movie release, it seems that is not all what's in store for the web slinging hero. Spider-Man: Friend or Foe, previously known as Spider-Man Trilogy, will bring "A new twist on the legend; a new take on the movies." More details soon .."