36
Spider-Man 3 topik át lett nevezve, használjátok azt.
  • ttibi
    na sikerült a 3. pályát véig tolni áttváltotam a dokira, és a csápjaival véig írtotam a pályát, de a 4 pályánál megint kifagy szal én inkább hagyom, majd ha lesz normális megoldás, akkor megint felrakom
  • Djemba
    VAN TOPICJA!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ttibi
    ok, 2xer már sikerült elérni a pálya végére csak ott mindig elszált..
  • Kavics23
    megvan a megoldás....nagyrobotot ne üssétek meg spidermannel mert akkor fagy ki,használjatok lövö embert,vagy tobáljátok meg ládákkal,deh a legjobb a csapat támadás
  • Kavics23
    jah,pedig végre szereztem joyt és lehetne ketten....
  • Thanatos
    van sajnos, godnolom szar a crack :S
  • csgj
    b+, nekem már az első pályán kidob hibajelentéssel... És az a poén, hogy pályák közben nincs mentés, és kezdhetem előről.
  • Kavics23
    igazából mind1 az a ajvítás mert ahogy láttam a gamecopy-n is csak a reloadad versio crackje van fent,engem monjuk jobban zavar a joyos porbléma....miaz h 10gombos analog joy....:S hol élünk :D
  • bereczla
    Sajnos így sem jó! :(
  • ricsa008
    pff ezt jól elírtam gamecopyworld
  • ricsa008
    van egy fixed-exe itt hátha segít
  • bereczla
    Nekem is ugyanez a gond! Valaki help!!!!
  • ttibi
    van valakinek olyan gondja hogy exe híbával elszál a játék a 3. pályán?
  • Kavics23
    megvan a problem: Ten or more buttons and dual analog thumb sticks required :S:S szerezhetek ilyen contorllert....
  • Kavics23
    egész pofás játék amugy,aki kicsit is odavan a képregényvilágért,a marvelért vagy csak simán a pókemberért az élvezni fogja,deh az is aki keres egy haverral összeülös adj neki játékot... csak menne a dupla joy:D
  • Kavics23
    valaki nemtudna segíteni h a reloaded versio miért nem ismeri fel nekem a sima usb-s gamepadot és joyt?!
  • Shep
    A demo jó volt, egyszerű, kombos beat'em up.
  • Prince of Máté
    jaja, nem tom h érdemes-e letölteni.
  • grebber
    Na ez is kijött!

Spiderman.Friend.Or.Foe-RELOADED 2.04 GB
  • grebber
    Tudom.Én a csokát ütöttem amikor jött!Generátorokat dobáltam én is!
  • Shep
    De a generátorokat nem lehet ütni, hanem a ládákat kell nekidobálni és ha elpukkan akkor jön le javítani.
  • grebber
    Én nem használtam semmi spéci képességet mert nemtudom hogyan kell :D
    Csak ütöttem azt kész!
  • Shep
    Ha Spidey meghal akkor a társadnak nincs speckó képessége? emiatt ne mtudom megölni a dokit, mert póki meghalt. Na mindegy majd a fullal szórakozok.
  • grebber
    Hát csnáltam a pályát odaértem egy ajtóhoz ami zárva volt mondom akkor megyek másik irányba ott még zuztam kicsit azt később már nyitva volt az ajtó!
  • Shep
    Ajtót hogy nyitottad ki?
  • grebber
    végigtoltam a demót rövidke volt de nem rossz! Ha nem lesz más majd 1x érdemes lesz végigvinni!
  • Shep
    Leszedtem, de el is akadtam. Van egy nagy ajtó amit nem tudok kinyitni.
    Egyébként sima beat 'em up, egész pofás kombókkal egyszerű irányítással, gépigény nem nagy, igaz a grafika sem egy nagy szám, kb ps2-es szintű konzolborzalom, de a karakterek korrektek.
  • AntiHero
    Spider-Man: Friend or Foe Demo (285mb)
  • PeeTeR
    olyan lesz mint a t.A.T.u. slagere... szar :DD
  • AntiHero
    E3 TRAILER
  • Dragooon #6
    jajajaa értem. oks, köszi ^^
  • AntiHero
    JA én is úgy tudtam:)
  • ProGabe #4
    de,viszont,mint minden ilyen show,expo,vásár,stb. esetében,mindig a hivatalos megnyitó előtt van egy-két meghívásos dolog,vagy valami nagyon privát cucc,nem beszélve a sajtókonferenciákról.persze ezek közben is lesznek,a lényeg hogy a sajtónak már ma beindult a dolog
  • bertino
    de
  • Dragooon #2
    az E3 nem holnap indul?
  • AntiHero
    Activision játéka amiről majd a MA indult E3-n többet is megtudhatunk.

HIVATALOS OLDAL

Angol leírás:
    "While Activision has just released a Spider-Man 3 game to coincide with the theatrical movie release, it seems that is not all what's in store for the web slinging hero. Spider-Man: Friend or Foe, previously known as Spider-Man Trilogy, will bring "A new twist on the legend; a new take on the movies." More details soon .."