avman#6
a cibetmacska számít ínyencfalatnak. annak meg több köze van a menyéthez, mint a macskához. bár fogságban is jól szaporodik, és nagyjából úgy viselkedik mint a házimacska, bár annyira nem domesztikálódott. itthon is van aki megeszi az ürgét, meg sztem sokan ettetek már olyan készítményt (sűttkóbász valahol), amiben nutriahús (gyk. vizipatkány) volt, csak ti nem tudtatok róla.
Ronny#5
képmutatás lenne egy olyan világban életet menteni ahol annak nincs értéke?
haxoror#4
Nem hinném hogy sznob túlzás lenne kiakadni azon hogy valaki házikedvenceket eszik, a kutyák/macskák nem haszonállatok hanem kvázi családtagok.
kernerster#3
a dolog egyetlen érdekességét az adja hogy macskákat mentettek meg, itt az eu-ban történt ez már lovakkal olaszban, nyulakkal ausztriában-büntetés lett a vége remélem nekik is az lesz
kernerster#2
"és ahol egyébként mindent megesznek ami mozog"
jó én se vok oda a kínai konyhaművészetért de ez azért már erősen egy sznob európai túlzás, ami sértő is rájuk nézve. ha nekem nem szabad legalább a cikkírónak sem kellett volna.........
djukel#1
Ez nem képmutatás? Hiszen arrafelé eszik a macskákat? Ez olyan mintha én csirkéket nemtenék meg és büszkén hirdetném a netem.