1288
-
strebacom #47 Újjjjj VIDEÓ !! -
strebacom #46 KÉPEK!!!! -
strebacom #45 INFÓ:::::: -
strebacom #44 Úgy tűnik, Februárban megkezdődhet a dínók újbóli pusztulása... Legalábbis a legújabb Turok részben. Az Aspyr Media játéka végre ellátogat szeretett PC-nk re is, így az intézi majd el az ősi hüllőket aki akarja, és úgy ahogyan akarja. Az IGN oldalán tűntek fel a legújabb videók, melyeket a lenti linken keresztül lehet megnézni. A trailerek az alkotás PS3-ra készült verziójából valóak, tartalmukat tekintve pedig az első kettő egy bázis bevételét mutatja be nekünk, míg a másik kettő egy Raptorok által lakott fészekbe vezényel minket.
Forrás: IGN
VIDEO -
blackgamer #43 várom, csak nekem a főhősök egyre unszimpatikusabbak, Prince of persia mostani részei, Witcher szereplőjében semmi megkapó nincs és ezzel a hústoronnyal se tudok majd azonosulni
de dinók lesznek dögivel szerencsére, mondjuk brutalitás is, moddolni kell majd :) -
strebacom #42 Turok - élet-halál küzdelmek -
strebacom #41 Én tudtam a Cybergen is tudta, most már te meg elhiszed...
Köszi!! -
#40 Turok pc-re is!
Azon olvasóinknak lett igazuk, akik úgy gondolták, hogy ez az ígéretes FPS nem készülhet csak és kizárólag konzolokra.
A Disney Interactive (bizony, ők adják ki) bejelentette, hogy a hamvaiból feltámadó főnixmadarat utánozni szándékozó franchise legfrissebb tagja többé már nem konzol-exkluzív. A pc-s változat az Aspyr Studios értő kezei alatt formálódik és 2008 tavaszán érkezik, nem sokkal a februári konzolos premier után.
A játékban, az alaposan átdolgozott (hangyányit sem emlékeztet korábbi önmagára) Joseph Turok bőrében fogunk egy rejtélyes bolygón űrkalózok és dinoszauruszok ellen küzdeni. Mint azt a korábban látott videók is sugallták, a piszkos munkát gyakran ráhagyhatjuk az általunk felpiszkált morcos ragadozókra, amely során hátradőlve élvezhetjük az élet farkastörvényeinek érvényesülését.
Az Unreal Engine 3 által megmozgatott FPS az egyszemélyes hadjárat mellett 16 fős többjátékos móddal felvértezve érkezik.
info: Gamestar -
blackgamer #39 már csak valami értelmes story kéne hozzá
mondjuk a sziget túlsó végén fel kell kapcsolni az elektromos főkapcsolót
vagy hasonló küldetések :)
bár amilyen izomagyú fickót irányítunk... és a gyilkolás külön kiemelve, szerintem több országban alapból tiltólistán lesz
esetleg moddoolással saját szánkízére alakíthatjuk majd talán -
strebacom #38 Turok - 2 új trailer -
strebacom #37 Új videó!!! -
strebacom #36 Frissss...... -
#35 Amúgy a videó végén nics pc-s logo és 2008 február 5.-e van irva!
-
#34 Jézusom az a legrosszabb választás az a shotgun ami csak lehet édes istenem kb 100 lövésből meg is ölt valakit! Csak ez az 1 fegyver van a gamebe vagy aki játszott az dankoros hogy nemtalálta a fegyverváltás gombot? Ilyen videokkal csak felidegesitik az embert! -
blackgamer #33 hentelős gáma lesz sajna, pedig én jobban szerettem íjjal nyíllal menni -
strebacom #32 Turok The Silent Killer !! -
strebacom #31 "Jól halad a Propaganda team keze alatt formálódó Turok Rebirth fejlesztése, erről tanúskodik a sok mostanában megjelent kép és videó is. A next-gen Turok Turok Rebirth a nem túl távoli jövőben fog játszódni egy frissen felfedezett bolygón, ahol egy speciális kommandó egy szökött bűnöző után kutat, amit a bolygón élő őslények igencsak megnehezítenek. A játék megjelenése PC, Xbox360 és PS3 platformokra várható valamikor 2007 őszén."
New movie 1
New movie 2
forrás:cybergen.... -
#30 Jónak látszik -
strebacom #29 Hát ezt az infót irják: "Tizenhat fős csapatokban irthatjuk majd egymást és a dinoszauruszokat PC-n és konzolokon egyaránt." -
#28 Ezt tuti hogy lesz PC-re? -
strebacom #27 Újabb E3 Videók!!! nyam, nyam.... -
strebacom #26 Igen valóban azt használja!! -
strebacom #25 Köszi jó lett ha találok majd másik szebbet akkor váltunk!! -
#24 mien motort fog ez használni? sztem a videóból leszűrve az Unreal motor... -
6600GT #23 jó lett! na de most megyek fekszek le,hellosztok! -
#22 Így jó lett? Kipróbáltam a #14-essel is, de az elég nagy bannernek. :) -
6600GT #21 ez jó lenne! -
Cat 02 #20 1nek megvan a posztere :D -
6600GT #19 kösszi,akkor nem lessz netem sztem
mert költözünk.de megszerzem akkor egy havertól,vagyis megmondom neki hogy szedje le.de sztem fogg CSúszni,ne legyen igazam. -
strebacom #18 Kicsit lentebb minden le van irva-#7..... -
6600GT #17
hát igen,megjelenés mikkora várható? -
strebacom #16 Hú te már nagyon beleéled magad, na majd meglátjuk a gamet, remélem "fosatós" lesz!! -
6600GT #15 szintén,király lenne:(van ott vmi a szigeten mondja egy csávó benne:)
a Juressic Park játékban jó lenne(FPS)-ben persze,csak a sziheten és minden Dinó ott lenen,menne az élet,Velociraptor növényevőket támadna,és a fák közűl egy Brachiosorus bukkana fel:)
de hátha jó lesz a Turok,de a T-rex ígéretesnek tűnik! -
strebacom #14 Vagy ezt bannernak légyszi!!!
-
strebacom #13 Ja én is, de azóta is vadászom a magyar feliratos változatot, de hiába!! -
6600GT #12 király,nagy Dinó rajongó vagyok,kár hogy nincs sokk ilyen játék! a King Kong-ot is a REX miatt vittem:) -
#11 Turok 1&2 forever =)
Ezt meg kipróbáljuk ;) -
strebacom #10 Még egy pár Turok videó:
Link!! -
#9 vééégre egy jónak ígérkező dínós game
nekem annak idején a trespasser volt a kedvencem, de ahogy nézem ez egy picit más stílus lessz, de azért várom -
strebacom #8 Turok - élet-halál harc egy dínóval:
tovább------->