Agyonlőtte neje számítógépét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elmondom én, hogy hallottam😉
az úgy történt, hogy amikor belelõtt a szgépbe, a processzorventillátort találta el ami ezáltal felrobbant, ami láncreakciót idézett elõ az áramhálózatban, ami kigyûrûzött a közeli atomerõmûhöz, ami miatt leálltak az uránium hûtéséért felelõ megaventillátorok, emiatt túlmelegedett a hasadóanyag láncreakciót indítva el, de egy hõsies mérnök észre vette és leállította a rendszert, ezért nem robbant fel. Tehát egy bátor amerikai megmentette a földet, de eltusolták az ügyét mert Bush feleségének a szeretõje és erre az egyszerû hírre redukálódott az egész mizéria, majd mivel kell egy felelõs, az FBI kinyomozta honnan indult az egész baleset, és mivel a fiatalember egy szoláriumgépeket forgalmazó cégnél tesztelõ beosztásban dolgozik, már amúgy is erõsen barna volt a bõre, ezért könnyen rálehetett fogni a terrorizmus indítékot!!! Valószínû, hogy mivel a férfi megmentette Önmagától a saját feleségét, kap egy kitüntetést az életmentésért és megússza egy szóbeli figyelmeztetéssel a Bushtól személyesen, amire elkíséri az elnök felesége is. Csakhogy a neje beleszeret ebbe a fiatalemberbe és együtt elszöknek, ezért a fent említett lóvátett mérnök(aki leállította hõsiesen az atomerõmûvet)bánatában Ö maga fogja leállítani a hûtõventillátorokat ezzel elõidézve robbanást aminek a következménye Föld lakkoságának mintegy háromnegyedének az elpusztulása!! na megyek is, és elkezdek ásni egy atombunkert, szasztok!
Jaja, mennyivel 1xûb, akkor csak egy vádpont lenne.<#violent><#nevetes1>

"terrorista fenyegetés" ezen én is jót röhögtem <#kuss>

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

Köcsög ahelyett, hogy a nõt lõtte volna, szerencsétlen monitor kapott a pofájára.. Ilyen hülyék az emberek!
Miért választotta volna a könnyebb utat? Amúgy k*rvára röhejes ez az ügy, szvsz, "Made in America" case. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Hehe. Lehet hogy az asszony épp valami arab terroristával cseverészett a repülõgépek irányitásáról. A fickó meg még jót is tett, erre õt csukják le 😄

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

hiftu
Miért nem a jó öreg baseball ütõt használta? Akkor csak faji elõítéletek miatt kellene a bíróság elõtt megjelennie.

Miért, ha a golyó elkapja a procit, s vele együtt az alaplapot (elég nagy rá az esély 😊), akkor sincs gépezés. A monitort inkább kidobta volna az ablakon, bár az csak súlyosbító körülmény lett volna, lévén, hogy eltalálhatott volna valakit vele.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

És egész pontosan hova lõtt? Az ilyen intelligens megmozdulások általában a monitornak fájnak... <#idiota><#wilting>
czky
Én is ezen a terrorista fenyegetésen akadtam ki. Hogy ezek az amerikaiak mekkora lámák. 9/11 óta náluk már az is terrorista fenyegetés ha az ember kutyája a szomszédban végzi el a dolgát??? <#kocsog><#lama><#bdead><#ijedt>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Nem is volt gondatlan: "az asszonyt felrántotta a székbõl..."
"terrorista fenyegetés"??? LOL!!!<#wow1>

Hogy lehet egy feleséget "jogilag" zaklatni?
naon úgy néz ki hogy nem értek a terrorizmushoz.....

A mennyből az összes érdekes ember hiányzik

PíszLávJuniti
😄DDDDDD
Vicces maga a tény is, és a vádpontok is. Mi az hogy "terrorista fenyegetés" ? Ezzel a címszóval mindent el lehet adni ?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

"terrorista fenyegetés" LOLL 😄D