506
Pride - melegfelvonulás
-
#19 Buzik. -
kevingarnett #18 bizony bizony, szélsőjobbosokat lehet szídni, sőt azért pirospont jár!
Viszont aki a buzikat, vagy a kormányt akár megemlíti a hsz ében, annak megy a bünti, mert Borg itt gyurcsány helytartója. azt viszont csak most tudtam meg róla én is hogy buzi -
Unreal1942 #17 Ebben benne van a lényeg és az én véleményem is egyben az egészről.
Tisztelt Amanda Elstak!
Köszönöm a nekem címzett levelet, mert ezzel is csak a Jobbik álláspontját és felhívásának szükségszerűségét támasztja alá. Mellőzöm a minősítését azoknak a rágalmaknak és felületes jelzőknek, amellyel ön a Jobbikot illette, ezt az olvasókra bízom. Ellenben reagálni kívánok felszólítására.
Elöljáróban: elfogadom, hogy az egész „meleg társadalom” nevében ír, amennyiben Ön is, azt hogy én nemcsak Mozgalmunk, hanem az egész egészséges magyar társadalom nevében.
Mert egy dolog a homoszexualitás tényét elfogadni, sőt befogadni: e tekintetben Magyarországon önöknek nem lehet okuk panaszra. Az ön által képviselt szexuális másságot semmilyen tekintetben nem üldözik Magyarországon, senkit nem ér emiatt hátrány. Önöknek nyilvános klubjaik, virágzó szubkultúrájuk, sőt egész kis iparáguk van: hiszen azt írta levelében, hogy „Desiré Dubounet transzvesztita előadó művész (…) több száz ember megélhetését teszi lehetővé”. Önök tehát toleráltatnak hazánkban annak ellenére, hogy a felmérések szerint a lakosság inkább tiltaná még a homoszexuális klubok működését is. (!)
De más dolog mindezt harsányan és látványosan, fesztiválszerűen hirdetni a főváros szívében békés módon ugyan, de olyan ocsmány módon viselkedve, ami jóérzésű emberben hányingert kelt. Mert senki nem kíváncsi magukra és sorstragédiájukra. Az a harsány, kóros exhibicionizmussal történő szexuális önkifejezés ráadásul törvényt is sért, ahogyan önök következmények nélkül meg is sértették azt nem egyszer az elmúlt években. Nem kívánjuk, hogy így, nyilvánosan reklámozzák másságukat, perverz toborzásként, obszcén médiaeseménnyé, szexhirdetéssé szerkesztve a kóros és közönséges magamutogatást.
Továbbra sem lehet egyetérteni azzal, hogy a homoszexualitás az ifjúság "egészséges" fejlődését szolgálná - mint írja. A homoszexuálisok akkor hogyan jöttek volna a világra? Ha ez volna az "egészséges" fejlődés útja, akkor az egész probléma néhány emberöltőn belül megszűnne, nem lennének sem hetero-, sem homoszexuálisok, kihalna az emberiség. Ez pedig nem a fejlődés "egészséges" útja. Ajánlom figyelmébe azt a tényt, hogy az európai kultúrkörben a homoszexualitás ókori toposz, s nyilvánosan semmilyen korban nem volt követendő minta, ahogy ma sem az. Tiltott, vagy tűrt, de semmiképpen sem támogatott műfaj ez.
Levelében logikai bukfenc van. Arra hivatkozik, hogy "A másság elismert és elfogadott a ma Magyarországán" - akkor miért kell demonstrálni? Mi a felvonulás célja? Mi ez, ha nem provokáció egy olyan társadalomban, amely utódokat létrehozó, gyermekeket nevelő családokból áll?. A homoszexulalitást ez a társadalom tolerálja, ám magánügynek tekinti. A jelenség tehát nem az utcára való, nincs rajta mit népszerűsíteni.
A Jobbik teljes mértékben egyetért azzal, hogy a homoszexuálisoknak "legyenek egyenlő jogaik" - hiszen vannak, sőt "tiszteletben tartják a nemi identitásukat". De ahogy a heteroszexuálisok sem rendeznek felvonulást szexuális hovatartozásukat és szokásaikat bemutatandó, a homoszexuálisok se tegyék. A szexualitás amúgy is az ember legbelső intim szférája. Ennek a megsértését azonban egyetlen jó érzésű ember sem helyeselheti.
Tisztában vagyunk azzal is, hogy minden homoszexuális ember megszenvedte azt, hogy a természetes heteroszexualitás uralta társadalomban elfogadja önmagát. Ezeknek a lelki defektusoknak nem megoldása ez a fajta exhibicionizmus. Amennyiben Önök nem így gondolják, úgy vállalniuk kell a nyilvános parádéjuk törvényi és egyéb következményeit.
Ezért fenntartjuk felhívásunkat mindenki számára, hogy csatlakozzon hozzánk – pártállásra való tekintet nélkül –, és kamerával, fényképezőgéppel együtt jöjjön ki a meleg tüntetés idejére szervezett demonstrációnkra, amelynek pontos helyét és idejét július 6-án, pénteken 16 órakor tesszük közzé a www.jobbik.hu portálon.
Az itt elmondottak alapján én kérem önt nyomatékosan, hogy tegyen meg mindent azért, hogy július 7-én ne legyen meleg felvonulás Budapesten. És önök, valamint az önökhöz hasonlók továbbra is maradjanak a maguk köreiben, amennyiben el akarják kerülni az emberek ellenszenvét. Teszem mindezt nemcsak a magam, hanem minden egészséges érzésű honfitársam és a társadalmi béke nevében.
"Kérjük tehát, hogy tanúsítsanak több önmérsékletet, és ezúttal se zavarják a köreinket!”
Budapest, 2007. július 3.
Jónás Levente
kommunikációs igazgató
Jobbik Magyarországért Mozgalom
-
gettobuxa #16 most valami politikus is -elsőként magyarországon- beismerte "másságát"
csak tudnám minek? nem bírta magában tartani? :D
-
#15 heló -
Cat #14 Közben olvasgatok fórumokat a témáról, és egy hozzászólást idemásolok:
[i]Azt próbálja már meg valaki az én bikkfa fejembe verni, hogy ha valaki valóban ennyire undorodik a homoszexuálisok tömeges látványától, miért kényszeríti magát minden viszolygása ellenére, hogy azon az egy napon / év, mindenképp ott legyen és olyan sokáig nézze őket ameddig csak lehet? És utána hozzátegye hogy nincsen baj a buzikkal kérem szépen dehát az arcomba tolják magukat. [b]Na jó azért metróztam, villamosoztam és gyalogoltam fél órát, kihagytuk a családi ebédet hogy ottlegyek, átverekedtem magam a tömegen hogy végül is közelről is lássam, de akkor is. -
Thanatos #13 -
Cat #12 -
Vlala #11 Éppen ez a lényeg. A nagy elfogadtatás hevében éppen ezzel a felvonulással határolódnak el azoktól, akik közé be akarnak illeszkedni... -
#10 én azon a véleményen vagyok, mindenki olyan amilyen, nincs ezzel semmi gond, de ne hirdesse könyörögm! Kit érdekel a szexuális hovatartozása? A felvállalás nem azt jeleneti, h be kell jelenteni ország világ előtt, h kérem én egy köcsög vagyok. Annyival el lehet intézni, rákérdeznek nem tagadja le ennyi. Azzal nem lesznek elfogadottabbak, h keringenek a városban, egy másik intellekt réteget húzva maguk után.
Meg amikor legutóbb be akartak jutni a diák szigetre, abszurd. -
mod #9 focidrukkerek -
Paranoia #8 -.- -
#7 ezek az árpádsávosok meg everlast pulóveres iqhuszárok bárhol balhéznak és bármi ellen tüntetnek ha megfizetik őket...nem akarok politikába átmenni de ez a legszánalmasabb állatfaj M.o. -n...mármint az árpádsávos "nemzeti" emberkék
a melegekkel nincs gondom addig amíg nem kóstolnak be...a melegfelvonulással már annál inkább. sose értettem miért kell felvonulniuk...akik toleránsak irántuk nem lesznek mégjobban azok csakmert felvonulnak...a radikálisabb fajtát akik meg nem tolerálják őket csak jobban felhúzzák... mind1 őktudják, ki kell élniük biztos a feltűnési viszketegségüket -
#6 még jó, hogy nem volt nálad tojás mert téged is bevittek volna :)
igazából ez a felvonulás csak egy ürügy volt, hogy felfordulást tudjanak csinálni, ahogy a tv-ben is mondták, a focihuligánok
elég szomorú, hogy vannak akiket ez éltet -
Vlala #5 Ez minden országban így működik.
Ők is emberek, csak úgy érzik, nekik ezt bizonyítaniuk kell. Valamelyikünk aláírásában olvastam a "homofób vagyok..." kezdetű hozzáállást, ez így igaz: csak azt zavarja, aki nem képes felülemelkedni rajta.
-
gyuri12 #4 oké -
Borg #3 Javaslom mindenki gondolja meg 2x is hogy mit ír ide, főleg azok, akiknek töröltem a hozzászólásait. Máskülönben gyorsan 1 hét banon fogjátok találni magatokat. -
#2 igazi buta emberek mindkét oldalon. szerintem a sípoló nyugdíjasok voltak a legfélelmetesebbek:D -
Cat #1 Tegnap délután négykor sétáltam haza a köruton, a blaha lujza térnél, és nagyon ledöbbentem. Rakat rendőrautó, melegfelvonlás. De a borzasztó nem ez volt, hanem a tömeg mellett haladó fröcsögő népség, akiktől én is féltem a kis bevásárlószatyrommal a kezemben: kopasz, everlast puloveres állatok, "magyar nemzeti front" zászlók meg rengeteg árpádsávos emberke, de a legdurvábbak mégis a vérnyuggerek voltak a "mocskos buzik" kantálásukkal. A menetük primitivségét mutatta a "gyurcsány takarodj" kiabálásuk, mintha a buziknak gyurcsányhoz bármi közük lenne. Kimentek az utcára gyulolködni, mert manapság már ezt is szabad. Az jött le nekem az egészből, hogy itt van egy kisebbség, akiket nyugodtan dobálhatnak tojásokkal, kiélhetik rajtuk kisebbrendűségi érzésüket büntetés nélkül. Borzasztó volt, meghuzodtam egy kapualjban amig elmentek.