344
50 köbcentis motorok témája.
-
binya #344 sziasztok !
Van egy 48.8 cm3 -as PUCH tipusú kismotorom a kora ellenére jó állapotban van csupán szeretném azt elérni hogy egy kicsit dinamikusabban indúljon el mármint amikor alapjáraton a gázt ráhúzom mivel önsúlyos motor és van e valakinek ötlete esetleg valami adalékanyag az üzemanyaghoz vagy egyéb tipp
bármilyen ötletet megköszönök !
üdv binya és előre is köszönöm -
#343 Ha valaki Dombóvár környékén lakik és lát egy fekete-fehér Keeway Matrix típusú robogót, írjon a [email protected] címre, mert ma éjjel ellopták! Fotók róla: itten
Köszönöm szépen! -
#342 a sok benzin nem ugyanaz? -
#341 nekem anno(vagy 9 éve már:(,csinált ilyet a robi generál után,külön olajzású de a generál után töltöttek olajat a benyához és az első 100km folyamatosan drótkefézni kellett a gyergyát mert beköpte olajjal -
#340 kellene egy motor, de nincs kedvem A-s jogsit csinálni
de 60-70-et jó lenne ha menne -
#339 esetleg rossz keverékarány? :S -
#338 szar v. sok olaj
sok benzin
koszos légszűrő
kis kompresszió
túl magas gyertyahőérték
rossz gyújtás
175-isolator kell bele -
#337 ez mitől van? sok benya? -
#336 tökmindegy milyen jármű,a biztosítás megkötéséhez igazolni kell a tulajdonjogot -
#335 nem azért nem kérte mert kismocc?? elvégre simson:) -
#334 amúgy érdekes hogy mekkora különbségek vannak biztosítok között...igy az union-ra jött ki a legolcsóbb 4622 ft.A legdrágább meg több mint a duplája -
#333 köszi ez hasznos.ezekben a dolgokban még teljesen tapasztalatlan vagyok... -
#332 a biztosítónak meg kellene őriznie az adásvételi fénymásolatát,mert az bizonyítja a tulajdont
ilyen alapon bármelyik lopott motorra azonnal köthető biztosítás
/jó kis ügyintéző lehetett,a jutalékon kívül más nem is érdekli őket/ -
#331 pedig nekem van alvázszámot kértek és mocitipust és ennyi -
2Bálint #330 nézd meg a netrisken...
netrisk -
#329 tudna valaki linkelni nekem egy normális biztosító társaságot ahol meg lehet kötni olcsón?mert én néztem az alianznál ott 10e valamennyire jött ki...friss a jogsim és 92-es születésű vagyok.
-
#328 legjobb -
#327 adásvételi nélkül nem lehet biztosítást kötni -
#326 amúgy kezdő motornak egy simson az megfelelő? -
#325 tehát ha nincs adásvételi és a járgány nem lopott akkor semmi gond?? -
#324 biztosítás van és a mocot is rendesen vettük... pontosabban cseréltük... -
#323 kérj egyet utólag az eladótól!
ha nincsen meg,írj egyet valami jól messze levő városban, kitalált személy nevére
/ha nem lopott a gép sosem lesz belőle semmi,ha lopott még mindíg jóhiszemű vásárló vagy papíron,akit átvertek egy hamis személyivel/
a kézírás miatt ne te írd alá a kitalált eladó helyett,hanem egy haver
ezek szerint biztosításod sincsen-az 40 rongy büntetés -
#322 én nem kötöttem adásvételit ha kiszúrják hogy nincs adásvételi akkor mit csinálnak?? -
#321 nem
adásvételi+biztosítás -
#320 amikor megveszem akkor kell valami átíratási díjat vagy ilyesmit fizetni? -
#319 af-1 240 km/h röhögnöm kell
jól felhúzva esetleg 180-200
a 65 lovas zxr 400-as tud 220-at,a 100 lovas 600-as zzr 240-et
hogy a gagyi órája mit mutogat az mellékes -
#318 kötsz egy biztosítás aztán kész
ha interneten kötöd úgy a legolcsóbb,úgy tudom 2-3 ezer az éves díj -
#317 Helo!Most akarok majd venni egy simsont (első motorom lesz)és amiatt érdeklődnék hogy arra még milyen plusz költségek vannak? -
#316 és akkor hova szarjunk? vagy ez csak igy beböfögve most mi? :P -
#315 gratulálok -
Kovkrisztián #314 Sziasztok!Olvasgatom miket irtok,hogy a 125ccm mocik mennek e 160km/h val.Nekem volt AF1 apriliam ami tuningolt volt 240 et ment,1 motorépitő barátom tuningolta!Most van 1 Cagiva C9 em ami kiakassza az órát ami 200km/h!És nincs jogsim se,de 10 éves koromtól motorozok,most 27 vagyok.1997 be igazoltak utoljára,azóta nem!Igaz vidéken a rendőrök szemetek,én nem szoktam nekik megállni,mert ugyse jönnek utánnam!Kezdő motornak 1 simo,vagy 1 derbi főnixet ajánlanék!További jó motorozást! -
markohhh001 #313 Sziasztok!
Van egy komplett Aprilia AF1 50ccm, megvan hozzá mindenem, kivéve a blokk. Ha érdekel vkit vmi alkatrész. Írjon! köszönöm -
#312 köszi, megnézem! -
#311 anyaghiányra voksolok... karbi pucolás. -
#310 karbipucolás, gyertyapucolás, ha nem segít szervíz... -
#309 sziasztok
50ccm es motowell magnet sportom van. semmi tuning csak a fojtár van kiszedve.
mostanában amikor max gázon megyek-mennék vele akkor elkezd visszalassulni így rángat, néha menne néha nem.
remélem érthető :S ennél pontosabb jellemzést nemtok írni a jelenségre.
nem tudjátok mi lehet a baja?
kösz előre is
üdv -
Szoki333 #308 XDXD hoppá rossz topic XDXD -
#307 Ezt most kinek? -
Szoki333 #306 Nah nem vagy egyedül én is a 1259s jogsi elkezdésére várok :D
Kb: 150 a max náluk -
#305 Eladtam..
2006 November 5 - 2009 Április 25.. vége...