Heathen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
basszuskulcs, el nem hittem volna hogy ez létrejön
remélem gecó jó lesz, mert akkor must-have
remélem gecó jó lesz, mert akkor must-have
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Fórumbejegyzés alapján jövõ hónapban elkezdik a felvételeket.
Chaos Anno Domini
"Heathen had a meeting with Mascot Records in San Francisco, Heathen is slated to record Oct/Nov 2007 with a release in March 2008. It's still a hand shake agreement."
Válaszul a #13-asra, bár májusi hír az oldalról.
Válaszul a #13-asra, bár májusi hír az oldalról.
Chaos Anno Domini
Prisoners Of Fate nagyon szép lassú szám, még akinek nem jött be a Heathen, annak is ajánlom!
Chaos Anno Domini
hejjj; de kúl ennek is van topicja
ha jól tom idén vagy jövõre végre lesz új albumuk
ha jól tom idén vagy jövõre végre lesz új albumuk
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
ITT van még 3 ingyenesen letöthetõ szám a hivatalos fórumról. Az Empty Nothingness egész ütõs lett, bejövõs.
Chaos Anno Domini
Jah, az énekes szerintem is heavy-s hanggal lett megáldva, nekem nagyon hasonlít a hangja a Helloween együttes hangjára(nem tudom hogy most is õ-e az énekes, a walls of jericho albumra gondolok, azon hasonlít). De a számok instrumentális része az klasszikus thrash metal. Nekem végülis bejön a banda, van 1-2 jó száma.
Chaos Anno Domini
Már jau a honlap.
Csak belehallgattam, kicsit keményebb zenére számítottam, szerintem ez inkább olyan heavy metal-os mjuzik, az ének miatt is.
Csak belehallgattam, kicsit keményebb zenére számítottam, szerintem ez inkább olyan heavy metal-os mjuzik, az ének miatt is.
Slayernek meg a Show No Mery az, ami ritmusilag hasonló.
Énekhangot hiába hasonlítgatok, az mindenkinél más.
Énekhangot hiába hasonlítgatok, az mindenkinél más.
Chaos Anno Domini
már mint ritmusilag. Énekben is lehet azért hasonlóságot hallani. Végülis Thrash Metal. 😊
Chaos Anno Domini
Köszi! 😊
Apus: Jah, olyan Slayer féle, az énekban különbözik, nem olyan durva, ha meghallgattad a metallica elsõ 5 albumát, akkor hallasz nagyon sok hasonlóságot.
Apus: Jah, olyan Slayer féle, az énekban különbözik, nem olyan durva, ha meghallgattad a metallica elsõ 5 albumát, akkor hallasz nagyon sok hasonlóságot.
Chaos Anno Domini
Amolyan Slayer féle? Szeretem a thrasht nagyon, de ez valahogy kimaradt.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Hát nincs évente albumuk az biztos. 😊
Amíg nemelérhetõ az oldaluk, addig ITT egy kis info Wikipediáról.
Bannert is csináltam:

Amíg nemelérhetõ az oldaluk, addig ITT egy kis info Wikipediáról.
Bannert is csináltam:

Chaos Anno Domini
Heathen - amerikai Thrash Metal banda, 84-ben alakultak, eddig 3 albumuk jött ki. Itt a hivatalos oldal, bár ahogy nézem, most nem elérhetõ. De majd mindenképpen nézzétek meg, mert az elsõ két albumot ingyenesen letölthetitek!
Chaos Anno Domini