19
-
feamatar #19 basszuskulcs, el nem hittem volna hogy ez létrejön
remélem gecó jó lesz, mert akkor must-have
-
#18 Az új album, "The Evolution of Chaos" borítója:
-
#17 Fórumbejegyzés alapján jövő hónapban elkezdik a felvételeket. -
#16 "Heathen had a meeting with Mascot Records in San Francisco, Heathen is slated to record Oct/Nov 2007 with a release in March 2008. It's still a hand shake agreement."
Válaszul a #13-asra, bár májusi hír az oldalról. -
#15 Prisoners Of Fate nagyon szép lassú szám, még akinek nem jött be a Heathen, annak is ajánlom! -
#14 Valahol én is olvastam. Én mintha idén-re emlékeznék. -
feamatar #13 hejjj; de kúl ennek is van topicja
ha jól tom idén vagy jövőre végre lesz új albumuk -
#12 ITT van még 3 ingyenesen letöthető szám a hivatalos fórumról. Az Empty Nothingness egész ütős lett, bejövős. -
#11 nincs meg valakinek véletlenül a 3. album? -
#10 Jah, az énekes szerintem is heavy-s hanggal lett megáldva, nekem nagyon hasonlít a hangja a Helloween együttes hangjára(nem tudom hogy most is ő-e az énekes, a walls of jericho albumra gondolok, azon hasonlít). De a számok instrumentális része az klasszikus thrash metal. Nekem végülis bejön a banda, van 1-2 jó száma. -
#9 Már jau a honlap.
Csak belehallgattam, kicsit keményebb zenére számítottam, szerintem ez inkább olyan heavy metal-os mjuzik, az ének miatt is. -
#8 Slayernek meg a Show No Mery az, ami ritmusilag hasonló.
Énekhangot hiába hasonlítgatok, az mindenkinél más. -
#7 már mint ritmusilag. Énekben is lehet azért hasonlóságot hallani. Végülis Thrash Metal. :) -
#6 Köszi! :)
Apus: Jah, olyan Slayer féle, az énekban különbözik, nem olyan durva, ha meghallgattad a metallica első 5 albumát, akkor hallasz nagyon sok hasonlóságot. -
#5 Amolyan Slayer féle? Szeretem a thrasht nagyon, de ez valahogy kimaradt. -
#4 Be is raktam. -
#3 Hát nincs évente albumuk az biztos. :)
Amíg nemelérhető az oldaluk, addig ITT egy kis info Wikipediáról.
Bannert is csináltam:
-
#2 Akkor nem valami termékenyek. :)
-
#1 Heathen - amerikai Thrash Metal banda, 84-ben alakultak, eddig 3 albumuk jött ki. Itt a hivatalos oldal, bár ahogy nézem, most nem elérhető. De majd mindenképpen nézzétek meg, mert az első két albumot ingyenesen letölthetitek!