24
  • kisAKOSH
    eladom az eredeti jade empire-t amely angol nyelvű magyar felirattal!
    Azért döntöttem így mert én németül jobban tudok és németül megtaláltam a neten szóval úgy is azzal játszom és ne porosodjon itt ha valakit érdekel írjon erre a címre

[email protected]
  • szaboi
    ezen az oldalon fennt van a magyarosítás:
    http://jadeempire.uw.hu/
  • Qrueru
    sziasztok!
    valaki tudna segíteni? "magyarosítás" kéne a jade empire-hoz, mert angolul van meg. Valaki nem tudna dobni nekem egy magyar nyelvi csomagot a sajátjából?

Előre is köszi!

üdv: Qrueru
    emil: [email protected]
  • Evoluti0N
    Hát a fordítás tényleg elég gyatra, de még mindig jobb mintha angolul lenne a gém, mert sok embernek (nekem nem ) gondot jelentene a játék történetének a megértése. Azonban ha megnézem a GTA:SA magyarítását, akkor ahhoz képest ez már a tökéletest súrolja. Minden tiszteletem a fordítóké, főleg azoké, akik ingyen, a szabadidejüket feláldozva "magyarítják" a játékokat, de a gtasa magyarítása akkor ratyi, hogy íííí. Egyébként ez a mondat a cikkben, h : "A mester kénytelen gyorsan a mélyvízbe dobni minket, majd halála után elsőre úgy tűnik teljesen egyedül maradunk a hirtelen nyakunkba szakadt tudással." félrevezeti az olvasókat, mert nem éppen így törtépink a játékban a dolog. . Ugyanis Li mester nem meghal, hanem az orgyilkosok elrabolják.
  • kovacsegi
    hát ez 1 naon jó game történet , hangulat és szentem a grafikával sincs semmi baj... mert mondjuk mint masterB hogyha grafra megy ott van a vegas stb.. de ott meg már az a baj h nincs pénz gépre... szentem ez 1 tökéletes game..
  • MasterB
    Szerintem ez egy gagyi játék se hangulat se történet és a grafika is szar!
  • Hoz_Hun
    Csodálatossan szép mese. Az első perctől kezdve elvarázsolt. A hangulata is tökéletess. Én csak ajánlani tudom, főleg azoknak akik fogékonyak a keleti környezetre, misztikumokra.
  • Csuki101
    Éppen a hétvégén néztem meg a Sárkány Évát :),

A filmben szereplő Jade császár nagyon bölcs volt :), bár igaz, hogy csak a végén, de jobb később mint soha :)

• oli314
    "Hasonló játékok: Fable, Titan Quest" TQ? miért nem mindjárt a Diablo?:D
  • Loverman
    Egy NAGYON jó rpg
  • aDannyBoy
    csak a félreértések elkerülése végett jegyzem meg újra, hogy a felirat magyar és nem a hangok.
  • Kindred Blades
    Szintén ajánlani tudom, s szintén csak angolul, legalábbis nyelvtudás birtokában. Bárkinek aki szerette a Jet Li's Hero-t vagy a KotOR-t, vagy csak érdekli egy olyan játék, melyben a jellemépítés, egy egész kellemes történet és akciójelenetek váltogatják egymást. Szerintem azért elég közel áll a KotOR-hoz, legalábbis felépítés tekintetében, de ezt ki ki maga döntse el. Bioware termék ez is, mint a korábbiak, és ahogy cimborám mondaná "nem szarral dobálóznak". Remek szórakozást tud nyújtani, többször végigjátszható, de FPS és autóverseny - fanoknak nem biztos, hogy fekszik (félreértés ne essék, nem az ilyen típusú játékok rajongóit pocskondiázom, de aki főként ezeket szereti, azokat a párbeszédek, akciómentes részek iszonyatosan untatni fogják)
    Akik angolul találkoznak vele, külön ajánlom a gőg hollandit, nem tudom, hányan ismernek a hangjára (mint a Fallout - Ron Pearlmen játék kapcsolat :) ).
    @3 A "szörnyű konzol port" értékelésre csak annyit tudok mondani, hogy... 1. hol olvastad ezeket a kritikákat? Én nagyrészt jót olvastam a játékról, persze lehet, hogy eltérő weboldalakat látogatunk, de azért érdekelne egy pár webcím, szeretek olvasgatni. 2. A konzoljelleg bizony érezhető az irányításon, de én kb egy-másfél óra alatt megszoktam normal fokozaton, s később se volt gondom vele. Ha egyéb okból nem tetszett, az teljesen renben van, ki ezt, ki azt szereti.
    Összességében, aki vállalkozik rá, hogy kipróbálja, annak jó szórakozást és sok szerencsét.
  • netleo
    Szárd le a gátat!

Nem szárom.
    Leszárom.
  • Juszufka
    Angolul végigtoltam, nyilván magyarul nem ajánlom. Nekem baromira bejött, egyébként a KOTOR-ral való összehasonlítás alaptalan, a star warsos játék ennél sokkalta mélyebb RPG-sebb, ez pedig igazából csak egy akciójáték. Igaz az nekem is egyből feltűnt, hogy a KOTOR motorja dolgozik alatta. Szóval én ajánlom.
  • Atkamon
    Én végigjátszottam, nekem nagyon tetszett. Angolul sokkal jobb ahogy ezeket a fordításokat elnézem, dehát nem mindenki tud angolul...
    A grafika nekem nagyon tetszett, a harcrendszer kicsit furcsa, de bele lehet jönni, a történet pedig szerintem nagyon jó. Én kb 4 nap alatt vittem végig de egyszerúen nem bírtam abbahagyni... Mindenkinek ajánlom! Nekem nagyon bejött
  • Rage47
    Egyik legjobb game!(angolul) Mondjuk nekem a kotor1-2 is nagyon tetszett...
  • cateran
    mármint 5. képen...WTB edit button!
  • cateran
    ÁÁÁÁÁ az 1. képen a "szárd le a gátat.." vajon mi volt eredetileg?
  • oli314
    Ha a kotor tettszett, akkor ahogy előrébb haladsz a sztoriban ez is tettszeni fog....harcrendszer talán kicsit szokatlan/idegesítő lehet az elején, de igazából csak a gombot kell nyomogatni.:) A történet és a társak kidolgozottsága is nagyon ott van, néhány keményebb beszólásuk után lehet jókat röhögni.:P Persze én mondjuk csak angolul ajánlanám, a magyar fordítások általában...nem túl jók.
  • psishock
    "legalábbis 2 gb rammal nem volt gond"
    Hallottál te engem az életben valamikor is idegeskedni a hardware miatt? :D

"Mégvalami a játék első része egy tutorial szerűség szóval ne az alapján ítéljétek meg mert onnan kezdődik csak igazán a játék!"
    Nem az alapján ítéltem, csak review-ek@ olvastam. Odáig el sem jutottam, hogy megvásároljam.

"Mellesleg nem véletlen kapott pár év rpg-je díjat"
    Jajj :), a legjobb tudomásom szerint minden játék meg kapja ezt az "év játéka" címet vagy mit, amit agyonreklámoz ahol csak teheti. Ez a része valahogy eléggé hidegen hagy.

"Nos egy próbát márpedig megér mert kár ha kihagyod pedig az okozna kellemes órákat ha nem hagyod ki.."
    Max torrent, ott nincs vesztenivalóm, de eddig sajnáltam a gigákat rá. Még érik.

"olyan kotor szinten van.."
    Ezt azért kétlem. :) De végsősoron úgyis csak az számít, hogy egy adott személynek be-e jön vagy sem.
  • MEdievil
    Pedig közel sem! A játék igaz konzolos de szerintem igen is korrekt port, tökéletesen írányítható bill+egérrel a kamera is rendben van gyorsan tölt (legalábbis 2 gb rammal nem volt gond ) a játék hangulata és a harcok élvezetes megvalósítása pedig n1.. kicsit olyan mint a kotor csak egy kicsit kevesebb párbeszéddel visszont sokkal jobb harcokkal és egyedi fantasy világgal nem az unalomig ismert klisék ellenségek köszönnek vissza!
    Mellesleg nem véletlen kapott pár év rpg-je díjat (mondjuk tényleg nem HC rpg olyan kotor szinten van..)
    Nos egy próbát márpedig megér mert kár ha kihagyod pedig az okozna kellemes órákat ha nem hagyod ki..

Mégvalami a játék első része egy tutorial szerűség szóval ne az alapján ítéljétek meg mert onnan kezdődik csak igazán a játék!
  • psishock
    Ez a játék régen, amikor megjelent nagyon érdekelt, de utánnaolvasva szinte csak rosszat hallottam róla (minden felől). Nem részletezném, nagyrészt 1 szörnyû konzol port, de elég volt ahoz, hogy rá se nézzek többet. Azt mondták kellemes órákat spórolok meg magamnak az életemből, ha így teszek.
  • Sadist
    "Helyesírási hibák, elgépelések tömege található a szövegekben, jónéhány félrefordítással és lefordítatlan szöveggel kidíszitve."

Hirtelen azt hittem SG cikkekről van szó
  • Cat 02 #1
    végre ami nem 5 öt kapott :D