Csali fájlcserélő portált hozott létre a filmipar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg Te sem gondolod komolyan, hogy a maffiavezér a nevére fogja írogatni a lenyúlt lakásokat egytõl egyig...
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A program íróját miér nem állították bíróság elé, és vartak a nyakába 20 év börtönt? Trójai programot írt!!!!!!! Ha én írnák egy ilyet 2 nap múlva elõzetesben ülnék!!!!! Hogy ezek mit el nem tudnak sikálni, az hihetetlen és még nekik áll feljebb.
Forza.
De ha teszem azt 1 milliárd forint értékben drogot árulsz, akkor az tuti hogy soha az éleben nem kapnak el, akkor sem ha kiplakátolod a neved a váci uton. ÉS ha el is kapnak kapsz majd egy 50 ezres büntit meg házi örizetet a rózsa dombi villádban fél évre. De ha 1 cd-rt kapnak el akkor majd 200 ezer ft bünti meg 3 év letöltendõ...
ki van ez találva
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
macleod2005:
Ha megvannak az illeto ISP-jenek RADIUS logjai, akkor annal a dinamikus IP-cimnel nem is kell tobb.
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
F
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
amúgy viccet félretérve nem, én is a az "utcán" edzõttem,mégse történ velem semmi, pedig jó pár nagy torrent oldalon regisztálva voltam/vagyok
How much can you take,before you snap?
gondolom te már az anyaméhben kented-vágtad az informatika minden csínját-bínját...
nemhogy háborút nem nyerhetnek, még csatát se.
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
How much can you take,before you snap?