32
  • stremix
    Ezek után mindenki jobban megnézi majd h honnan tölt le. Ennyi.
  • stremix
    ...de minek reklámozzák? Így már nem csali...
  • Nagygm
    Az ilyen fizetős warez oldalakat általában olyan országokban hozzák létre ahol engedélyezve van ez az egész fáljcserélős dolog, mivel hogy olcsóbban lehet tőlük megvenni és plusz pénz az államnak. Mellesleg ezeket már rég életfogytiglanra kellett volna itélni sok ezer noob szemályes jogainak megsértésért mivel hogy másoknak kiadták is az adatokat, és felhasználták azokat magáncélra.
  • slickboy
    ezzel két zével máskor, sorry
  • slickboy
    Azért röhejes a dolog ezel az illegális letöltésekkel, ugyanis tele van a net fizetős oldalakkal amelyek reklámozzák is magukat más oldalon (fullrelease.com, usenext.com) ahol regisztráció és fizetés ellenében bármit letölthetsz, legalábbis ezt állítják. Profin kinéző oldalak, olyan mint az amazon.com vagy valami internetes áruház. Nem bújnak el, már sokszor belebotlottam a banner-jükbe. Ezt szabad? Az ipari volumenű letöltés legális? Hivatalos viszonteladói a szoftvercégeknek vagy a stúdióknak? Esetleg jutalékot fizetnek a szoftvercégeknek? Ez valami új üzleti modell? Közben perelik a torrentoldalakat a jogvédők és hasonlók. Szóval nekem parasztvakításnak tűnik ez a "harc a szerzői jogért" maszlag. Valaki tájékoztasson.
  • Adenoma
    Mivel saját filmjeit megoszthatja, sőt azt csinál vele amit akar, így nem törvénysértő
  • aaaaa
    Miből gondolod hogy nem tudják, legfeljebb nem akarják. Nagy különbség. Többet ér a biztos megélhetés, mint az,hogy netán véletlen tragikus baleset ér olyan embereket, akik kiderítették ki is áll a háttérben. A maffia ezért maffia, nem másért...
    Az meg Te sem gondolod komolyan, hogy a maffiavezér a nevére fogja írogatni a lenyúlt lakásokat egytől egyig...
  • zserrbo
    Igazad van teljesen, de legfőképp a megbízókat a valódakat! kellene leültetni
  • GulaSoft
    Egy kérdésem azért lenne.
    A program íróját miér nem állították bíróság elé, és vartak a nyakába 20 év börtönt? Trójai programot írt!!!!!!! Ha én írnák egy ilyet 2 nap múlva előzetesben ülnék!!!!! Hogy ezek mit el nem tudnak sikálni, az hihetetlen és még nekik áll feljebb.
  • arty
    a fájlcserélőket akkor "nem fogják tudni megtalálni a magyar rendőrök", ha a fájlcserélők is kenőpénzeket nyomnak a rendőrök zsebébe
  • arty
    ezt melyik országban csinálták? (mármint a honlapot)
    nem törvénytelen ez arrfelé ... ?
  • MaT
    Pontosan így van! Egy utolsó... ezek! Inkább az ilyenekre lehet azt mondani, hogy bűnözők! Egyébként meg hogy is van ez valójában? Én úgy tudom, hogy az követ el bűncselkményt aki lerippeli a teszem azt filmet és megosztja ezt. Aki letölti azzal "semmi" gond nincs. Vagy valami ilyesmit olvastam én azt hiszem pont itt az SG-n.
  • assdf
    Ne aggódj hidd el nekem ha 1 cd-t is letöltesz illegálisan téged már lecsuknak.
    De ha teszem azt 1 milliárd forint értékben drogot árulsz, akkor az tuti hogy soha az éleben nem kapnak el, akkor sem ha kiplakátolod a neved a váci uton. ÉS ha el is kapnak kapsz majd egy 50 ezres büntit meg házi örizetet a rózsa dombi villádban fél évre. De ha 1 cd-rt kapnak el akkor majd 200 ezer ft bünti meg 3 év letöltendő...
    ki van ez találva
  • kernerster
    Én lelőném őket, de tényleg.
  • petruszvaldesz
    Mondjuk ha amerikában vmi módszerrel elis tudnak kapni valakit a bal***sz magyar rendőrök képtelenek lesznek itt rá! Azt nemtudják kideríteni hogy a lakásmaffiát ki vezeti,,, amikor az utánanézés annyi lenne, hogya közműveknél lekérik kinek írták rá legtöbbször a nevére az ingatlant!!! szóval erről ennyit...
  • Sadist
    Amerikában annyira nem spórolnak az IP címekkel, hogy dinamikusan osztogassák. Ott a fix IP cím messze nem olyan költséges és extra dolog, mint itt Magyarországon.
  • NEXUS6
    Na ez kb mintha az újonc rendört beküldik a késdobálóba informálódni. Ha az oldal túléli az első napot és nem gyakják szét az már siker.

;)
  • braeburn
    Falra hányt borsó, amiket itt mi véleményként elírogatunk. Ennél már csak az ilyen próbálkozások szerencsétlenebbek. Figyelemreméltó kis csapat lehetett, amelyik ezt el tudta adni az idióta kiadóknak, hogy pénzeljék ezt a kiherélt próbálkozást. Röhejes. Előbb kéne felkelni, de ez sosem sikerült még a freaking artisjus bödönöknek. :)
  • eax
    Gondolom ha ezutan pedig kapnanak egy celzott, osszehangolt tamadast a teljes infrastrukturajuk ellen, akkor meg minden bajuk lenne...
    macleod2005:
    Ha megvannak az illeto ISP-jenek RADIUS logjai, akkor annal a dinamikus IP-cimnel nem is kell tobb.
  • Pharaoh
    Ja, még egy lehallgatott beszélgetést is csak akkor lehet bizonyítékként felhasználni, hogyha votl rá bírósági engedély.
  • assdf
    Mindent ki lehet deriteni de magyarországon ezzel nem sokra mennének. Jelenleg az van a törvényben, hogy csak törvényes uton szerzett bizonyitékokkal lehet valakit elitélni. Na most ez a spyprogram egyáltalán nem az.
  • macleod2005
    Balherék, még ha nem is tűnik föl az embernek, hogy nem "tiszta" a dolog, sokat fognak érni egy olyan bejelentéssel, ahol ilyen adatok vannak hogy: Sajtos Sándor, Budapest 62. kerület birka u. 666, 06-90-666-6666, ráadásul úgy hogy az illetőnek dinamikus az ip-címe is....
  • AranyKéz
    Mert ugye amit szabad Jupiternek...
  • kvp
    Ha jol ertem akkor az oldalon voltak is illegalis tartalmak, tehat az uzemelteto ceg eloszor hagyta hogy a felhasznalok letoltsenek valami illegalisat, majd a letoltesre hasznalt kemprogrammal feljelentettek oket. Ezt ha jol tudom meg az amerikai torvenyek is tiltjak, valahol a szervezett bunozes elleni torveny reszekent. (tehat valakit csobehuzni meg az amerikai rendorsegnek sincs joga, ez ugyanis kb. olyan trukk volt, mint amikor a rendorok visznek magukkal kabitoszert a hazkutatasra hatha nem talalnak semmit)
  • MEdievil
    Az miért van hogy ők simán használhatnak törvénytelen-törvény sértő módszereket büntetlenül bezzeg ha kíváncsi vagy valamire és nem zsákbamacskát akarsz venni akkor egyből fent vagy a 10 legkeresettebb bűnözők közt?!
  • Pharaoh
    A kémprogi telepítésrét még inkább a felhasználók perelhetnék be a honlap létrehozóját.
  • alph4
    Ez is hülyeség, aki nagyban tolja a letöltést ugye torrent/dc-vel meg webes szarokkal nyomja.
  • BandiG
    Cím? Telefonszám? :)
  • sirdond
    jah valahogy úgy,miért te nem? asdsasd
    amúgy viccet félretérve nem, én is a az "utcán" edzőttem,mégse történ velem semmi, pedig jó pár nagy torrent oldalon regisztálva voltam/vagyok
  • Anteris
    "ők meg meg is érdemlik"

gondolom te már az anyaméhben kented-vágtad az informatika minden csínját-bínját...
  • 1488
    szánalmas és sunyi - nyerő párosítás.
    nemhogy háborút nem nyerhetnek, még csatát se.
  • sirdond
    csak noobok esnek bele ilyen csapdákba, ők meg meg is érdemlik xdddd asd