24
Top Gun (1986)
-
#24 Most adták nem rég a tv2-őn, ott is megnéztük. Megunhatatlan és hangulatos filmecske. -
#23 ja, a JAG-ben is benne van -
#22 Nekem az a kedvencem amikor felszáll a gép az anyahajóról és a kamera a gép alján van és látszik amint elhagyja a hajót --> legalább 5 filmben láttam azóta a képsort... -
#21 Trailer -
#20 -
#19 nem tom én nagyon nem szeretem
ajánlom inkább a végső visszaszámlálás című filmet -
#18 Elsőre nem bírtam felfogni mit írtál.
Ettől függetlenül feleslegesen fikáztad. ;) -
#17 MOndom annyi köze van a Navyhoz hogy aNavy kiképző bázisán forgattak... Legalább olvasnál...
meg olvass tovább a #14-hez... -
#16 Még jó, hogy a bázison forgatták le. Nehéz is lett volna a Top Gun iskolát egy repülőgéphorzodóra elvinni csak a film kedvéért... Nem bírom felfogni miért kell ennyire kritikusan hozzáállni az ilyen témájú filmekhez. Persze én sem szeretem mikor abszolút totál hülyeséget mondogatnak benne, de ez a T-O-P G-U-N ! Ennyi. Felesleges fikázni. Ez tipikusan az a film ami nem doksifimnek készült, hanem akkori látványmozinak, plusz egy kis marketing a NAVY részéről. :) Szal az átleg nézőt kurvára nem érdekli, hogy az a két szerencsétlen nem lehetett volna Tomcat pilóta... -
#15 azér lecsaltál mindkettőből kicsit, most hogy utánanéztem ;)
Tom Cruise's height is 5 ft 7.75 in (172 cm)
Val Kilmer's height is 6 ft 0 in (183 cm) -
#14 A Tomcatben nem volt soha navigátor.... WSO van vagy korábban RIO-nak hívták, de navigátor nincs.
Az egy dolog, hogy nem 2 méteresek, de azért tom cruise a maga 165 centijével még a gyerekülés párnával sem üti meg.... Val Kilmer még talán a 176 körülijével.
De való igaz nem doksifilm volt én meg túl kukacos vagyok:) Én is imádtam régn (meg is van) csak azóta felnöttem és kritikusabb szemmel tekintek a repülés témájú filmekre mint korábban.
Sry hülye vagyok:/ -
#13 Én úgy tudom, h a pilóták alacsonyak (szal nem egy 2 m-esek), meg direkt alacsonyakat vesznek fel, csak a navigátorok lehetnek magasak... sztem e terén nem volt gond a filmmel.
De az is lehet, h rosszul tudom. -
#12 ki mondta hogy dokumentumfilm? a film hangulatos, remek stíluselemeket foglal magába, remek zenék mellé remek képi elemeket csatol, és ettől lesz jó, és maradandó alkotás :)
nagy kedvenc ...
pont tegnap mondták rám a metrón hogy " csá top gun " /közel ugyan ilyen pilótás ray-ben em van ;) -
#11 Zenék jók, csak mind Val Kilmer mind Tom cruise olyan alacsony, hogy lábát sem tehette volna egy Tomcatbe:) csak ennyi gond van velük:)
Ja meg a mig 28-asok meg az übercool Top Gun iskola ahova nem az alakulatok legjobbjait küldték, hanem forgó rotációban majdnem az összes pilóta megjárta előbb-utóbb. Meg az übercool amerikai pilóták is ott vannak... Arról nem is bezsélve, hogy katapultálás után jó ideig orvosi megfigyelés jött volna I"Iceman"-t meg úgy letiltják a repülésről mint annak a rendje....
NA mindegy. Szépen fényképezett burckheimer/Johnson mozi.
Annyi köze van a Navyhoz mint a Days of thundernek a NASAR-hoz... (nagyjából semmi ahhoz képest, hogy a bázison forgattak és a NAVY által adott felvételeket hazsnáltak)
ugyanolyan látvánmozi mint a Franciák Vadászrepülők című filmje. (sajna nem jut eszembe a címe az is 2006-os film talán) -
#10 <style>
textarea {
background-image: url(KÉPLINKJE);
background-repeat: no-repeat;
background-position: center;}
textarea {
font-family: Comic Sans MS;
font-size: 15pt;
font-weight: hard;
color: WHITE;
}
</style></head><body>
<br>
-
#9 zenék benne jóók :-) -
#8 kérdezz modit -
#7 Nem tudja e valaki, h ide ahová írunk, h lehetne be Top gunosítva a mezőt?
Valahol láttam valamék topiknál..., h amibe írtunk, ott volt a megfelelő mező a címben szereplő topikból a styl.
Mert szeretném bestilusítva a mezőt, ha megtudom csinálni. -
#6 Vagyis lefotózzák:D -
#5 Jó film,csak valami magyarázza már el nekem, hogy lehet az a filmben, hogy két ellenséges repülő egymás felett repül, míg Tom Cruisék feljel lefelé, és még vannak olyan vagányak, hogy fefotózzák Szergejt,.. -
gyuri12 #4 hát igen,egy csomó klasszikus filmnek nincs topikja...
jó film ájszmen! -
#3 Hát igen, egy klasszikus film, remek zenével :) -
#2 végre ilyen topik egyik kedvenc filmem, a Mad Max után -
#1 Sziasztok!
Látom senki sem nyított ennek a remek filmnek topikot, pedig klasszikus filmről van szó.
Ilyen repcsis film sosem lesz, így ilyen hangulattal eltalált film biztosan nem lesz. Igaz a közelmúltban a Lopakodó c. filmmel próbálkoztak, de nem jött fel e film szintjére. A bevételén is meglátszott.
A zenéje kiváló, egy szóval sztem a legjobb repcsis film, ami valaha készült a maga műfajában.
Infó a filmről:
TOP GUN