2532
Egykori és mostani labdarúgók neveit használjátok az előző szavak folytatására.
egy kis segítség :-)
link1
link2
egy kis segítség :-)
link1
link2
-
#35 nakata -
#34 Owen
[#27 köszi vhogy mindig elirom,ugy mint a muszájt. nagyobb részt ly al.:D
#28 igy van frissitsetek.én is már 3 ször vontam vissza amit beirtam,mivel már jött válasz..:)]
-
Csesza #33 Adriano -
#32 Zebina -
#31 kezd kicsit összekavarodni a dolog :|
mielőtt elkülditek frissicsetek h nem érkezett e még válasz arra amire irni akartok és hasznaljatok mindig a válasz erre gombot -
#30 Osvaldo Sánchez -
Csesza #29 Sissoko -
#27 anderson polga
#1: van Persie helyesen nem van Persei, csak szólok, nem kötekedés -
#26 olisadebe -
Csesza #25 Alfaro -
#24 ivan helguera -
Csesza #22 Nani -
#21 Evanílson -
Csesza #19 Andrade -
#18 Evra -
#17 Olembé -
Csesza #16 Figo -
Csesza #15 amugy meg,
Yannick Fisher (Le Mans) -
#14 Clerence Seedorf (nah vki érti.,jó látni.igy van ha y ra végződik akkor ivel is lehet folytatni.:) -
Csesza #13 nemjóez -
Csesza #12 Ybrahimovic -.- -
#11 Eto'o -
#10 Terry -
#9 Trezeguet
(azért magyarokat kerüljük,bár nem nagy hiba őket irni,de...) -
Csesza #8 Oláh Lóránt -
#7 Sionko
(((nah jo akkor nem kell a klubcsapatot odairni.(ugyis átigazolás van akkor legyen egy szerűbb csak nevet kell irni.:))))
-
Aspyrin #6 Én értem!
Selejtes (magyar futball) -
#5 nem kell az előzőt irni elég csak a sajátot.(de a fabregas ucso betűiben hol látsz "K" betűt?vagyis S vagy AS vagy GAS ezek közül vmelyikkel kezdödjön.(igy érted? :) -
#4 ígyköllezt? :) -
#3 Fabregas (Arsenal) - Kaká (AC Milan) -
#2 Fabregas (Arsenal) -
#1 NOS gondoltam csinálok egy ilyen topicot.hiszen szókígyós van nem is egy.De olyan hogy csakis futball játékosok neveit használjátok nincs.Így létrehoztam.Kérek mindenkit hogy hülyeséget ne irjon.I
Szabály:
egy oldalon ne legyen két ugyanolyan név.
A név mellé irjátok oda hogy melyik csapatban játszik az adott labdarugó.(ha nagyon nem megy a klubcsapat aholjátszik akkor későbbiekben lehet nem kell odairnió,de azért probáljátok meg csak oat irni akiről tudjátok is hogy hol játszik.
ha vki ir egy nevet akkor egyből a kövit ne ő irja.,de ezeket gondolom sremélem betartjátok.Jó játékot.:)
a köviben akkor elis kezdeném.
egy példa az érhetőség kedvéért.:) Pl.: Van Persei (arsenal) kövi lehet akár Iniesta (Barcelona)