Focis szókígyó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megyek mert itt nem létnak szivesen,
további jó játékot ISMERT focistákkal...
pá
na mind1 nem érdekel odaérom én hogy ki hol játszik-.-
aztán keresgéljetek ha nem hiszitek...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amúgy Touggourt Rapid Bengalsba játszik Algériába...
többet nem vitatkozom pl: Sándor in da Hood csak a te kedvedért
oszt ne nekem szóljál vissza te kis porbafingó
off:
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
léccives ne offolj már...
Tönkreteszed a játékot...
Fejezd már be öcsisajt...
ÉS még vissza is szólt...
On
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
miket irnék mackósajt?
On
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
azért nézd már meg h miket írsz öcsisajt!
off:
(Sry de muszáj volt beirnom)
//ON
Antonioli (lehet nem jól írtam)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Visszaszólok persze, mert ha te nem ismered akkor nem is létezik vki???
ON
mit barmoljátok szét a topicot? menjetek a retekbe ha nem tudtok rendes neveket írni!
off:
Nem csak Ronaldinho meg C.Ronaldo van a világon-.-
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009